Nedarí sa my schudnúť 😒 ale už by som chcela aj som mala diety ale mi to nepomohlo tak by som vás chcela poprosiť že či by ste mi niečo neporadili......... 🙂
z brucha je to o strave!!! chleba a pecivo len na ranajky aj to 100% celozrne,ovocie len do 13-14:00 potom uz len zelenina a bielkoviny. žiadne sladkosti a podobne kraviny lebo nich vznika velke brucho! a v nepostatnom rade veeeeeeeeeela nesladených nápojov aspon 2-3L denne 70%ˇuspechu tvorí strava a len 30% pohyb. vlastná skusenost. schudla som z brucha a potom som otehotnela a na bruchu to 70cm som mala 126cm. teraz som takmer 8tt po porode a uz mam 85cm 🙂 hlavne vydrzat
Uprava stravy!!!!!!na nete máš kopu inšpirácii,skús túto stránku,sú tam fajn recepty http://fitness-recepty.sk/slovenská-kuchyňa
No ja neviem, ale mne nepomoze asi cvicenie, bo ja mam tu kozu taku vytahanu. Tak to asi cvika nezaberu, ze?
hlavne cvičiť cvičiť cvičiť 🙂 a ako píšu baby, upraviť stravu..
mne osobne na chudnutie z brucha pomaha najlepsie vylucenie akychkolvek obilnin a strukovin zo stravy.
z brucha urcite strava najlepsia kombinacia bielkoviny a zelenina samozrejme cvicenie
Brucho je aj moja achilová päta. Schudla som 11kg, váha by už bola aj ok a vlastne komplet zo všetkým som spokojná okrem brucha. Schudla som samozrejme aj z neho, ale stále to nie je to čo si predstavujem. Cvičím, stravujem sa, ale mojích čokoládových prehreškov sa neviem zbaviť. Občas vynechám čokoládu na pár dní a potom zožeriem na posediene celú čokoládu, tak som radšej zvolila systém, každý deň, trošku a len kvalitnú horkú a ide to, pomaly, ale ako sa hovorí pomaly ďalej zájdeš.
Ono, chudnutie je o skusani a omyloch. Na kazdeho plati nieco ine. Co zaberie u mna, nemusi u Teba. Alebo budes pri mojom systeme trpiet a nebude Ti vyhovovat. Tak vseobecne asi plati... treba mat pozitivnu energiu, dobru motivaciu a zvolit si realny ciel. Kedze strava je 70% percent uspechu, treba narobit zmeny tam. Je hrozne vela smerov, kt. sa mozes uberat. Teorii chudnutia, kt. sa navzajom vylucuju. Treba si nieco nastudovat a vybrat si nieco take, co je pre Teba trvalo udrzatelne. Vseobecne by si vsak nemala zabudat na pitie tekutin, obmedzit (pripadne vylucit) vecerne sacharidy (teda aj ovocie), zaradit do jedalnicka vela vela vela zeleniny, upne vylucit sladkosti a biely cukor. Kolkokrat denne mas jest, na to musis prist sama.
A nezanedbavat ani tych zvysnych 30% ... a to je pohyb. Na chudnutie je kardio (pomaly beh, rychla chodza, svihadlo, bicykel,...) v spravnej tep. frekvencii (pravidelne, aspon 40 min.) a este lepsie vysledky su pri intervalovom treningu, ci pri kruhovom treningu (videa napr: Jillian, Bob, Fitnessblender .... najdes na youtube). Velmi som Ti asi nepomohla, ale naozaj je to cesta pokusu a omylu, cesta hladania a skusania....