Z brucha nad pupkom 🙈po pôrode stále som nafúknutá jak ..
Skoro 2roky po pôrode a nejde to dole aj keď kilá išli ale t nevidím zmenu😵cvičiť? To sa mi moc nechce veru
@jj298 ja viem som dosť stará už na to 😂
No mozno by pomohla plasticka operacia. Si dost bohata na to?😀
cvičiť cvičiť cvičiť a úprava stravy
Kalorické tabulky plus cvičenie
@jj298 🤔radšej pôjdem na dovolenku 🤪
cvičenie je 20% a strava 80%. Ak si na povodnej vahe ako pred tehotenstvom, mozes mat diastazu... a ta sa upravuje špeciálnym cvičením alebo chirurgicky..
Kašli na to a kúp väčšie šaty 😁
Rob si z ludi srandu ze cakate trojcata
@babulkomale to si aj trochu prehnala že 3🤦🤣🤣🤣
brucho = strava. brucho sa formuje v kuchyni 🙂
Mne prve napadla diastaza a na to potrebujes speci cvicenia, hlavne dychove. A ak robis planky a brusaky, tak si este viac skodis. Chod za fyzio a uvidis
ak nemáš diastazu, tak mne pomohlo len cvičenie, riadny silový kruháč
tak ked povies, ze sa ti nechce cvicit, tak ti uz asi nepomoze nikto :D bez pohybu a cvicenia este nikto realne neschudol a ak aj ano, tak len na chvilu a potom sa objavil jojo efekt.
hlavne neexistuje nič ako lokálne chudnutie, teda že budeš "chudnuť iba z brucha". Chudnutie ale aj priberanie nie je lokálne, čiže to nevieš ovplyvniť, niekto ma nohy ako sirka ale veľke brucho :D čiže tak ako priberáš tak aj chudneš, s niektorých partii rýchlejšie, z iných pomalšie :D takže moja odpoveď je - upraviť stravu a pohyb a pôjde to... možno práve z brucha pomalšue, ale nakoniec to pôjde
Ak si s tym nevies dat sama rady, zaplat si trenera ale takeho poriadneho co sa naozaj vyzna, lebo vacsina sa len na tych trenerov hra. On ti nastavi spravny jedalnicek a tak isto aj priamo cviky ti na to ukaze. Viem ze cvicit nechces ale mas na vyber, bud trochu zamakas alebo sa potom lutuj na gauci s bachorom.. 😅
tak chirurgicky zakrok je fakt velmi radikalne riesenie podla mna, istotne sa da pozadovany vysledok docielit aj kvalitnym cvicenim. staci si len zadat do googla urcite cviky, ktore su na to dobre a som si ista, ze sa to po pravidelnom cviceni zmeni. nie je nic, co by sa nedalo dokazat, ked sa skutocne chce. 😇 👏
Nemas diastazu? Inak ako cvicenim to nepojde. To by si mohla vediet.