Baby ako sa vam podarilo schudnut?
Neviem sa nakopnut. Stale nieco pride. Nechut,cas aj ked by sa nasiel vzdy len si vzdy poviem ze musim este toto,jedlo neviem kde zacat co vynechat z jedalnicka. Mam 170cm 66kg. Chcem sa dostat na povodnu vahu ako pred detmi. Mavala som 60-62 kg max.
Co vam pomohlo k nastartovaniu?
to mas par kil… obmedz pecivo, sladke, nejedz po 18 a malo by to ist
Jeden pohľad do zrkadla v skúšobnej kabinke
@babovka2321 to som skusala s dakou apkou ale to sa mi prave nechce striehnut ze cosi zabudnem zapisat
@pallacinka29 no prave toho peciva sa neviem vzdat. Vecer sice chodim spat okolo pol noci no kludne o 21ladujem chleba. Sladke jem velmi malo skoro vobec
@viestta odkedy zacala pandemia som snad v kabinke ani nebola
Ani mne sa nechcelo vobec, ale mesiac som vydrzala a kila (v mojom pripade 8) odisli.
@babovka2321 Za mesiac si dala 8 kg dole len tým, že si nejedla pečivo a sladkosti??.Waaau👍🏻…
@nikoletta1712 nie, s kalorickymi tabulkami... Bolo to par mesiacov po porode a boli to kila, co nechceli uz ist dole do povodnej vahy ... Mimo toho jem podtstane viac a menej zdravo ale vaha mi stoji :D
Pomocou prerušovaného pôstu sa ti podarí tých pár kg schudnúť. Napr. 16/8 alebo 18/6.
Ja som schudla s macingovou a potom keto. Ale za dva roky som pri rala naspat teraz chudnem znova. S macingovou neslo dole uz ani kilo a teraz skusam zas to keto
nemas pevnú vôľu, takze nerataj s tym ze schudnes...ked neskoro vecer tlačis pecivo tak neschudnes ba este vekom aj priberat budes. Nevies si rozkazat, si slabá. Schudnut je tazke a plné bolesti a odriekania, driny a hladu. Pokiaľ si toto neuvedomis tak nie je co riesit...
Kup so nejake ine… ja teraz jem-nie kvoli diete ale sledujem svoj zaludok tak som vynechala pecivo) tie kukuricne chlebicky. Su rozne. Dokonca si ich aj deti pytaju 🙂
Vynechat sladke alebo aspon obmedzit. Pijem iba cistu vodu. Ziadne sladene vody.
Mam 178cm a 66-67kg.
Rada by som sa dostala na 64-65. Co je ozaj malicko. Ale… aj to ide tazko uz.
Jaaaj a jasne. Nikdy nejem neskoro vecer. Jednak by som zle spala. Ale celkovo. Ak mas jasny ciel.. tak to ide. Mozno tak raz za mesiac sa stane ze si dam aj neskor nieco. Ak mam hlad najneskor o siedmej vecer si dam veceru. To mam akurat kym idem spat 😉
@autor chudnutie nie je o tom kedy čo jes, ale o kalorickom deficite .Keď ideš spať o polnoci nie je až takym prehrešok dať si večeru o 21.Kľudne aj ten chleba za predpokladu, že ho nezjes peceň alebo s centimetrovou vrsvou nutely a pod.Najidealnejsie by boli pre teba kaloricke tabulky aspoň na pár dni aby si vedela koľko toho cca a zjes.
@maryetta no tie kukuricne som skusala. Teraz mam zas dake ine no proste neni to ono 😂🙈 sladene vody nekupujeme vobec vsetci pijeme vodu cistu. A rovnako ja napr sladke nejem ani kavu nesladim.
@monillia to nie nutelu nekupujem tiez ale tak sunku zeleninu syr to dam hoc kedy no🙈
Kalorické tabuľky a išlo 10kg dole za 2 mesiace. A to som nepocitila ani hlad, ani som sa nemusela ničoho vzdať. Dokonca som mala aj pizzu a hambac aj kofolu som si dala capovanu. Kalorické tabuľky sú úžasné v tom, že človek sa nemusí ničoho vzdať, a nemusí trpieť. Naučí sa jedavat vyvážené, plnohodnotné jedlá, správne naplniť makronutrienty. A keďže sa nemusí ničoho vzdať, tak nepride žiadny jojo efekt 🤷♀️
Stiahnes Kalorické tabuľky, taky zelený štvorec s vidlickou a nožom. Zadas vek, vahu, výšku. Pôjdeš do môj profil -> nastavenie jedálnička -> trávenie vypnes, váš denný výdaj dáš podľa pohybu (sedave sa nedáva vôbec. Ak necvicis dáš mierny režim, ak cvičíš aspon 4x do týždňa a veľa sa hybes cez deň dáš stredný). Aktivy v DDD vypnes.. Cieľ si si dala schudnút? A áno, to čo ti vypočíta, musíš naplniť na 100%, ideálne keď bude každé koliesko zelené. V tom vypocitanom je už zarataný deficit na chudnutie, čiže už aktivity nezapisujes, iba príjem. Ak prekrocis aj o 250-300kcal tak budeš stále na udrziavacich kaloriach, takže občas keď presvihnes kalorie tak sa svet nezrúti 😊 úplne ideálne všetko zapisovať v surovom stave, ryžu, mäso, cestoviny.. Všetko v surovom stave. Ak si není v skupine Cesta k mojej premene tak sa skús pridať, je tam veľa tipov ako pridávať jedla, vytvárať vlastné jedla atď.
@panda21 no presne tu zelenu s vidlickou som stiahla, tak upravila som ako si napisala. Vyskusam som zvedava na vecer co mi vybehne. Dufam ze to vydrzim zapisovat aspon daky cas 🙈
Mne stačilo 2 mesiace a naučila som sa, aké jedlo ma koľko kalórií a už som vedela aj od oka. Človek dostane zo začiatku super prehľad, koľko čo obsahuje kalorii, tukov, sacharidov 😊 koľko si vyratalo kcal?
@panda21 1574. Myslis ze to mmoze tolko byt?
1574 bude bazal. kolko mas podla tabuliek denne prijat?
ja mam takto. tych 2550 musim denne prijat, a inak dostanes sa do toho rychlo. to ani nie je o tom, ze zabudnes zapisat, proste sa do toho dostanes a ides uz automaticky
po case uz budes sama zhruba vediet, co ma kolko kalorii a naucis sa proste nejest pocas dna bezhlavo.
Nemala si ich už niekedy stiahnute a nemenila si si ručne niečo?
Tieto nie este. Skusala som dake ine dost davno.
@panda21
Tak by to malo byť okej 😊
@panda21 dakujem no uvidime. Fakt to chcem vydrzat. Nikdy som nemala daky problem s vahou no po druhom porode tie prebytocne kg nechcu ist ani pana dole.
Kaloricke tabulky