Mam fakt veľké brucho, fakt ako pred pôrodom, viem ze by som mala schudnúť ale teraz riešim ako ho skryť v lete, doteraz som hodila mikinu a bolo ale teraz, ačkove sukne, Sako, košeľa, obviazanu mikinu kolo pása, väčšie čísla... Co robíte vy
@alofinka moja rada asi nie je rada, ale ja, odkedy som tučná, nenosím topy v lete, pamätám si, že, raz, ked som bola najtucnejsia, som si v horucavach dala dlhé čierne nohavuce a riflovu bundu... Mam jedny šaty, co robia peknú postavu, inak max, kratke tricko, väčšinou s mikinou
Mala by si si kúpiť niečo voľné, nejaké tuniky alebo maxi šaty
Za mňa, teda neskryjes 😊 nemám ideálnu postavu, nosím to v čom sa cítim dobre. Nevadí mi co si ko myslí, nikto nie sme dokonalý 😉.
Inak pobavilo.ma: "odkedy som tucna" 😁. Toto budem používať 👍
@alofinka nemam nadváhu,tak neviem poradit ohľadom toho,čo by som si obliekla ja..ale odporúčam pozrieť túto slečnu. Má na instagrame všelijaké videá s oblečením a odkiaľ šaty a tak 😊 je aj na tiktoku a neviem kde všade. Alebo Pinterest plus size mi modely 😊
@alofinka podla toho ako velke to brucho mas a ci mas len faldy alebo si korpulentna cela. Ak mas len miernu nadvahu, tak na seba hod nejake vzdusne saty pripadne bermudy po kolena a volnejsie tricko.
Alebo cyklisticke sortky a tricko klasickeho typu Tshirt.
Ak mas uzky pas, tak budu vyzerat dobre aj saty s opaskom v pase.
@caroline_ Ja mám 25 a bermudy nad koleno a voľne tričko sú moje top letné outfity 🤣 šaty nenosím a v lete si na seba odmietam dať čokoľvek priliehavé, moje telo musí dyyyyyychat 🤭
@alofinka V prvom rade, nekupuj si vacsie cislo ako to, co potrebujes. Potom to na tebe iba visi a nikdy to nevyzera dobre .
Za druhe, aj ked mas nadvahu, zasluzis si citit sa byt krasnou. To znamena, ak potrebujes nove oblexenie, chod si ho kupit. Neodkladaj to na "potom, ked schudnem". Takisto sa neobmedzuj iba na lacne handry s tym, ze si kupis lepsie ked budes chudsia. Nie. Oblec si pekne, kvalitne oblecenie teraz, vid zaciatok bodu dva.
No a za tretie, pozeraj po tunikach pod zadok, satach po kolena, ci maxi satach. Kratasy a triko. Lanove siroke nohavice s topom/trikom. Dolezity je material, strih a spravna velkost.
Ak nohavice, tak s dost vysokym sedom, aby ti brucho neutekalo ponad pas. Opasok tak, aby sa ti nezabaral do tuku na pase.
Dobra podprsenka robi vela, aj ked sa bavime k bruchu.
Urcite si treba veci vyskusat, ziadne nakupovanie na nete. Cim mas vacsiu vahu, tym viac treba skusat, lebo konfekcne velkosti potom nemusia sediet podla toho, kde mas viac tuku - ak na rukach, tak rukavy mozu byt uzke. Ak na prsiach, potom to zle sedi na ramenach a pod. Skusat, skusat!
No a este jedna vec, skusaj si aj veci, co ta zaujmu, ale na vesiaku vyzeraju hrozne. Tie vacsie cisla uz nevyzeraju pekne na vesiaku, ale ked ich oblecies, casto budes prekvapena. Zaujat ta mozu farbou, materialom, dlzkou, strihom, hocicim. Skusaj, skusaj.
@mirkava ja zas hovorim podobne: ked som este bola chuda 😂
Ahoj kukni stránku napríklad parisfashion my sme celá rodina ako také prasiatka a ma veľmi pekne kvalitne voľne veci☺️. Ja nosim väčšinou voľne najradšej šaty no dam si aj obtiahnuté rifle legíny ale vždy niečo pod rit.
Ahoj a ja ti odporucam nosiť saty - vhodne zvolene saty pôsobia žensky aj na väčšej postave. Ja mam pocit, že keď mam na sebe saty, citim sa aj krajsie a lepsie ako v nohaviciach a tričku 🙈 tiež nosím väčšie cislo
Nos to, v com sa citis pohodlne. Cely zivot prezivame v strese zo svojej vahy a k comu to je? K nicomu.
Sťahovacie body je najlepšia vec. Nemusíš mať mega sťahovacie, stačí aj s menším stiahnutím. Netreba si ani drahé kupovať, ja mám jedno z Lidla a je super. Nesťahuje príliš a vyformuje ti to postavu. Neodporúčam veľmi sťahovacie nohavičky, lebo sa ti bude to brucho ako keby rolovat hore pri sedení. Najlepšie sú od Spandex, len tá cena 🙈
Mam brucho po porode, ovisnutu kozu. V lete nosievam volnejsie saty alebo strihane po prsiami, strih do A. Casto si pomozem aj stahujucim pradlom alebo pancuskami. Opticky zostihlia aj podpatky
@alofinka poviem ti tajomnstvo, nijak to brucho neschováš, všetci ho stále vidia a všetkým je to totálne jedno 🤷♀️, nerob si komplexy, keď ti vadí tvoje brucho, tak zmeň stravu, pohyb, skús fyzioterapeuta, možno maš diastázu. Staraj sa o seba. Lebo body positivity je dôležité ale obezita je stále choroba 🙂
ja sice nemusim..ale co stahovacie nohavicky pripadne body? inak jedine dake vzory na obleceni volnejsie topy ...