Ahojte.
Som 4 mesiace po pôrode a chcela by som schudnúť.
Počas tehotenstva som pribrala 30kg. 🤦🏽♀️🥲 20kg už išlo nejak prirodzene dole. Pomaly sa mi dávajú dokopy aj stehná, aj zadok. Ale to brucho...😏 Brucho mám stále ako keby som bola tehotná.. samozrejme niečo zišlo, ale stále to nie je ono.. Dá sa schudnúť aj bez toho aby som si upravovala jedálniček? S jedlom to nepreháňam, nemám nato ani čas ani chuť 😂 ale nechcem rozmýšľať nad tým, čo môžem a čo nemôžem jesť. Mám plnú hlavu aj bez toho.
Ja len že či sa to dá zhodiť len s cvičením. A aké cviky? Pred tehotenstvom som cvičila silové cviky, hlavne nohy, zadok a chrbát. S bruchom som nikdy problém nemala a páčilo sa mi to tak, ako to bolo. Ale teraz mi je občas na 🤮 keď sa pozriem do zrkadla. 🥲🥲🥲
Investuj svoj cas a energiu prave do rozmyslania o jedle. Nie len kvoli vahe, ale hlavne kvoli tomu najdolezitejsiemu- svojmu zdraviu.
Cvičenia na jadro/trup. Core exercises. A 3m po pôrode…. Je malo.. 9m až rok sa vraj dáva telo do normálu. Nesil to. Pekne si schudla. Ešte niečo pôjde dole.
vela kocikuj 🙂
jasne, ze schudnes cvicenim. pokial budes mat vyvazenu a pestru stravu a budes mat vyssi vydaj ako prijem, jednoducha rovnica. cvicenim si ved super spevis telo, ja by som sa k tomu, co si robila predtym vratila, samozrejme zatazovat postupne a zlahka, zvazila by som odbornika. a na to brucho urcite, ci nemas diastazu. ja som po porode 3m a brucho uz mam v predtehotenskom stave a to necvicim zatial.
Ja som,zacala.ryxhlu chodzu, vela.vody, nejest somarimy a.po 15.00 uz nejem. Uvidom...meaiac sa.nebudem vazit. Mam 62, chcem nazad tych 54
Najdi na FB že TripleF cvičenie. Baby maju úžasné výsledky, aj bez upravy stravy. Ta koučka pomáha aj s poporodnym bruchom. Velmi sa mi to pozdáva. Ked mi skončí 6-nedelie, idem na to naskočiť.
V prvom rade si daj skontrolovať či nemáš diastazu. Chudnutie a najmä z brucha je v prvom rade o strave.