Ako schudnúť 3 kg?

31. mar 2024

Ahojte, poprosila by som o radu. Mám 60 kg a 170 cm, normálnu postavu, ale chcela by som schudnúť ešte 3 kg nakoľko sa cítim najlepšie, keď som trocha chudšia. Problém je v tom, že tie 3 kg nie a nie schudnúť. Športujem každý deň, kalórie som obmedzila, ale tie kilá sa na mne držia ako kliešť.
Viete mi poradiť aký druh pohybu je najlepšie vykonávať, príp. čo jesť aby to išlo rýchlejšie dole? Ďakujem.

ivangeline
31. mar 2024

Nie je dolezite cislo na vahe ale skor cislo na metri. ;D

lindous
31. mar 2024

Tiež si myslim, že sa fixuješ na zlý údaj… z veľkej váhy sa chudne ľahšie, takéto posledné kilečká už nie tak ľahko, to sú tie, keď niekto ide pred súťažou úplne extrémy… moja váha skáče hore dole kludne 2kg a moja postava nevyzerá nijak inak, lebo je to voda a to ako som akurát najedená/vyprazdnená… ja by som sa zamerala skôr na formovanie postavy silovým cvičením ako na chudnutie 😊

minenkak
31. mar 2024

Dobre sa vykakaj

michaela789
31. mar 2024

Prerušovaný pôst?🤷🏻‍♀️

barborachors
31. mar 2024

sport ti nepomôže a kalorie sa drzia lebo je este zima. Pripadne obmedz kalorie este viac, čím sme starsie tym menej by sme mali jest. Asi mas stale vyssi prijem a spomalený metabolizmus. Treba mat aj stolicu každý deň, rano nalacno tepla voda s citronom, desat drepov a 15 min rýchlej chodze.Cez den nesediet na zadku ale hybat sa.Na obed len polievka a podvecer dve hodiny rychlej chôdze. Vecer posledné jedlo o piatej, len bielkoviny. Sport ti nepomôže, budes zbytocne hladna. Ale pohyb ano, plus obmedzit kalorie na nutne minimum a vecer len bielkoviny.

mabenn
31. mar 2024

mas BMI okolo 20, pod 19 je podvaha, telo sa tomu zrejme mudro brani..."Športujem každý deň, kalórie som obmedzila" - toto ked nefunguje, tak uz velmi asi nie je z coho chudnut...ukazka postavy by viac pomohla, cislo na vahe je relativne...pokial denne sportujes, zrejme mas dost svalov, svaly su tazsie ako tuk, neviem do akeho stavu sa chces "utyrat", aky mas jedalnicek, ale ked tak velmi tuzis este znizit vahu, tak chod maximum bielkovin a pohyb len taky, na ktory telo este nie je zvyknute, lebo tam uz nepalis

vanilkovazmrzka
31. mar 2024

Beh, plavanie

nelka93
1. apr 2024

Hlavne si uvedom ze sportovanim naberať na svalovej hmote a ta je ťažšia ako tuk. Čiže schudnúť ani nemusíš.

katjak78
2. apr 2024

Odporúčam spinning, mne iṣ̌li kilá rýchlo dole, dobre som sa cítila a stále si udržujem rovnaku váhu

wiwi28
3. apr 2024

Akurát skúšam kardio ráno s tým, že mám "sacharidový hlad" čo znamená, že ráno si dám low carbo proteín. Zatiaľ mám pocit že toto + Fat Burner mi pekne zaberá.