Ako schudnúť 3 kg za 2 týždne?

10. feb 2021

Žienky poradte ako schudnúť 3kg za 2 týždne?

pribinak
10. feb 2021

Dá, ale ideálne to nie je

autor
10. feb 2021

@pribinak nahodou neviete ako??

petra16
10. feb 2021

V prvom rade neviem prečo si dávaš také podmienky a limity. Nevieš ako telo zareaguje. A hlavne ak chceš mať dlhodobý efekt tak rýchle chudnutie sa vždy rovnalo rýchle nabratie naspäť. Ja chudnem teraz tiež. Približne 0,5 kila za týždeň. Upravila som stravu a denne si dám 20 min cvičenia.

vulka
10. feb 2021

No veď obmedz stravu.

ja_mama
10. feb 2021

Tak v prvom rade zalezi na tom z akej vahy chces tie 3kg zhodit...inak sa zhadzuje 3kg zo 100kg ako z 65kg. A zalezi aj na tom co aktualne robis - aky pohyb a kolko a co jes. Ak mas velky prijem kalorii na tvoju vahu/vysku pri minimalnom pohybe staci znizit kalorie a viac sa hybat. Neznamena to ale nejest, praveze jest musis pravidelne ale zdravo, sladkosti ziadne miesto toho len ovocie.

kittykat22
10. feb 2021

zhodit sa da 1kg za tyzden. Mala by si zjest 1500Kcal na 60kg, tak si vypocitaj kolko vazis podla percent. Mala by si denne spravit 1 cvicenie o 60 minutach a pred nim 20 min svihadlo alebo beh na pase. Pozri beach body na uloz to od ewa chodakowska. Po cviceni si das stahovacie pralo dlhe = od kolien az pod prsia. Sladke a ovocie len do 12.00, potom uz len lahsie jedlo, vecer len zeleninu, ryba, salat, celozrnne pecivo. 2 hodiny pred cvicenim nejest ziadne carbs a 2 hodiny po jedle ziadne proteiny. A mozes skusit Liftea z lekarne na odvodnenie brat cely cas, aby si sa zbavila vody. Ale to co ti pisem je extrem ked nieco nutne potrebujes. Nemozes to robit dlhodobo.

ladybugz
10. feb 2021

Tiež som mala problémy s chudnutím a nedopadlo to dobre. Začala som mať zdravotné problémy, kvôli nedostatku vitamínov. Preto to teraz musím všetko doháňať a viac sa o seba starať. Takže z vlastnej skúsenosti vravím, nedá sa to.
Respektíve, dá, ale nešlo by to zdravo. Takéto "rýchle" chudnutie vlastne nie je ani chudnutím. Za dva týždne totiž nestratíte tuky, ale iba nadbytočnú vodu z tela. Preto sa po skončení diéty vždy stane to, že znovu "priberiete". Tým pádom sa točité stále v jednom kruhu. Prvoradé má byť zdravie. Stále to počúvame a začína to byť otravné, ale je to tak. Dokonca aj sami vieme, čo je zdravé, no nechceme sa vzdať našich starých návykov. Preto ak chceme zmeniť váhu, treba zmeniť aj stravu.

Takže z toho vyplýva, začnite žiť zdravo. A chcem ešte podotknúť to, že sa príliš zameriavame na to koľko vážime a ako vyzeráme. Netreba byť na seba taký prísny. Krásni a zdraví budeme práve vtedy, keď začneme žiť tak, ako to naše telo vyžaduje🍀

radovanstefanec
12. feb 2021

Síce niesom žienka ale ja som skúsil detoxikaciu tela . Pozri si na google chce to len pevné sebazaprenie . Alebo dieta vodou. U niektorých robí zázraky. Skús uvidíš 🙂