Ako sa zbaviť väčšieho bruška?

sona77dd
7. okt 2023

Ahojte baby potrebovala by som sa s vami poradiť mám väčšie brucho celkovo nemam nadváhu ani niesom po tehotenstve. Cvičím snažím sa aj stravovať normálne ale brucho nie a nie dole. Mávam horšie držanie tela aj keď cvičením sa to už zlepšuje ale môže byt brucho väčšie aj kvôli držaniu tela. Neviem teda kvôli čomu presne mám také brucho. Či je tam potrebné ešte viac nejako zmeniť stravu alebo čím to môže byt. Za každú radu budem vďačná ďakujem.☺️

miamia04
7. okt 2023

@sona77dd ak si zdravá a nemáš nejaké obmedzenia, skus fitness Blender cviky brucho

https://www.youtube.com/watch?v=MrV4vCotio0

Ale podľa mňa máš peknú postavu.

sona77dd
autor
7. okt 2023

@miamia04 ďakujem za radu skúsim to … ešte čo som si všimla za posledných pár mesiacov že ťažko trávim mliečne výrobky možno to bude aj tým .

rebrambora
7. okt 2023

Toto nieje vacsie brusko.
Cvikmi si vybudujes len svalstvo, ploche brusko sa ale buduje v kuchyni. Nevidim typ tvojej postavy, ale su zeny, kt tam proste nepribetaju.
Co mozes k cvikom pridat je vakuovanie - dufam, ze sa tak vola po slovensky dychove cvicenia.

miamia04
7. okt 2023

@sona77dd skús, tie cviky sú vážne účinné a viditeľné, keď to poctivo odmakáš. 💙Môže to byť aj so zlým trávením spojené, niekedy vyzerám ako tehotná, a to som ozaj chudá .
Ale po tomto cvičení som mala bruško také rovné, štíhle,naozaj.🙂

sona77dd
autor
7. okt 2023

@rebrambora áno to som tiež skúšala ale len krátko( čo je malo platne ) ale skúsim to opäť pridať k cvikom ďakujem za radu

aurinia
7. okt 2023

@sona77dd ja mám tiež problem s potravinami, som po nich nafúknutá. Prestala som jesť múku, múčne jedla, cukor. Veľa sa zlepšilo.

veselo_neveselo
7. okt 2023

Ty ziadne vacsie brucho nemas. Mas uplne normalne, rovne brucho. Ked chces mat kocky, tak musis pridat na sporte.
Postojom sa da vela zmenit, ak stiahnes zadok, vystries sa a stiahnes brucho, tak to bude tiez inak vyzerat.

A hlavne nepozeraj na instaci nastajlovane zeny, za tym je kopec prace, svetiel, filtrov a tak dalej. A fitnessky teda maju iny rezim, cvicebny, pitny, stravovaci, aby boli rysovane, takze s tymi sa ani neporovnavaj.

januska12323
7. okt 2023

Máš normálne štíhle brucho. Pokiaľ nebudeš športovať ako profík a jesť len to čo oni nikdy rovnaké brucho mať nebudeš.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sona77dd
autor
7. okt 2023

Ďakujem vám zienky za rady viem že pre niektoré z vas je to banalita ale možno iné si tu tiež nájdu rady. Každopádne rady niektorých z vas vyskúšam a snáď sa mi to podarí ako by som chcela . Keďže ten pocit keď sa necítite príjemne v obtiahnutom oblečení v šatách rifliach apod. Je hrozný pocit. A hlavne keď niesme spokojne vo vlastnom tele na jednej strane prijať sa také ako sme ale keď mame možnosť niečo zmeniť tak prečo nie.

usagin124
8. okt 2023

Autor Skús si nájsť Wanyo Mori cvičenie.

sona77dd
autor
9. okt 2023

@usagin124 a máš s tým skúsenosť lebo videla som veľa takých videí na internete ale som nevedela či to je účinne ale nie ?

usagin124
10. nov 2023

@sona77dd áno mám fungujú