No tučna som narovinu hej lebo kosti mam lahké. No a mám špeky keď chodim tak sa to natriasa no a chcela som žeeeee ako mám jest a zaroveň nejesť? Chapete...že zjem dačo ale v skutočnosti to nebude jedlo. Vzduch mi nechutí. Neviem či mam teraz zjesť jablko...akoze nam naň chuť ale nechcen pribrať
Hod si do kalkulacky BMI svoje miery. Predpokladam, ze ti vyjde podvaha.
Nasledne zober karticku poistenca a zajdi k dobremu psychologovi. Anorexia je velmi vazna vec a ked sa to nepodchyti vcas, moze to mat fatalne nasledky.
Vzduch musis cucat z nejakej dierky. Vtedy je chutny a aj sa z neho najes.
Ak si nerobis srandu, tak skutocne pouvazuj a prehodnot svoj napad o chudnuti. Pri 50kg nemozes mat speky. Urcite mnozstvo tuku ma kazdy. Ten tuk, koza a svaly sa natriasaju kazdemu pri chodzi, hlavne ak su svaly a koza ochabnute. Ak uz mas po 50tke je mozne ze sa ti natriasa prave ta ovisnuta koza ktora stratila pruznost. Ak chces aby sa triaslo co najmenej, odporucam sportovat. Najlepsie nieco vytrvalostne, kardio. To ti vytvori super chude ale pevne svaly.
Ta tvoja poznamka s tym vzduchom ale nasvedcuje tomu ze mozes mat psychicky problem. Ako radi @malapepka, zavolaj psychologovi kym z toho nebudes mat anorexiu.
ked si mlanddravá, tak cvič
Viem, že aj ženy s nízkou váhou môžu mať nejaký ten tuk, samozrejme otázne je koľko meriaš, údaj o samotnej váhe nič nehovorí. Stravu ale prijímať musíš,lebo inak ochorieš z toho, najlepšie vyváženú, určite sa k tomu na nete dočítaš viac a cvičiť, cvičiť, cvičiť. Telo ak máš pocit, že je mľandravé treba spevniť, vytvarovať a to inak ako cvičením nepôjde. Toľko k téme.
A len pre zaujímavosť, ako "ochutnávaš" vzduch, keď vieš, že ti nechutí...... 😉
@miadi trapne...dievca da normalnu itazku a ty si z nej rob srandu.
Tu ti chudnutie nepomôže... Tu pomôže cvičenie, pravidelná starostlivosť o telo... Cviky na spevnenie svalov... To že sa ti natriasa zadok, brucho alebo lýtka môže byť len tým že nemáš vobec spevnené svaly... Ak si ochotná si zaplatiť niečo tak si môžeš dať spraviť vyšetrenie kde ti zistia koľko tukov a samozrejme aj ostatných vecí máš v tele... Tak pre zaujímavosť vrcholoví športovci kulturisti napr The Rock môžu mať tak 2% tukov v tele... Bežný človek má viac ale to ti povie aj lekár... Ak nechceš priberať tak sladkosti a čipsy obmedz na minimum... Potrebuješ zvýšiť príjem proteínov ak budeš cvičiť... Začni dbať na prijem vitamínov a minerálov... Cviky na brucho nohy ruky zadok.. na celé telo... Jedz na raňajky častejšie vajíčka, obed si dopraj poriadny večeru tiež nevynechaj... Dbaj na pravidelný pitný režim... Maj aj pauzu na jeden deň v týždni od cvičenia aby sa ti svaly zregenerovali... Cvič postupne nie hneď veľa naraz lebo potom nebudeš vládať... Najlepšie si nájsť niekoho kto ťa v tomto lepšie usmerní... Len papaj... 50 kg nie je veľa...
@luciannka83 normalnu otazku??? Normalnu otazku??? 😃 Je normalne pisat o tom, ze jej vzduch nechuti a ze chce skudnut ked nema z coho? A netreba brat zivot az tak vazne, humor je dobra vec. Zvlast v takychto casoch.
@luciannka83 ...aj keď sa Tvoj koment mňa netýka... trápna je zadávateľka témy. Normálna otázka? - prečo anonymne? Tá dievčinka keďže už je doma znudená, má asi problém so spánkom - tých nezmyselných tém zadala v čase, keď väčšina ľudí spí viac...
@luciannka83 tebe pride normalna otazka ako mam jest a zaroven nejest? a ze vzduch jej nechuti a nechce pribrat z jablka? mne uplne nie ale mozno som ja cudna 🙂 autorka sa nepyta ako si vypracovat telo alebo ako spevniet alebo ako "nebyt mlandrava", tak pripadne pockajme na tie z MK, ktore tiez maju nejaku poruchu prijmu potravy a poradia jej, v opacnom pripade zial neviem co je normalne na tejto otazke a aku normalnu odpoved dat okrem tej, ze taketo uvazovanie nie je v poriadku a mozno by som zvazila poradit sa s odbornikom (za predpokladu, ze to je realna tema)
podla ma si tu robi srandu autorka. mne staci uz len v prvej vete, ze "kosti mam lahke"...
