Ako schudnúť bez cvičenia?

inga000
24. okt 2024

Baby mate nejaky recept ako schudnúť pár kg dole bez cvičenia ?

martina_h_
24. okt 2024

@inga000 prečo bez cvičenia

really8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barka1
25. okt 2024

@inga000 stiahni si kalorické tabulky, ich správnym nastavením a presným dodrziavanim schudnes aj bez pohybu

biba_18
25. okt 2024

lenže chudnúť bez cvičenia je blbina…

benimnadir
25. okt 2024

@inga000 ak to potom nechces naspat ako jojo efekt tak bez cvicenia nijak. Hlavne sa nenapchavaj tabletkami.

martinka13
25. okt 2024

Menej jesť. Zo vzduchu sa nepribera 😀

really8
25. okt 2024

Mili admini. Neviem preco ste mi zmazali komentar. Zevraj nevhodne vyjadrovanie. Autorka sama zalozila temu s takym nazvom, takze som sa len odkazala na nu uvedenim doslovneho pomenovania.

babatkoo
25. okt 2024

@inga000 kaloricke tabulky.

ssimusska
25. okt 2024

@inga000 kalorický deficit

oli18
25. okt 2024

Obmedzit jedenie.

eviku777
25. okt 2024

@oli18 skor davat pozor na pravidelne jedenie

dzejsik
25. okt 2024

@inga000 pravidelna vyvazena strava bez vyjedania pomimo, pri chudnuti mierny kal. deficit, ale ak aj bez cvicenia, pohyb aspon typu svizna prechadzka kazdy den by tam mal byt

vikusjk
25. okt 2024

@inga000 skus 90 dnovu dietu, mne sa s nou podarilo v minulosti schudnut a necvicila som. Teraz sa chystam (uz dlho 😅) na nu zas, ale chcela by som podporit rychlost chudnutia aj obcasnym pohybom aspon na stacionarnom bicykli.

nynia
25. okt 2024

jediný recept je kalorický deficit ktorý nedosiahneš inak ako stravou dokonca ani cvičením

snowflakenel
25. okt 2024

Beztujova dieta
Masko chude, varene vo vode, trocha 2.dnoveho peciva, ryza, suche zemiaky,,trocha sunky, zeleninove.salaty.....zlcnikova dieta.
2.mesiace, 7 kg som mala.dole.
Ale musela.som ju drzat po operacii.
No budes ,, mlandrava,,......bez energie.

lolita555
25. okt 2024

Kalorickee tabuľky schudla som 25 kg a už som tak nastavená že aj keď už nechudnem tak udržujem a nie som hladná .cvičenie je tak 10percent ,90 je na tanieri .ja sama neznášam cvičiť takže necvicim ,ale na spevnenie tela samozrejme zdravia ako takého je cvičenie fayn ale teda ja ho neznášam 🤭

barka1
25. okt 2024

@biba_18 možno, ale nie je to nemožné

missviolet
25. okt 2024

Ja som schudla 45kg len stravou a chodzou... cize kaloricky deficit proste

dahlia25
25. okt 2024

Samozrejme že sa chudnúť dá aj bez cvičenia. Každá strata hmotnosti je vždy o kalorickom deficite (tzn. spotrebuješ viac energie, ako príjmeš). To je ľahká matika.

Ak máš stabilnú váhu /nepriberáš a nechudneš/, po zaradení pohybu, pri ktorom spáliš napr. 300kcal, si v deficite 300kcal a chudnúť začneš. Môžeš byť v kalorickom surpluse 300 kcal a priberať, ale ak zaradíš ten istý pohyb, priberanie zastavíš a váha ostáva stabilná.
A ten istý vzorec platí aj pri strave. Ak sa hýbať nechceš a znížiš svoj príjem o 300kcal, budeš chudnúť rovnako rýchlo rovnaké množstvo tuku, ako keby si stravu nemenila a zaradila pohyb.

Pozn. logicky, ak znížiš príjem o 300kcal, a zároveň výdaj zvýšiš o ďalších 300kcal, strácaš denne dvojnásobok kcal a chudneš 2x rýchlejšie. Preto sa oplatí športovať a držať stravu zároveň.

klaudulixx
25. okt 2024

Tato zena schudla bez cvicenia a dodnes si to udrziava https://www.instagram.com/perma.brows?igsh=YWl6...

lusyc
25. okt 2024

@lolita555 a aký si mala karolicky deficit? Zaratavala si aj aktivity? Mne stále vychádza malo bielkovín a neviem, čím to navýšiť.

really8
25. okt 2024

@klaudulixx tomu snad neveris

vladdinka
25. okt 2024

jednoducho, mensi prijem ako vydaj. ide to aj bez cvicenia, ale neviem si predstavit, ze by som nemala ziaden pohyb. nehovorim, ze cvicim sutazne a kazdy den, ale neviem len tak cele dni presediet.

lolita555
25. okt 2024

@lusyc vôbec som si naznačila aktivity ,no bielkoviny sú vždy taký boj ,kuracie mäso , cottage ten ja ľúbim takže toho veľa a keď som naozaj nemala dosť ale to len občas dávala som kupovaný proteín prášok ,tak každému vyhovuje iné

h2
25. okt 2024

@biba_18 Vždy je lepšie schudnúť bez cvičenia, než neschudnúť bez cvičenia. Ak z nejakého dôvodu cvičiť nemôže napríklad.

sssss123
25. okt 2024

bez cvičenia len stravou 14 kg dole za pol roka, vynútili si to zdravotné dôvody, obmedzila som sladkosti, cestoviny, ryžu a zemiaky, zminimalizovala vyprážané, teraz už mám ďalšie kg dole, ale už som pridala aj cvičenie, prípadne dlhé prechádzky

barka1
26. okt 2024

@vladdinka tak žena, ktora trávi v práci 8 hodin a potom ju caka dalšia šichta okolo deti a domácnosti, je rada, ked može "len tak presediet" aspoň tu hodinu...

sweetbrownie
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
candii
26. okt 2024

Kľudne sa da schudnúť aj bez cvičenia .. akurát že cvičenie pomoze to telo spevnit. Stačí byť v kalorickom deficite dlhší čas ..

taktotedanie
28. okt 2024

@lusyc aktivity si nezapisuj, neries ani -10% travenie potravy, pridaj nejaky protein