Ako schudnúť, keď mám bruško a väčší zadok?

29. sep 2024

Ahoj, otázka.
Mám 65kg, cize nie som ani nad váhou ani pod. No vidím na sebe, že mám bruško aj väčší zadok aj stehná. Ako schudnúť? Túto váhu a okolo nej som celý život. Viem, že ťažšie sa chudne z takejto váhy ako väčšej.
Ešte chcem sa spýtať, keď od nás z rodiny ma každý väčšie stehná a lýtka, dá sa s tým predurčením niečo spraviť ? Mame tak dane postavy všetky ženy z rodiny od mamkinej strany. Ďakujem. Cvičila som cca 3 mesiace, strážila stravu a nemala som pocit, že by som chudla, stále som bola tak isto. Iba brucho mi došlo, že bolo menšie. Je to tak vždy, že keď je menší príjem ako vydaj, telo chudne ? Rozumie sa niekto tomu? Ďakujem pekne.

3petka
29. sep 2024

Poraď sa s výživovým poradcom a trénerom. Hotovo

lucia13022023
29. sep 2024

Áno, výdaj>príjem=chudnutie. Ale nevieš schudnúť len z určitej partie. Riešila by som to s trénerom, nech ti vytvorí plán presne pre tvoje telo. Ja napríklad mam geneticky dane väčšie stehná oproti mojej postave. Na nohy cvičím väčšinu kardio a keď cvičím zadok, robím cviky ktoré mi až tak neberú predné stehná, lebo by mi rástli. Preto ti odporúčam trénera, on ti všetko pekne vysvetli, nastaví plán atď.

hugoboss1923
29. sep 2024

Cvičením ale neschudneš, len naberieš svalovú hmotu. Kedy ľudstvo pochopí, že cesta k chudnutiu vedie len a len cez nižší príjem kalórií, než je odporúčaný denný príjem. Ten je u dospelej ženy 2000 kca/deň. To znamená, že pokiaľ chceš schudnúť, musíš ísť pod túto hranicu.

micusa2222
29. sep 2024

menej papať, skĺbiť cvičenie na bruško a zadok..dobré cviky nájdeš na youtube....dá sa, hovorím z vlastnej skúsenosti....

koniarova
29. sep 2024

Za 3 mesiace zázrak nečakaj. Pokračuj v tom čo robíš.

jozeffezoj
29. sep 2024

Je to špecifická oblast. Kardio a tréning aj nôh. Ale vsetko musí byť nastavene. Aj častým trénovanie ale nie s veľkými váhami sa dajú svaly stimulovať tak ze budu ži seba uberať a nie priberať. Ale tonti musí niekto presne nastaviť, pozorovať a upravovať. Čiže ideálne tréner co vie co robí

barborachors
29. sep 2024

Nikdy neschudnes len z urcitej partie. Jedine liposukciou..Ja som krásne teraz schudla, samozrejme z celého tela a opat mam krasne pevné a ploche brucho. Lebo ked trochu priberiem, je to síce ok, ale brucho si to odnesie najviac, lebo najviac to vidno. Schudla som jednoducho. Zmenšila som porcie o polovicu..A mohla som jest všetko, len menej.

ssimusska
29. sep 2024

Keď potrebuješ pomôcť nápis si správu, pohybujem sa v tejto oblasti. 😄