Ako schudnúť po cisárskom?

mirkastevko
29. júl 2022

Caute baby,, potešili by ma vaše rady ako by som mohla schudnúť po cisarskom keď mi ostalo bruško..🙂 každá rada by ma potešila.

danieladugard
29. júl 2022

@mirkastevko chodila som neskutocne kilometre s kociarom.. a nosicom. Stravu som moc neupravovala. ☺️

mirkastevko
autor
29. júl 2022

@danieladugard a schudla si na toľko že to brucho si už nemala??🙂

gabika128
29. júl 2022

@mirkastevko cviky na tie vnútorné svaly, posilnenie panvového dna a masírovanie jazvy.

dominikak4
29. júl 2022

Ja som 18 m po pôrode a akurát dnes som sa vážila a mám už svoju pôvodnú váhu, ale brucho mi napriek tomu stále vytŕča, aj keď som celkovo chudá. Už sa ma dvaja ľudia opýtali (susedia dôchodci), či čakáme druhé, že mi vykúka bruško....len zahanbene poviem, že nie, že to mi ostalo od pôrodu. Ráno je to ešte ok, ale večer to vidno....Neviem čo s tým, mám asi 1,5 cm diastázu, možno je to tým, možno tým, že to brucho bolo rozrezané a už sa nevtiahlo, neviem. Musím s tým zbehnúť na fyzio....

dominikak4
29. júl 2022

neviem či ti schudnutie pomôže na vytŕčajúce brucho, asi treba špeciálne cviky....

nwnw
30. júl 2022

@mirkastevko severska chodza. Po 1,5r som obliekla nohavice spred tehu 😛.

basska_b
30. júl 2022

Musis zistit, ci nemas diastazu. Na youtube je jednoduche video na sebavysetrenie. Ak ju mas, bez fyzioterapie to nepojde....

gertys
30. júl 2022

Mne brucho padlo az 8mesiacov po porode. Skus sa vysetrit ci nemas diastazu. Ja som nemala a tak som cakala az som sa dockala 😀

nina004
30. júl 2022

Ja som šla s pôrodnice s menšou váhou ako pred otehotnením,ale mala som 4cm diastázu,takže nech som robila čo som robila brucho mi furt vytŕčalo.

siska53
30. júl 2022

@mirkastevko no..neviem, kolko si od cisarskeho..ale..porad sa, ci nemas diastazu.. z tej byva vypukle brucho a tam treba cvicit ine cviky.. nie klasicke brusaky napr... A pol.roka po cisarskom najskor.

danieladugard
31. júl 2022

@mirkastevko na povodnu vahu, nosim 36-38 velkost.. pribrala som +10kg (teda to som este mala navyse, ked sa narodili dvojcata😆, za cele tehotenstvo som pribrala 25kg)

mirkastevko
autor
31. júl 2022

@siska53 a co je ta diastaza?

sivana09
31. júl 2022

@mirkastevko ja som schudla bez akehokolvek cvicenia. Pred tehotenstvom 51kg, pocas tehotenstva som sa vyzrala na 69kg a tri mesiace po cisarskom som mala 47kg. Vahu som si drzala pri dietati cely cas co som s nim bola doma, ked som v jeho roku nastúpila do novej prace a dieta islo k opatrovatelke, vtedy som naspat pribrala a dnes uz mam 53kg, lebo pri dietati to bolo neustale posilovanie (nosit ho na rukách), behanie za nim, obskakovanie a nemoznost jest, pretože cas (ci syn) mi nedovoloval

siska53
1. aug 2022

@mirkastevko rozostupene brusne svaly..