kočky chcela by som dať ešte nejaké to kilečko resp. 1-2cm dole z bokov,stehien a celkovo, strava upravená, nejem biele pečivo, na večeru bielkoviny a sladké,len horká čokoláda občas....cvičím jill michaels nepravidelne , posilujem problematické partie a nič, mám 50,5kg(viem,že je to dobrá váha),výška 163cm, ale mám proste slaninku na bokoch a stehná hrubé....čo robiť,už začínam hrešiť,čo sa stravy týka, je to také demotivujúce....chcela by som pevné telo bez viditeľného tuku🙂))
@rebeca2 Ja som na tom rovnako, váha v pohode, ale aj tak to nie je ono. ☹
To chces ostatne akoze nastvat? Pri tej vyske mat tolko kil je snad aj malo, nie? Ja mam o dva centaky naviac zato kil o 15 viac...tak nechapem naco si tu stazujes....akurat deprimujes ostatne. Zahod vahu a zrkadlo, dobre? A zacvic si nieco na stehna....a uz sa prosim nechval svojimi kilami, bo ti poslem tie moje...a potom sa stazuj. 😀
no ale keď človek chce vždy viac, viem,že pre niekoho je úspech zhodiť 15kg, 10, či 5kg, no pre mňa by bol ohromný úspech dať dole tých pár cm a o to viac, lebo to už nie a nie dať dole 🙂
ahoj, vlastne nepotrebuješ schudnúť len spevniť, t.j. ide skôr o centimetre. ak máš možnosť ísť do posilovne tak to je najschodnejšia cesta. pre tvarovanie postavy sú najlepšie činky a stroje. ak si proti posilnový človek (ako ja) skús cvičenia od jillian michaels alebo zuzka light alebo insanity. používajú aj činky a majú cvičenia na tvarovanie postavy 🙂 držím palce 🙂
aby som však nezabudla k intenzívnemu tréningu s činkami patrí aj dostatočná strava. žiadne že 1200 kcal stačí, nestačí. skôr si uškodíš 🙂
teraz som si všimla že jillian už cvičíš, len je tam tá chyba že nepravidelne, skús pravidelne alebo iné cvičenie ako som vyššie písala. 🙂
@rebeca2 ... nie nepochopila si ma 🙂 ... nemyslela som ze uplne prestat cvicit doma .. len aby si prestriedavala .. aj doma ale aj niekde mimo domova .. fitko, nejake skupinove cvicenie alebo beh ... najlepsie by bolo ak by si si dokazala najst cas .. co je niekedy riadne umenie 🙂 a pocas tyzdna prestriedala posilnovanie, aerobnu cinnost, nejaky ten pokojny Pilates a svoje cvicenie doma ... ale nezabudni urcite na oddych .. to je chyba mnohych .. cvicia kazdy den do zblaznenia a nakoniec docielia uplne iny efekt ako si ziadaju .. telo je unavene a zacina nespolupracovat 🙂 pripadne ist uplne inym smerom akoby malo ... ja osobne by som odporucala .. PONDELOK sa nastartovat nejakou fajn aerobnou cinnostou (skupinove cvicenie - zumba, jumping, beh, aerobik alebo nieco podobne), UTOROK posilovanie - najlepsie nejake fitko alebo aj ak si schopna spravne cvicky vykonavat doma - cinky, kettlebelly, posilovacie gumy, expandery apod - ktorymi tymi spravnymi cvikmi pekne poposilujes cele telo 🙂, STREDA - plavanie, pilates (kalanetika, alebo ine kludne cvicenie kde si pekne svaly popretahujes) , STVRTOK - absolutny oddych - necvicit oddychovat ! , STVRTOK - opet nejake aerobne cvicenie - mozno ?? beh, inline?? , PIATOK - ak by sa dalo nejake Kruhove Cvicenie (spojis v nom aerobnu aj anaerobnu cinnost), SOBOTA - mozes zacvicit doma tak ako to robievas aj teraz a NEDELA - opet iba oddychovat . NECVICIT !!! ... samozrejme ak by si mala taketo