Ako schudnúť?

norita445
26. júl 2021

Viedeli by ste mi niečo odporučiť na schudnutie ďakujem

fineta
26. júl 2021

@norita445 určite chudnúť dobre nastavenou stravou zloženou z bežne dostupných surovín.

miusa00
26. júl 2021

Spravna strava a pohyb

h2
26. júl 2021

@norita445 Kalorické tabuľky.

buberova
27. júl 2021

Určite si nekupuj žiadne produkty na chudnutie, sú to len vyhodené peniaze a ide to aj bez nich

asia83
27. júl 2021

@norita445 Zmeniť životný štýl (stravu a pohyb).

kozova87
27. júl 2021

Jednoducho,kaloricke tabulky,prijem nizsi ako vydaj,nic ine nefunguje,vsetky diety(keto,lowcarb,paleo,nizkotukova)su postavene len a len na tomto precitaj si vyjadrenia lekarov,precitaj zahranicne studia,zazracne caje,tabletky,poradcovia su len biznis

snazilka_bio_mamka
27. júl 2021

Keto , lowcarb, pohyb

snazilka_bio_mamka
27. júl 2021

@kozova87 ja som schudla s LC 23 kg, nehladovala som ani den, mala som energie na rozdavanie a progres som videla tyzden co tyžden. Jaj a nie krabičkove hovadiny, ale riadna strava

ivkazba
27. júl 2021

Zmeniť životný štýl, t.j. žiadne diéty a potom sa zase vrátiť k pôvodnej strave. Ak chce človek schudnúť trvalo, tak musí trvalo zmeniť životný štýk. Začať jesť zdravšie, pravidelne, použiť apku kalorické tabuľky je fajn, dobrý pitný režim, dostatok spánku a potom si nájsť šport, ktorý ti bude sedieť a baviť ťa (u mňa to bol silový tréning). Ja som takto schudla 30 kg.

kozova87
27. júl 2021

@snazilka_bio_mamka ved samozrejme LC je zalozene na obmedzovani sacharidov,cize znizeni tak kalorii,ved to je v poriadku

snazilka_bio_mamka
27. júl 2021

@kozova87 to by som ani zdaleka nepovedala ze som mala málo kalorií. Na ranajky 2 praženice, avokado, nejake oriešky, šunka, na desiatku káva s vysokopercentnou smotanou a so steviou, plus oriešky s plnotučnym bielym jogurtom, na obed obrovský flák mäsa alebo ryb, brokolica alebo fazulove struky zapečene s tučnou kyslou smotanou a cheddarom, na večeru okolo siestej domáci termix ( tučný roztieratelný tvaroh s kyslou smotanou, steviou vysokopercentným kakaom, jahodami, sladidlom vymiešaný, plus nejake oriešky, napr. mandle, chia semiačka na vrch) okrem toho asi liter zeleneho čaju, 2 litre čistej vody. Nepride mi to ako kaloricky deficit, kedze pred tym som chudla kalorickym deficitom a bolo to utrpenie, ked som vážila 1/4 malej celozrnnej kaiserky a pol plátku šunky a taketo miery a k tomu hodinu kardia. TO nie je pre mna život, ale ja som asi vynimka lebo ja a šport velmi ale velmi nejdeme dokopy :D

mladenca
27. júl 2021

Dobre by bolo zacat chudnut stylom, ze zdrava strava a viacej pohybu, len to je podla mna cesta k spravnemu chudnutiu a dlhodobemu vysledku, teda ked si to clovek chce udrzat 😉