aké cviky by ste odporučili prosím? ale mám problémy so srdcom, tak aby neuškodilo. Čomu sa vyhýbať, čo jesť?
@tyrkysova_kobyla dik idem pozrieť
@abigeildavidko ak máš zdravotné problémy tak svoj dietetický režim komzultuj s odborníkom. Dietolog, obezitolog, diétna sestra s patričným zdravotníckym vzdelaním, nie s rychlokvadenym výživový poradcom
@abigeildavidko Myslím, že srdcu ubližuje skôr priberanie ako chudnutie pohybom. 😉
@abigeildavidko co to znamená problémy so srdcom?
Ja som sla podla Stranky nutrelino.sk
Nutricne-kaloricke tabulky
Vypocitaj di svoj bazalny metabolizmus a pod tuto hranicu nechod!
Zadaj si udaje o sebe,aky je tvoj ciel...
Ja som roky vselico skusala a vzdy to bolo zlozite kratkodobe.
Toto je super.
Ale co pozorujem,vyhodila som cukor a myslim ze to je gro uuspechu.pouzivam steviu,obcas brezovy cukor..
A cvicit podla fitshaker,vyberies si,co zvladnes.
@domiklik som sledovaná na kardiologii ale nie je to vážne.
@abigeildavidko no ak si len sledovaná a nie je to vážne, tak schudnutie ti len prospeje....a ak to nie je vážne, tak určite môžeš aj cvičiť.....takže vynechať sladené nápoje, blbosti a jesť normálne porcie a ak k tomu pridáš cvičenie - výsledky sa isto dostavia....záleží samozrejme od tvojho veku a aktuálnej váhy......nikto ti nekáže cvičiť kardiom že nebudeš vládať s dýchaním či začať posilovať 5kg činkami....veď je kopec online cvičení aj pre ženy po 50-tke či pre ženy čo majú cez 100kg....ak chceš byť predsa len opatrnejšia, začni napr pilatesom alebo jogou pre začiatočníkov....
@abigeildavidko pridaj sa tu do skupiny Cesta k mojej premene 🙂 baby si radia ohladne chudnutia, prevazna vacsina funguje na kalorickych tabulkach, ktore fakt funguju 🙂