Ako schudnúť z brucha?

7. jún 2023

Z brucha nad pupkom 🙈po pôrode stále som nafúknutá jak ..
Skoro 2roky po pôrode a nejde to dole aj keď kilá išli ale t nevidím zmenu😵cvičiť? To sa mi moc nechce veru

jj298
7. jún 2023

Nemas diastazu? Inak ako cvicenim to nepojde. To by si mohla vediet.

autor
7. jún 2023

@jj298 ja viem som dosť stará už na to 😂

jj298
7. jún 2023

No mozno by pomohla plasticka operacia. Si dost bohata na to?😀

patricka
7. jún 2023

cvičiť cvičiť cvičiť a úprava stravy

dididudu
7. jún 2023

Kalorické tabulky plus cvičenie

autor
7. jún 2023

@jj298 🤔radšej pôjdem na dovolenku 🤪

barborachors
7. jún 2023

cvičenie je 20% a strava 80%. Ak si na povodnej vahe ako pred tehotenstvom, mozes mat diastazu... a ta sa upravuje špeciálnym cvičením alebo chirurgicky..

januska12323
7. jún 2023

Kašli na to a kúp väčšie šaty 😁

babulkomale
7. jún 2023

Rob si z ludi srandu ze cakate trojcata

autor
7. jún 2023

@babulkomale to si aj trochu prehnala že 3🤦🤣🤣🤣

zuzuliennka1
7. jún 2023

brucho = strava. brucho sa formuje v kuchyni 🙂

lylyjana
7. jún 2023

Mne prve napadla diastaza a na to potrebujes speci cvicenia, hlavne dychove. A ak robis planky a brusaky, tak si este viac skodis. Chod za fyzio a uvidis

michaela412
7. jún 2023

ak nemáš diastazu, tak mne pomohlo len cvičenie, riadny silový kruháč

cukricek4
7. jún 2023

tak ked povies, ze sa ti nechce cvicit, tak ti uz asi nepomoze nikto :D bez pohybu a cvicenia este nikto realne neschudol a ak aj ano, tak len na chvilu a potom sa objavil jojo efekt.

bibcabi
7. jún 2023
Používateľ bibcabi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od bibcabi.

hlavne neexistuje nič ako lokálne chudnutie, teda že budeš "chudnuť iba z brucha". Chudnutie ale aj priberanie nie je lokálne, čiže to nevieš ovplyvniť, niekto ma nohy ako sirka ale veľke brucho :D čiže tak ako priberáš tak aj chudneš, s niektorých partii rýchlejšie, z iných pomalšie :D takže moja odpoveď je - upraviť stravu a pohyb a pôjde to... možno práve z brucha pomalšue, ale nakoniec to pôjde

sasitimi17
7. jún 2023

Ak si s tym nevies dat sama rady, zaplat si trenera ale takeho poriadneho co sa naozaj vyzna, lebo vacsina sa len na tych trenerov hra. On ti nastavi spravny jedalnicek a tak isto aj priamo cviky ti na to ukaze. Viem ze cvicit nechces ale mas na vyber, bud trochu zamakas alebo sa potom lutuj na gauci s bachorom.. 😅

stanik_67
7. jún 2023

tak chirurgicky zakrok je fakt velmi radikalne riesenie podla mna, istotne sa da pozadovany vysledok docielit aj kvalitnym cvicenim. staci si len zadat do googla urcite cviky, ktore su na to dobre a som si ista, ze sa to po pravidelnom cviceni zmeni. nie je nic, co by sa nedalo dokazat, ked sa skutocne chce. 😇 👏