@luciannka83 na blbu otazku blba odpoved. Trapne su akurat tak tieto fake temy anonymnych trollou v poslednej dobe je ich tu moc ,Vobec nic z toho co napisala nie je normalne ani to neznie ako uprimna otazka Deti sa nudia.
🤦
Neviem aku mas vysku, ale mal som kolegynu ktora mala 50kg a to uz bola naozaj chuducka babenka. Netvrdim, ze mas teraz nabrat 15kg aby si vyzerala normalne, ale chudnutie ti urcite neodporucam.
Nechcem byt hnusny, ale pri tvojej vahe premyslat o chudnuti je uz doslova na hranici anorexie.
Tato otázka je čistí fejk . Je jasne že slečna sa chce len pobaviť ;) nechápem že vôbec niekto reagoval
Tak papaj tak normalne, bez sladkosti, cipsov a cocacoly. Ale ak sa chces zbavit spekov, tak pri tvojej vahe je idealne cvicit 🙂 aj posilnovacie cviky, pridaj nejaky beh 3* v tyzdni. drzim palce.
50kg a tucna? podla mna urcite nie si, skor mas psychicky problem, ktory zacni riesit... kolko vlastne merias? ja mam 160cm 45kg a vyzeram jak anorekticka, bohuzial mam ine zdrav. problemy kvoli ktorym pribrat neviem, mat 50kg tak som fakt stastna a spokojna
Speky pojdu dole len cvicenim, na to sa treba prave vyzrat do dokonalosti spravnym sposobom
@petamich vidno, ze ty si napr. Vo svojich 15, 16tich neriesila problem s vahou. Mne to prisiel ako realny detsky problem, ked dievca nevie uz ako na to. A tiež som mala stavy, ze som sa bala zjest aj jablko ked som bola mala a nemala som rozhlad v tejto oblasti.mozno cakala normalne rady ako sa stravovat a co robit aby schudla?
Máš sa hýbať a cvičiť keď sa to na tebe pri 50 kg natriasa.
@luciannka83 ja riesim problem s vahou cely zivot, v tomto si netrafila 🙂 kazdopadne som nikdy nepisala na fora, ze vzduch mi nechuti a ako jest ale zaroven nejest - pytala som sa ako upravit jedalnicek, ako cvicit atd. ale tak to som bola ja, autorka nema problem s vahou, ak by ocakavala rady ako sa stravovat a ako cvicit spyta sa ako stravovat a ako cvicit a prepac ale 50 kg u mna nie je problem s vahou ak nema 8 rokov, co predpokladam, ze nema
autorka ma problem s psychikou a kedze neodpisala ani na jeden komentar asi na tom nieco bude, ze to bud nie je realna tema alebo nie rady ako jest/cvicit neocakavala ale budem rada ak ma vyvedie z omylu a potom jej velmi rada poradim 🙂 kedze sama som s tym bojovala a schudla som stravou a cvicenim a vela
@luciannka83 ty si bud velmi naivna ked nerozoznas rozdiel medzi normalnou otazkou a ked si Niekto robi dobry den. Alebo si autorka temy. Poznala som anorekticky aj bulimičku aj sama som trpela nechutenstvom v 10r. (50kg som mala v 20r krasnu štihlu postavu.)A nikto co takyto problem mal by nevypotil ze vzduch im nechuti. Trapny je akurat tento anonym ze si robi srandu z veci na ktore niektore dievcata trpia aj umieraju. Takuto hovadinu by nepovedalo ani dieta. Je to naschval napisane ako to je .. koli reakciam.
To sa netrasú šperky ale koža ktorá je zrazu prebytočná keď si rýchlo chudla.
Včera večer bol na markíze film pozri si ho. Myslím že sa volal "Kosť a koža" .
Asi niekto včera večer pozeral MARKÍZU....
ach...ty hlavne jedz, nastuduj si cosi o vyzive a zacni cvicit, nie chudnut,
A nezabudni:
Kto chce pevnu rit mat, musi vela drepovat...
Dám ti normálnu radu, nie ako niekto. Skús na raňajky jasť nízko tučný jogurt s čerstvým ovocím ak máš tu možnosť skús si ísť ráno po raňajkách zabehať 30 min. alebo si daj strečing. Kávu bez mlieka a bez cukru, obed len diétna polievka a na večeru zeleninový šalát a taktiež cvičenie. Denne vypi min. 2 litre vody, čaju alebo vody z citrónom. Vyhýbaj sa cukru. Toto mne osobne veľmi pomohlo. 😉🍉🥭🥝🥣
@lolal757z575 🙈
Vzduch ti nechuti? Skus donho hodit trosku vegetu hnet to bude ine.