Ahojte , potrebujem mega podporu alebo radu ako sa donutit chudnut. Som 9 mesiacov po porode, som na povodnej vahe a to je 69kg, tolko som mala ked som otehotnela( ked som sa vtedy rozhodla ze idem chudnut tak som otehotnela a musela som prestat) , uz tato vaha mi nevyhovovala , ale ja sa neviem donutit, ci cvicit, ci jest zdravsie. Mam rada aj nezdrave veci. Mam rada vsetko pecivo, a jakmile dostanem chut na sladke proste si to dat musim … ak by som si mala vazit a varit vsetko sama tak ja nikdy neviem ze coho kolko mozem zjest, naradswj by som si objednala od vselijakych firiem jedalnicky co ti pridu az domov ale bohuzial nie som z velkomesta a u nas taketo nieco neexistuje.. pomoc .. necitim sa sama sebe dobre, aj ked manzwl ma míuje taku aka som ale ja sa nemilujem a to je premna zle …
Žiadna dieta pretože je to dlhodobo neudržateľne...Zmeniť stravovacie návyky ...Mne pomohlo znížiť príjem stravy a zvýšiť pohyb, raz za čas si zacvičim, raz do týždňa sa vazim aby som vedela ako som na tom ....Ani neviem ako a za mesiac 5 kg dole ....Dôležitý je príjem tekutín...na ráno zelený čaj naštartuje metabolizmus a pijem iba čistú vodu s kohútika
v prvom rade je velmi dobre, ze to chces sama kvoli sebe a nie kvoli manzelovi. To uz je prvy krok k uspechu, kedze zo skusenosti mojich klientiek uz viem, ze ked to robili pre niekoho ineho vzdali to. Viem ako sa citis, kedze sama som chcela este pred tehotenstvom schudnut a po porode som mala este viac. Ja som rok po porode schudla 18kg za 6 mesiacov a to len upravou stravy a cvicenim par krat do tyzdna, ale ani to cvicenie k chudnutiu netreba. Schudnes len vdaka primeranemu kalorickemu deficitu, ktory dosiahnes upravou stravy. Mozes jest to co mas rada, dolezite je vediet ako si to jedlo vyskladat a jeho mnozstvo. To teraz ucim svoje klientky, aby vedeli nie len schudnut, ale vahu si aj dlhodobo udrzat.
Začni rutinou, sprav každý deň aspoň 10drepov/klikov... Po mesiaci keď si zauzivas cviky, začni pridávať. Nie je to o Tom rýchlo naraz spraviť veľa či mať svalovicu ale o zvyku.