Ahojte, beriem 2 antipsychotika a jedno antidepresívum. Sledujem,že sa mi zvyšuje váha teraz som za necele 2týždne pribrala 3kg. Stravujem sa zdravo akurát som na vianoce zjedla koláče (napr. namiesto ranajok) a rezeň so zeleninou. Obnovil sa mi aj cykllus po dlhej dobe. Bud.týždeň mám dostať menštruáciu a už teraz ma bolia prsia a nafuknuté brucho mám.. môže aj to vplývať na váhu a byť to dočasné? Chcem schudnúť naspäť, alebo si udržať váhu len nie ísť hore.
@jaq ja som počas užívania AD pribrala cca 23 kíl. Schudla som ich až po 5 rokoch a aj to nie tých celých 23 kg, momentálne mam dole 16 kg
Váhu si udržujem vyvážením stravy a pohybu. Čiže dá sa povedať že je to dočasne.
Ja sa presne pre toto bojím užívať AD, pretože som schudla a ešte chudnúť chcem, no bojím sa, že po AD priberiem, aj keď ma "ubezpečovali", že nepriberiem, moc tomu neverím.
Šport
sú Ad pri ktorých chutí viac jesť a tým pádom váha sa zvyšuje, ale pri väčšine Ad to tak nie je.... 😉
Tiez mam s tymto skusenost. Mne pomaha len takmer uplne vylucenie sladkosti a beh.
Ja si myslím,že priberám z antipsychotik, tých čo mi pridali naposledy. Ale celkovo baby dakujem,nie som v tom sama a zvládneme veerím ten boj s váhou
@sintra sladkosti už jesť nebudem, ale behať nemôžem pre astmu
@katkami123 to je jasné, cvičim pilates
@bebemonika aj ja som sa bála, ale nemala som na výber
@anonym00000 gratulujem!
@teleskop čiže mam bojovať a udržim si vahu
@jaq no pravdepodobne ani ja nemám moc na výber, ale strach je momentálne silnejší...
@jaq no, ja som na ad nepribrala, lebo som si vsimla, ze proste mam z nich chute, takze som si pekne nainstalovala kaloricke tabulky, jedlo vazila a zadavala. Z liekov samotných určite nepriberies, max zadrzujes vodu, ale to sa strati ak znizis príjem sacharidov a zapojis viac pohybu na zrýchlenie metabolizmu.
@sintra stačí chodiť asi pešo do práce 2,5km, ale to až od februára
@bebemonika aj mne bolo povedane, že sa z liekov nepriberá a bum
@marvin1234 nemohla som cvičťi aj teraz s obmedzením pre nohu. A možno fakt držím vodu, lebo sa mi stalo,že ráno a večer váha aj 1kg a teraz sa mi po 7m upravuje cyklus
@jaq ahoj ja som na tom podobne beriem AD a aj antipsychotika a vaha ide hore a hore aj s celodennym behanim kedze pracujem v bare a hot yogou.. po malom vysadeni polky tabletky sa mi po tyzdni vratila “nespavost” takze tabletka nazad.. a som zufala kolko sa este moze pribrat za 4 mesiace necele 8 kg hore ..ako dlho beries ty tabletky a kolko si pribrala? co ti na to povie psychiater ked povies ze priberas lebo mne len “to vam len spomaluje metabolizmus z toho nepriberate”.. drzime si palce
pocas uzivania antid som pribrala 25 kg, pocas uzivania antid. som ich aja dala dole...TO je odpoved, budes si musiet davat viac pozor ako doteraz