Ako schudnúť 6 kg?

5. júl 2021

Potrebujem poradiť prosím ako schudnúť 6 kg a či je to reálne podľa vás za 2 mesiace? Hlavne ma zaujíma strava nejaký príklad čo jesť na raňajky , obed aj večeru take vaše overené typy a ešte či to zvládnem za 2 mesiace podľa vás ? Dakujem

pribinak
5. júl 2021

Keď pridas k úprave stravy aj šport, tak určite

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
limetka69
5. júl 2021

Ja mam dole 6 kil od 14.6. Takze ano da sa to.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
limetka69
5. júl 2021

@hazelgracegus dala som sa na keto, loe carb stravu. Najzdravsia dieta, podotykam, ze ziadne sackove sra*ky, alw prirodzena strava, 🙂

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
limetka69
5. júl 2021

@hazelgracegus pridaj sa do skupinky low carb ak chces, tak jes zdrave veci, napriklad oriesky, olivovy olej, maso, zelenina, ja to nejak nepocitujem, hlavne preto, ze ked sa na to das, nebudes hladna a nebudes mat chute, kedze palis zasoby, ktore mas na sebe. Zjes malo a budes spokojna. Je to zo zaciatku tazke, ale stoji to za to.

nikazuz
5. júl 2021

Tiez by som povedala spravit daku nizkozacharidovu (low carb) dietu. Cize obmedzit sacharidy - sladke, ovocie, ryza, zemiaky, muka, pecivo…. Vela zeleniny, maso, mliecne vyrobky, vajicka, strukoviny….
A zaradit pohyb

gdpr
5. júl 2021

Za 2mesiace v pohode stačí upraviť stravu a pridať pohyb. Do jedálnička pridať veľa ovocia, zeleniny a bielkovín presný jedálniček neviem aký ti napísať kedže nepoznám tvoje stravovacie obmedzenia ale napríklad ráno ovocné smootie s ovsenými vločkami, ovsená alebo pohánková kaša na milión spôsobov (s ovocím, škoricou, vanilkou, orechami, arašidovým maslom...), vajíčka so zeleninou, desiata ovocie obed polievka+druhé viac menej čokoľvek len aby nebolo veľa sladkých alebo tučných jedál a veľa zeleniny, olovrant ovocie, jogurt s ovocím večera varená alebo nejaký zeleninový šalát. Čo sa týka mäsa ak nie si vegetariánka alebo vegánka určite je tiež vhodné ho konzumovať len sa vyvarovať vyprážanej forme. Určite nie žiadnu diétu lebo potom tu budeš písať, že nastal jojo efekt ja napríklad jem výnimočne mäso ani neviem prečo ale nejak mi v jedálničku nechýba alebo mliečne a produkty s lepkom a sacharózou - sladké pretože mám intolerancie na ne a po vysadení najmä lepku sa mi dosť upravila postava pretože ma strašne nafukoval a kebyže ho pridám tak opäť budem ako balón. To isté sa aj tebe stane ak 2 mesiace budeš na prísnej diéte tak keď začneš normálne jesť tak telo sa ti vráti naspäť kde bolo na to ani veľa logiky k pochopeniu netreba. Takže určite 1 sladká tyčinka alebo s priateľom/partiou k filmu nejaké tie chipsy alebo zhrešenie ťa nezabije, to isté ak si dáš nejaké sladké alebo tučné jedlo raz za týždeň-2. 🙂 To isté ak pečivo tak nejaké tmavé, celozrné, grahamové určite nie biele tukové. Jednoducho a v skratke nastav si tak jedálniček aby sa to stalo tvojim životným štýlom a aby si netrpela a neodpočítava dni kedy konečne si budeš môcť niečo dať.

gdpr
5. júl 2021

Ešte dodám je určite rozdiel ak raz za týždeň-2 si dáš 3rezne vyprážané, hranolčeky alebo parené buchty alebo raz za týždeň-2 si dáš nejakú sladkú tyčinku lebo čokoládu všetko treba s mierou a prispôsobiť váhe a výdaju - pohybu.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
betus11
5. júl 2021

Ak by si bola schopná jesť každý deň ovsenú kašu s banánom, škoricou a chia semienkami tak schudneš 7 kíl za týždeň. Mne keď bolo zle tak som jedla len toto lebo všetko ostatné zo mňa išlo hneď preč a schudla som 7 kíl zhruba za týždeň.

margaretka_
5. júl 2021

Zalezi aj na tom, kolko vazis teraz, ci to nebude prilis vela % z tvojej celkovej vahy.

miskajerry
5. júl 2021

@bambulienka25 Ako sa vám to podarilo?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
buberova
5. júl 2021

Len pozor aby sa nedostavil Jojo efekt 🙂 pri drastických metódach.

andy57
6. júl 2021

Kalorické tabuľky

mirka414
7. mar 2023

Ja som začala 2-3 x do týždňa chodiť do fitka a k tomu fasting jedávam všetko možné aj nemožné v čase od 10:00 do 18:00 a potom už len pijem vodu oktober november som mala váhu 88 teraz to ide pomaličky dolu a mám 81,6 kg