Ahojte, máte niekto nejaké rady ako schudnúť?
Nič drastické, chcela by som zhodiť tak 6-7 kíl (aj ked to nie je veľa, tak mi to ide akosi ťažko)
treba byt v kalorickom deficite
su teraz rozne novorocne vyzvy napr. na fitshaker.sk alebo fitlavia.sk
@amelie2017 dakujem ale ja si momentálne fyzickú aktivitu ale stravu upraviť môžem, skúsim niečo to obmedziť 🙂
@mesiacikluna skúste detox prírodnou cestou, plus kaloricky deficit. Môžte mi napísať IP. Poradím vám presne na mieru a bez jojo efektu.
@mimi410 myslíte súkromné správy na modrom koníkovi ?
@mimi410 napísala som súkromnú správu
@mesiacikluna ja som včera začala.
Jedlo minimálne, alebo keď tak, len do sýta.
Žiadne pečivo, cestoviny, prílohy. Hýbať sa
Žiadna chôdza ale riadny beh denne
Minimálne 4 krát do týždňa nejaké cviky doma
Samozrejme žiadne sladké a absolútny zákaz jest po piatej. Mam 178 a 67 kg chcem 61
@sono2 ja mám 165cm a 57kg aj ked nevyzerám zle ale chcem to zhodiť
@mesiacikluna áno už som vám odpovedala☺️
@mesiacikluna jasne!
Ja som akurát postavila na váhu a už mám 65,4
Takže ono to ide prvé dve tri kilá okamžitej
Treba poznať seba, mne to ide raz dva, len treba niečo robiť.
@mesiacikluna áno presne takých 52 by si mala ideálne
@mesiacikluna hlúposť je úplne vyradovat z jedálnička pečivo, prílohy atd .Rovnako je hlupost nejest po nejakej hodine. Jediná diéta ktorá funguje je kaloricky deficit, viem nahadzovat do tabuliek každé sústo je strašna otrava .Ľudia s tým dokážu udrzatelne schudnut aj keď tam občas prepasuju kúsok koláče,pizze atd .Nemá sa vyradovat to čoho sa nedokážeš navždy vzdať, rovnako stačí nejest 3h pred spánkom. Jediná skratka k strate kg je vyvazena strava
@monillia suhlasim. Tiez ma prekvapuje, kolko ludi stale veri, ze efektivne schudnu, ked vylucia nejaku potravinu, alebo prestanu jest po nejakej konkretnej hodine. A potom „spracu“ pecenu sisku, alebo vyrabuju chladnicku po jedenastej a kila su do tyzdna spat. @sono2 Nejest po piatej hodine???? Ved to mam ja este len olovrant v tom case.
@mesiacikluna obmedzit sladke, to pomohlo mne..meriam ako ty ale mam o 10 kg viac. Mne staci 60 kg.. vtedy sa budem citit fajn kedze mam 40 rokov. vzdy som mavala 53 kg
@sono2 a potom? Budes disciplinovana cely zivot a cely zivot vlastne nejes vecere? To je ta najvacsia hlupost pri chudnuti, „prestat jest po nejakej urcitej hodine“. Ano, je spravne nejest 2-3 hodiny pred spankom, aby zaludok uz trochu stravil, skludnil sa…ale to znamena, ze ak prestanes jest po piatej, mala by si byt uz najneskor o osmej v posteli. A ano, je dokazane, ze tieto metody sice kratkodobo rychlo funguju, dlhodobo vsak spomaluju metabolizmus. Povie ti to kazdy dobry vyzivovy poradca, aj kazdy vzdelany fitnes trener. Kto chce schudnut, potrebuje kaloricky deficit, nie kazdy den 12-az 15 hodinovu hladovku. Tu si navodia ludia, ked prestanu jest po piatej. Telo potom caka do ranajok. A v prvych tyzdnoch zacnes chudnut. Potom sa telo „nauci“, ze po piatej uz nedostane nic a zacne spomalovat travenie, aby nenastupil rychlo hlad a zacne ukladat do zasob. A potom si das niekde s kamoskou kavicku a kolacik a bum…chudnutie, ktora je udrzatelne, musi byt naozaj take, aby telo nehladovalo, malo vyzivu, energiu a aby sa s tym dali pracovat dlhodobo
@rivini nie. Ja chudnem pred letom potom si už doprajem. Mne totiž treba vždy max 5 kg. Ja som skôr na takú radikálnu diétu. A ináč, keby som mala jest tak aby som mala stále tých 61,62 v štyridsiatke, musela by som fakt presne dodržiavať a jesť minimálne. Večere ja fakt nemôžem. Do tej šiestej a to už úplne minimálne. Keď robím ako píšem vyššie čosi sa hýbem budem mat takú váhu za dva mesiace.
@mesiacikluna Ja mám 168 cm a pred rok som mala 70 kilov. Do júna som cvičenim a úpravou stravy zhodila 13 kilov. Teda mám 57. A celý rok si váhu držím. Ale tiež chcem ešte dať dole štyri kilá....a to už ide strašne pomaly...ale postupne po troške ide...
3-4 krat tyzdenne rychlou chodzou 5 km, postupne zvysovat. Znizit prijem zemiakov, ryze, cestovin - sacharidov a nahradit ho zeleninovou prilohou. Ale nevynechat uplne, treba aj energiu zo sacharidov. A keby si sa k nim vratila, bol by rychly jojo efekt. Obmedzit pecivo- ja bez neho neviem zit, ale na ranajky musim mat.