Ako schudnúť pri dvoch deťoch?

mamkacharlotta
9. jún 2024

Dobrý deň. Chcela by som radu. Ako schudnúť pri dvoch deťoch. Nemám bárs čas na cvičenie.. Poobede keď malý spinka... Dá sa schudnut aj bez cvičenia?? Základ je strava??? Ďakujem za info. 😍😍😍 Začala som jest pečivo a to je asi chyba.. Taka sa citim nafúknutá vkuse 🙈

mamamasama
9. jún 2024

Dá sa. S cvičením je to rýchlejšie. Stačí menej jesť.

vler
9. jún 2024

@mamkacharlotta strava je naozaj zaklad; aj preto lebo 200 kalorii sa da lahko zjest za 2 minuty ale spalit ich cvicenim moze trvat aj 30 a viac

barborachors
9. jún 2024

tak ja vzdy ked idem chudnúť nielenze nejem pečivo ale zmensim porcie o tretinu a potom o polovicu..chudnutie a cvičením nema nic.

milanemila
9. jún 2024

Schudnes aj bez cvicenia ak upravis stravu, ale postava je pri cviceni krajsia a pevnejsia, plus teda cvicenie ma aj dalsie benefity nie iba toe esteticke. Ja mam tiez 2 deti, rocne a 4r a teda nie je pravda ze pri dvoch detoch na cvicenie nie je cas 🤷🏼‍♀️

hederamonstera
9. jún 2024

@milanemila pravda to nemusi byt u teba ;) nevies v akej je autorka situacii

dobkovci
9. jún 2024

@milanemila ja súhlasím ....určite sa dá nájsť aspoň chvíľka na cvičenie .

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamkacharlotta
autor
9. jún 2024

@mamamasama ďakujem

mamkacharlotta
autor
9. jún 2024

@barborachors takže základ je strava?

mamkacharlotta
autor
9. jún 2024

@ninka297 tak mam 6 ročnú dcéru a 1 syna 🙈

milanemila
9. jún 2024

@hederamonstera je to vec priorit a ak nie je slobodna matka alebo jej muz nie je v praci niekde v zahranici, tak mi nehovor ze nema hodinu denne nech si aspon doma troska zacvici 🤷🏼‍♀️ ma 6r a skoro 1,5 rocne dieta, to nie je nejaky masaker, ze dve babatka po sebe alebo podobne.

kitycat
9. jún 2024

@mamkacharlotta dojedas po detoch?

nevenka
9. jún 2024

Tak ja aom dnes skusila cvicit, mala sa na mna liepala, mraucala, poriadne som cvik nedokoncila, odbiehala som milionkrat. Davat ju dole z okna napriklad...🙃. To rake cvicenie ma moc nebavi, ale aspon daco. Zvysne 3 deti boli vonku s otcom.

hederamonstera
9. jún 2024

@milanemila tak ano je to vec priorit. Nie kazdy ma denno denne prioritu cvicit, ked ma dalsich 10 priorit, ktore musi natrepat do svojho casu. Ja mam teda pre seba cas tak o pol 10 vecer, a to som rada, ze som rada.

veselo_neveselo
9. jún 2024

@mamkacharlotta Chudne sa v kuchyni. Cvicenim sa formuje postava.

mamkacharlotta
autor
10. jún 2024

@nevenka no tak to klobúk dole.. Ja to mam to iste proste sa to nedá.. Manžela mam v zahraničí sama som na dve deti 🙈

mamkacharlotta
autor
10. jún 2024

@hederamonstera napodobne 👍

mamkacharlotta
autor
10. jún 2024

@milanemila bohužiaľ mám manžela v zahraničí... Proste som sama na deti. Plus krúžky zo staršou... A večer som rada ze som rada ze vôbec môžem do sprchy ísť

milanemila
11. jún 2024

@mamkacharlotta tak to potom chapem, ked si na nich sama je to narocne a hlavne uz po celom dni asi nejaka chut a energia na cvicenie sa tazko hlada. Skus teda tu stravu a drzim palce 🙂 mne to po druhom porode ide ovela horsie ako po prvom, ale tak treba si dopriat cas.

mamkacharlotta
autor
11. jún 2024

@milanemila ďakujem krásne 🤗 posnažím sa a verím ze časom to pôjde dole 🤩🤩🤩

ninah1486
13. júl 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

mne sa po pôrode podarilo schudnut s KetoDiet, ja som presla celym ich dietnym planom, som sa vahe pred pôrodom a dari sa mi ju udrzovat

snowflakenel
13. júl 2024

Mne pomohlo nejest zemiaky, ryzu, chlieb. Sladke sem tam a viac sa hybat. A pitny rezim.

mamkacharlotta
autor
9. aug 2024

Tak žienky momentálne som na váhe 74kg 🤗

milanemila
9. aug 2024

@mamkacharlotta super, kolko sa ti podarilo za tie 2m dat dole? 🙂

mamkacharlotta
autor
12. aug 2024

@milanemila 6kg 🤗