ahojte mamicky, prosim vas poradte mi ako mam schudnut ked kojim..teraz prave musim jest pravidelne aby som mala dostatok mlieka..chcem schudnut len zo 3 kila..dakujem za kazdu radu 🙂
ahoj, nepises akodlho si po porode. Kym kojis, je viac nez iste, ze to zhodis ak vynechas sladkosti, plnotucne mliecne vyrobky, biele pecivo a pod. Horsie bude, ked prestnes, ja som za mesiac od odstavenia pribrala 3kg
@michaela002 no skor,ako pisu mamicky,obmedzit najma,to sladke a jest pravidelne. Ak sa ti da,mozes trosku cvicit. Neprehanaj to ale,lebo su pripady,kedy maminy intenzivnym cvicenim,prisli o mlieko. (nie vsetky,ale,stalo sa). Skoda,ze si nenapisala,kolko si po porode,su mamy,ktore postupne schudnu az na svoju povodnu hmotnost bez diety (ako ja,trvalo to 9-12m),su take,ktore az po odstaven schudnu. A su take,co po odstaveni priberu. Ja som pri malom,po odstaveni nepribrala,uvidim,ako to bude pri malej,predsa,som o dva roky starsia odvtedy a nedojcime sa len tyzden.
ja osobne by som sa este kvoli kilam netrapila.
@michaela002 3 kila ? nesranduj... 🙂 ked dokojis das ich dolu hravo...neries to a uzivaj si to 🙂
dakujem vam zienky 🙂..som po porode skoro 8 mesiacov planujem maleho este dalej kojit aspon do jedneho roka..no veru tie sladkosti..mam take chute ako ked som bola tehotna heh som vkuse hladna 😀 ..mala by som to troska obmedzit..s tym cvicenim som sa docitala ze niektore stratili mlieko tak to asi budem musiet nechat to chudnutie na potom ☹
ja som kojila jeden rok a podarilo sa mi schudnut len dve kila a to si myslim ze som sa neobzierala, ale zase jedla som normlane aby som mala vyzivne mlieko a ked som prestala kojit tak som vela schudla, fakt neries to potom to pojde dole samo
to, že pravidelne papáš, je veľké plus...A u niektorých mamičkách je "dobrá diéta" už samotné dojčenie 😉 Ja som po dcérke mala navyše 8 kg, no dcérku som dojčila a tých 8 kg som schudla za necelé 2 týždne...A to som jedla úplne všetko...
Ahoj, pravidelná strava je super na chudnutie, obmedziť sladkosti a večer už len niečo ľahké ( nizkotucny jogurt, tvaroh, cottage, zelenina, ovocie) .