moznosti 🙂 ... a ak by si mala cas cvicit kazdy den? co neviem ci mas 🙂 ... a samozrejme nezabudnut na stravu ... zdrava, energeticky bohata aby si vladala 🙂 ... a nezabudni ani na pitny rezim ... velmi dolezity 🙂 ... a este nieco ... necvic preto lebo este jedno kilo musi ist dole !!! ale preto ze ta t obavi a ze to sama chces lebo sa potom citis dobre ... ja stale hovorim aj svojim "babam" .. je to podobne ako ked niekto rvelmi tuzi po babetku .. ked sa velmi snazi nejde to ..ale ked ma myslienky niekde inde vecsinou sa aj podari .. aj pri tomto je to tak .. ked clovek velmi chce schudnut sustredi sa len na to a cvicenie si neuziva .. je to skor pre neho ako trest, neustala kontrola , vazenie a meranie co je velmi demotivujuce .. postav sa pred zrkadlo povedz si ze si krasna a uvidis hned vsetko pojde lahsie ... 🙂 drzim palce 🙂
@rebeca2 - OPRAVUJEM .... som zle napisala dni 🙂 🙂 🙂 ospravedlnujem sa .. takze PONDELOK, UTOROK a STREDA tak ako som pisala .. STVRTOK - oddych !!! Necvicit !!! PIATOK - Kruhovy ak by to slo - alebo nejake fajn prepojenie aerobnej a anaerobnej cinnosti (napr. beh alebo inline s poposilovanim) , SOBOTA - nejake "domace" cvicenie , NEDELA - oddych a novy tyzden moze zacat 🙂 ... tak je to spravne ... 3 dni cvicis - 1 den oddych - 2 dni cvicis - 1 den volno 🙂
@alex31 jeeeej, ty si zlatááááá, ďakujem veľmi krásne za rady, skúsim sa podľa nich riadiť ,až na to fitko, to naozaj asi nepôjde🙂...ale tak doma dám záťaže a činky...a ten aerobik, môžem aj cardio s Jill? že?....pôjdem podľa teba a dám vedieť za nejaký čas správu o výsledkoch, ešte raz ďakujem za ochotu a dobré rady🙂
@rebeca2 .. no este jedna rada odo mna ... 10 dni bez jedla ????? Prosim Ta neblazni !!!! Len znicis svoje telo a poriadne ho zosokujes !!!! To urcite nie !!!! osobne som proti akymkolvek takymto drastickym DIETAM a akoze stopercentne zarucenym DETOXIKACIAM !!!! takto sa dokaze "upravit" uplne kazdy kto bude tolko dni hladovat .. to nie je umenie .. umenie je "ovladat" sa pocas celeho svojho zivota a nie na par dni ... zdrava strava, cvicenie a pozitivny postoj k svojmu telu a zivotu sa musis stat sucastou tvojho zivotneho stylu !!! iba tak dosiahnes pohodu a celkovu spokojnost !!!
@rebeca2 ... kardio akekolvek ... ja milujem beh a tak ho odporucam uplne kazdemu aj ked chapem nie kazdy zvlada a moze .. takze ak mas ine fajn kardio ktore vyhovuje .. nech sa paci ... mozno by ta mohlo bavit aj uplne "obycajne " skolacke skakanie cez svihadlo 🙂 🙂 🙂 .... drzim palce 🙂
ahoj, pokiaľ chceš spevnieť telo, tak posilovňa je naj, neviem, či máš deti, alebo nie, či si po pôrode..po jednom-po dvoch, ak nie, tak by som to vôbec neriešila..lebo miery máš fajn, dokonca váha je nízka si myslím...skús prestať akože chudnúť, skús sa zamerať na niečo iné nie na svoje telo..počkaj po 2-3 tehotenstvách🙂 tam ten boj bude iný, a možno nie🙂
jednoznačne činky, na zadok najlepšie drepy, výpady tiež s váhou (na chrbte) a vyskúšaj šprint-t.j beh na krátke trate čo najrýchlejšie ako sa dá.. Krásne sa ti spevní telo a nebude šlachovité (narozdiel od bežcov na dlhé trate) 🙂
