Ahojte máte na chudnutie nejaké osvedčené receptíky??? Chcem schudnúť zdravo a hlavne natrvalo. Na cvičenie som trošku lenivá a v podstate pri dvoch malých deťoch (2,5 ročný a 6 mesačný) čím ten starší je hrozne hyperaktívny,nemám veľmi času nazvyš. V obidvoch prípadoch som mala cisársky, neviem či je vôbec vhodné už začať s nejakým cvičením. Za všetky rady a tipy ĎAKUJEM..............
Podľa mňa pohyb treba robiť aj ked si lenivá,ked schudnes diétou ,tak nebudeš mat nikdy pevne telo.
Každopádne skús upraviť stravu,jedz zdravšie, veľa tekutín.Ďalšia vec je ,že pol roka po cisárskom by som začínala pomaly s tým cvičením.držím palce
@angie099 tak pri starsom sa nabehas asi dost. Ja som schudla strasne rychlo, jedla som vela polievky, aj pila vela tekutin - vodu, alebo take ako acidko, uhorky, atd. To telo si pamata dost, ked si bola predtym stihla, to pojde raz-dva. Teraz sa snazilkujeme a pila som grepovy dzus cca tyzden tak ako odporucali, denne 0,5l z cerveneho grepu, na to ananas 5 dni. 2,5 kila som mala dole 😨 Pritom som jedla dost vela a nevyberala som, pekne ako snazilky. Tie citrusy grep, ananas, citron, pomarance palia tuky.
Ahoj, pises, ze si leniva cvicit a moc sa ti nechce varit zvlast pre seba a zvlast pre rodinu, ale ak chces schudnut, nieco zmenit musis. Same sa tie kg navyse nevytratia. Cvicit sa da i doma, len treba chciet. Varit sa tiez da zdravsie a chutne. Mozno by stacilo zacat pouzivat zdravsie ingrediencie ako pre seba tak i pre rodinu a nemusis varit dvojmo a zmenit mnozstva a pravidelnost v stravovani v tvojom pripade.
To by sme všetky chceli schudnúť takým spôsobom ako ty. Cvičiť nie, stravu upraviť nie, ale schudnúť. :D
@angie099 KOJIS???? ak nie tak ti odporucam 90-dnovu dietu,....a vidim,ze pohybu mas dost,cize uz len ta strava,....ja mam teraz za 4 tyzdne 4,5 kg dole,.....