Ako schudnúť počas kojenia?

lubka23
9. okt 2013

ahojte kočky,poradte mi prosim ..som mesiac po porode a rada by som schudla, ale byvame v garzonke takze vela miesta na pohyb pri upratovani tu nie je a kojim - nechcem stratit mlieko nejakymi dietami ja totiz na diety ani nie som... prvy tyzden isli tie kila dole pekne ale teraz sa to stoplo a trosku mam pocit ze aj ide hore a to nechcem , nemam pocit ze sa nejako prejedam :-/ dakujem za rady

lucymk
9. okt 2013

@lubka23 ahoj.tu otazku si asi kazda baba polozi ked je po pôrode,ale aspon do 3mesiaca by som sa tym nezaoberala ak chces kojit kym sa ti to mliecko neustali a potom by som zacala s delennou stravou .teraz mozes akurat tak vyskusat castejsie prechazky ak ti to samozrejme pocasie dovoli. Ja sa uz tiez nemôzem na seba pozerat ,ale co narobym ked tak strasne chcem kojit.robym preto maximum,ale aj tak to nase kojenie je cista katastrofa

janielikk
9. okt 2013

Ja som po prvom porode len prechadzkami zhodila 16 kil, chodili sme vandrovat v sviznejsom tempe 2 X po dve hodiny, to mal akurat cas medzi dojcenim a prebalovanim aj s rezervou. V strave som sa neobmedzovala nijako, lebo som dojcila. Lary - fary, ziadne cary. 🙂

lubka23
autor
9. okt 2013

@lucymk ved mne osobne by to ani tak nevadilo, ani muzovi.. mam este 14kg navyse ale svokor a zvysok rodiny ma stale dodrbavaju ze som pribrata...co cakaju za tak kratku dobu? ☹ a preco mas kojenie katastrofu?

h0sher
9. okt 2013

kristepane.dalsi unikatny topic 😀

lubka23
autor
9. okt 2013

@janielikk za aky dlhy cas tolko kil islo dolu?

nivi
9. okt 2013

vobec si ich nevsimaj. si len kratko po porode co by od teba akoze chceli? dolezite je teraz tvoje dietatko a stastna mamina. kila este pojdu dole neboj.
mne sa pri dojceni moc nedarilo schudnut az cca po 14mesiacoch som sa dostala do povodnej velkosti 🙂

papaj pravidelne, zdravo dodrzuj pitny rezim a pohyb, svizne prechadzky, nejake lahsie cviky.

horana
9. okt 2013

Prirodzenymi metodami, normalnym pohybom, zdravou kvalitnou stravou ale takou ktora zaroven chuti a je jej dost.
Ked to nie je mozne takto dokazat, pockat do dokojenia, kludne aj 2 roky pockat kym dokojis.
Ono jedna chudne uz len tym ze koji a druha praveze pribera uz len tym ze koji - to su hormony, genetika.
Dietatu to da viac ak budes kojit, je to dolezitejsie nez to ako bude kukat "zvysok rodiny" - tych mozes mat na haku. Nie si celebrita, nikto ti nebude platit za to a pisat o tebe ked budes uz par mesaicov po porode ako prutik, to nech si nechaju tie co to musia robit kvoli svojmu jobu. Ty si uzivaj chvile s dietatom a maj dobru naladu. To "zvysok rodiny" bud odzbroji, alebo puknu od jedu.

lucymk
9. okt 2013

@lubka23 od zaciatku som mala malo mlieka a medzi 5-6tyzdnom sa mi znizila tvobra . mala uplne odmietala oba prsniky.tak strasne plakala,ze manzel utekal kupit UM.Teraz to je ako kedy.raz je ochotna sa prisat a inokedy len jej idem ponuknut prsnik tak strasne place,tak si to mlieko musim odsat.uz som vyskusala vsetko mozne,ale nic mi nepomaha akurat ze mam namiesto 10kil navyse+dalsie 3kila.neviem ako to tak dlho vydrzim,lebo mam este jednu dceru ktora si vyzaduje pozornost

lucymk
9. okt 2013

@lubka23 este som zabudla,ze namna tiez zazeraju ,ale ja ich mam v ....Po dvoch mesiacoch nemôzu cakat ze budem na svojej vahe

seemani
9. okt 2013

ja som začala tým, že som sa vôbec nevážila 😀 som tri mesiace po pôrode a nemám šajnu koľko mám kíl.. Som pribratejšia, ale hlavne brucho mám ešte stále.. ruky nohy celkom ok, len to brucho /104cm obvod 😖 / .. Nejak sa tým nezaťažujem, začala som s powerjógou, ale nie pre chudnutie, ale kvôli spevneniu postavy a hlavne chrbtu.. Ale rozhodli sme sa s drahým, že začneme behať po večeroch, keď malý zaspí a od pondelka ideme trochu zdravšie variť. Našli sme super stránku a podľa nej si nejak upravíme jedálniček, tak uvidím. ten beh určite pomôže, otázne je, ako budem behať s mojimi aktuálnymi dudy 😀

janielikk
9. okt 2013

@lubka23 Vies ze ani presne neviem?
Maly sa narodil v auguste, okolo Vianoc som uz citila, ze su mi veci o dost volnejsie, ale nevazila som sa no a nejako v aprili, ked som vytahovala jarne a letne veci som s potesenim zistila, ze sa v pohode zmestim do veci, co som nosila pred porodom. Az potom som sa odvazila a to teda bola radost 🙂 🙂
Mozno preto to slo dolu tak lahko, lebo som to neriesila a netlacila som na pilu... ako teraz.
Ak chces, kukni do nasej diskusie "Detox podla Macingovej" tam to preberame vo velkom, sme tam baby, co sme teraz zacali, ale aj dievcata s vysledkami.