@mk22 ahoj, to som ja s rovnakým počtom detí, rokov a kg (písali sme si v IP)🙂)))pred časom....ty ako som čítala ešte fičíš na jill, ja som medzičasom mala pauzu kvôli chorobe,tak som začala znova a nepravidelne,aj strava sa nedá úúúúúplne ustrážiť, som nejaká demotivovaná.....ale teba som sa chcela spýtať,ako sa telo zmenilo po jill?díky
@rebeca2 jej, ahoooj 🙂 ako sa máš? Aj ja som bola chorá, tak ten tretí level som dala tak nie poctivo, dala som päť dní, dva dni nič, potom päť dní, ale celkovo po tom mesiaci je výsledok ok, je to vidno, hlavne cítiť, telo je úplne iné..ja som nechcela dať dole z hmotnosti, skôr spevnieť telo, brucho, prdel-stehná..a výsledok je vidno..teraz som si kúpila vstupy do posilovne, aspoň 2xtýždenne, strava ostala nezmenená, už som si zvykla🙂, teším sa na jar, budem môcť chodiť behať, treba to striedať, lebo stereotypné cvičenie je o ničom. Musíš sa nakopnúť, určiť si niektoré dni, tak trošku pre seba, na začiatok aspoň dva dni v týždni, dva večera-nejaká zumba, posilovňa..vieš čo je fajn-hoď sa do plaviek teraz pozri sa do zrkadla, z každého uhla a povedz si ok, do leta je päť mesiacov, chcem byť chudšia, pevnejšia..nechcem byť takáto kyprá v plavkách a daj sa do toho..držím palec 🙂
@mk22 ahooooj, no si lepšia,musím uznať, obdivujem takú pevnú vôľu ako máš ty, môžem sa spýtať , išli aj cm dole? koľko máš stehná? môžeš aj do IP, lebo tie moje sa mi zdajú na moju výšku hrubé a bruško ,no musím povedať, že keď skáčem,tak mi tam behá už len viacmenej s prižmúrením oka taký úplne mini túčik ,skôr tá koža okolo pupka, keď stojím rovno,hovorím si, že super brucho a keď sa zohnem alebo ho stlačím prstami,tak sa mi tá koža zošúverí a vyzerá ako tá starecká, a neviem,či toto tri roky po pôrode ešte dám dokopy,alebo ísť rovno pod nôž...je to len detail,ale vadí mi..alebo cvičiť a cvičiť
Chcete sa dostať do formy, zlepšiť si kondíciu, spevniť telo, svalstvo , či zdokonaliť postavu? Okrem stabilnej ponuky cvičení v Riverpark Dance School máme pre Vás aktuálne aj SPECIAL DANCEBOX WORKOUT so skvelou lektorkou Simonou Milkovou! Nenechajte si ujsť obľúbenú hodinu DANCEBOXU v špeciálnom 2-hodinovom formáte s technikou aj intenzívnym tréningom! Príďte si po poriadnu dávku pohybu a prekonajte svoje limity v sobotu 21.2.2015 od 14:00 hod. Predpredajová cena 9€, cena na mieste 10 €! Viac informácií nájdete na našej web stránke! REZERVÁCIE & INFORMÁCIE:
recepcia@riverparkdanceschool.sk alebo +421 910 373 373 /+421 2 322 381 16. Tešíme sa na Vás 🙂
aj pri perfektnej strave a pravidelnom treningu sa je velmi tazko zbavit posledneho tuku, ktory zostava na problemovych miestach. To je dane genetikou, nikto to ma na spodnom bruchu, niekde vzadu na vzpriamovacoch ,niektore zeny na stehnach...
co myslite, z coho vsetky tie bikiny fitnessky vysekaju? 🙂 Nad clenbuterolom si uvazovala? Za 3 tyzdne s Tebou spravi zazraky...
este jedna vec - svihadlo je super na zvysenie kondicky. Je rovnako super aj pre niekoho, kto ma nadvahu a chce schudnut. Nie je ale vobec vchodne pre niekoho, kto je stihly, ma pevne telo, a ma len posledny spek. Na to, aby si posledny spek spalila svihadlom potrebujes ist do velmi vysokej tepovej frekvencie - cize pojdes na kyslikovy dlh a teda spalis aj svaly (alebo najma svaly).
ahoj ake mas miery?