Ako schudnúť z brucha?

kvetinka134
22. okt 2020

Dobrý večer, prosím poraďte mi ako mám schudnúť na brucho? Pribrala som a veľmi mi to vadí 😒😂..
Nejaké cviky, ktoré naozaj pomáhajú 😀..
Ďakujem ❤️

nevludna
22. okt 2020

@kvetinka134 cviky na brucho nezaberaju 🙄 100% zdrava strava, minimum sacharidov - ked uz tak celozrnne vyrobky

amelia000
22. okt 2020

@kvetinka134 uz 100x opakovana veta..brucho sa chudne v kuchyni

kvetinka134
autor
22. okt 2020

Dobré, ďakujem pohľadám si na nete nejaké recepty 🙂

marci77
22. okt 2020

skuste napriklad 90dnovu dietu, je to v podstate delena strava ....... za tie 3mesiace mozete schudnut aj 10-15kg, zalezi z akej vahy idete ...je tu aj skupinka, aj na faceboku, skuste posurfovat

kvetinka134
autor
22. okt 2020

@marci77 súper, ďakujem 😊

kittykat22
22. okt 2020

@kvetinka134 ja som zhodila brucho cvicenim. Takze nesuhlasim s tym co pisu vyssie. Pozri si tieto cvicky - musis spevnit trup. https://www.self.com/gallery/core-exercises-top... mne velmi pomohlo toto. Stravou chudnem ale brucho mi zostava. Pomaha mi len cvicenie.

kvetinka134
autor
22. okt 2020

@kittykat22 aj ja som sa cez leto chodila bicyklovať a schudla som a stravu som mala takú istú... 🙂 len teraz som znova pribrala...
Ináč ďakujem 😊

marhel
22. okt 2020

Chudne sa len z kalorického deficitu a každý človek chudne z rôznych partií v rôznom poradí, je to individuálne. Čiže ak ti zostáva len brucho, proste treba chudnúť ďalej, aby i to brucho odišlo. Plus samozrejme cviky sú fajn, aby sa vytvorili i svaly, ale tie sú pod tukom, čiže proste kalorický deficit (viac spáliť ako prijať).

kittykat22
22. okt 2020

@kvetinka134 ja som bola na merani, a poradca mi povedal ze moj problem je, ze na trupe nemam ziadne svaly. Mam dobre osvalene hlavne nohy - pretoze vela chodim, bike a vsade peso. Poradil mi cvicenie zamerane na trup - plank & spol. A fakt som zacala rapidne chudnut po cviceni. Ale napriklad ze vysledky je vidiet po 2 tyzdnoch - a nielen na bruchu ale aj na vahe. Jedlo zostalo rovnake 🙂

kvetinka134
autor
22. okt 2020

@kittykat22 wau.. tie cviky by som vyskúšala 😀

kittykat22
22. okt 2020

@kvetinka134 pozri hore, tam je ta stranka. Su super! Moj plan bol spravit 3x po 1 minute plank a potom 1 cvicenie spravit 10x v 3 opakovaniach. Takze 1 cvik 10x, oddychnut, ten isty cvik 10x a oddychnut a posledny krat a oddychnut. Potom ist na druhy - opat to iste. Realita bola, ze som lahla niekde pri 4 cviceni 😅 Opakovanie tak 6x max v 2 seriach 😅 tak to robim tak ze cvicim polovicu a druhy den polovicu. A teda super.

maca1188
22. okt 2020

Skuste 28 dnovy Macingovej detox 😉akurat to drzim

kocere
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
megyi1711
23. okt 2020

@kvetinka134 mne pomoze ak vynecham sladkosti a sladke vody a hned to ide lahsie dole,ked som chcela pred dovolenkou schudnut obmedzila som aj pecivo a za tyzden 2 kila dole

prispievatel
24. okt 2020

@kittykat22 & @kocere toto mi tak velmi utkvelo v hlave že ešte pred veľa rokmi išla v TV nejaká relácia kde fitnestréner rozprával že chodia mu klientky s tým že chce dať dole zadok, chce dať dole brucho... A na to povedal že nič také neexistuje! Človek chudne aj priberá ako celok. Chcel proste povedať že nech sa tí ľudia uvedomia a nechcú nemožné. Keď schudne celý človek, schudne aj brucho...

Potom ten druhý mýtus že mužom rastú pivné bruchá, tiež v nejakom odbornom článku bolo že mužské telo je od prírody také že tuk dáva hlavne na brucho a preto je najvýraznejšie ale sám zo seba viem povedať že ako som pribral tak mám aj krkovičku laloky, stehná, všetko ale brucho je najvýraznejšie ale ostatné časti všetko pribralo t.j. všetko mám hrubšie ako za chuda.

A ja spúšťam experiment s jedným typom chudnutia a sledovať to môžete v tejto téme:
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/experiment-s-novou-variantou-chudnutia/

lauriema
24. okt 2020

@kvetinka134 čistá voda z vodovada 👍😂😂😂

prispievatel
24. okt 2020

Áno to potvrdzujem že funguje 👍

tom17
26. jún 2021

@kvetinka134 kúp si detox čaj.