Ako schudnúť, keď mám problémy so srdcom?

abigeildavidko
15. júl 2022

aké cviky by ste odporučili prosím? ale mám problémy so srdcom, tak aby neuškodilo. Čomu sa vyhýbať, čo jesť?

tyrkysova_kobyla
15. júl 2022

@abigeildavidko pridaj sa tu do skupiny Cesta k mojej premene 🙂 baby si radia ohladne chudnutia, prevazna vacsina funguje na kalorickych tabulkach, ktore fakt funguju 🙂

abigeildavidko
autor
15. júl 2022

@tyrkysova_kobyla dik idem pozrieť

viestta
15. júl 2022

@abigeildavidko ak máš zdravotné problémy tak svoj dietetický režim komzultuj s odborníkom. Dietolog, obezitolog, diétna sestra s patričným zdravotníckym vzdelaním, nie s rychlokvadenym výživový poradcom

asia83
15. júl 2022

@abigeildavidko Myslím, že srdcu ubližuje skôr priberanie ako chudnutie pohybom. 😉

domiklik
15. júl 2022

@abigeildavidko co to znamená problémy so srdcom?

osky
15. júl 2022

Ja som sla podla Stranky nutrelino.sk
Nutricne-kaloricke tabulky
Vypocitaj di svoj bazalny metabolizmus a pod tuto hranicu nechod!
Zadaj si udaje o sebe,aky je tvoj ciel...
Ja som roky vselico skusala a vzdy to bolo zlozite kratkodobe.
Toto je super.
Ale co pozorujem,vyhodila som cukor a myslim ze to je gro uuspechu.pouzivam steviu,obcas brezovy cukor..

A cvicit podla fitshaker,vyberies si,co zvladnes.

abigeildavidko
autor
16. júl 2022

@domiklik som sledovaná na kardiologii ale nie je to vážne.

mogaa
16. júl 2022

@abigeildavidko no ak si len sledovaná a nie je to vážne, tak schudnutie ti len prospeje....a ak to nie je vážne, tak určite môžeš aj cvičiť.....takže vynechať sladené nápoje, blbosti a jesť normálne porcie a ak k tomu pridáš cvičenie - výsledky sa isto dostavia....záleží samozrejme od tvojho veku a aktuálnej váhy......nikto ti nekáže cvičiť kardiom že nebudeš vládať s dýchaním či začať posilovať 5kg činkami....veď je kopec online cvičení aj pre ženy po 50-tke či pre ženy čo majú cez 100kg....ak chceš byť predsa len opatrnejšia, začni napr pilatesom alebo jogou pre začiatočníkov....