Ahojte, baby prosím poraďte. Zbavila ste sa niektorá úspešne celulitídy, alebo ste ju aspoň zjemnili? Potrebujem rady a triky ktoré vám naozaj zabrali, zaberajú. Ja už som zúfalá a nešťastná sama zo seba...cvičila som pravidelne, nakúpila som si asi všetko čo som sa dočítala na internete čo vraj pomáha. A preto sa obraciam na vás žienky..budem vďačná za každú vašu skusenosť
Presne tak isto ako v 2021...
@klarissa25 tak prosím prispej čo pomohlo 😉
to znie ako nejaky specialny typ celulitidy... asi novy model. tak nic specialne nevymyslis. jedine znizit objem tuku a vyformovat svaly, vtedy ju opticky potlacis. zvysok je len tahanie penazi z naivnych a zufalych zien.
@lorinet ono ta svina (celulitida) je v genoch a v nas zenach ...bohuzial. urcite sa da zjemnit a mozno aj uplne sa jej zbavit, ale je to asi komplex zdravej vyvazenej stravy, pitia vela tekutin, cvicenia a plus nejake terapie v roznych salonoch alebo lymfodrenaze...a xy dalsich veci..... jednoducho musis mat veeeela penazi na to a este vacsiu volu aby si to tak udrziavala staaale😊 kazdopadne drzim palce.
@lorinet ja dam svoju skusenost, po zapale pankreasu som drzala naozaj prisnu dietu a to znamena, ze vobec som nepouzivala olej, teda vsetko som.si robila na vode, vyradila som aj maslo..na vsetkom som citala obsah tuku ...jedla som.kazde tri hodiny, pila dostatok tekutin a za 7.mesiacov som si uvedomila, ze nemam celulitidu...ono to ma zase aj svoje nevyhody, lebo napriklad cholesterol som mala dost pod normu...ale zamna je celulitida naozaj len o tukoch
Zdrava strava, ziadne polotovary alkohol farbene vody. Vela pit, detox caje. Ja mam vela kil, ale celca mi za uplynule 2m skoro uplne zmizla 😊 celca je bordel v tele.
Mne osobne veľmi pomohla joga, je to ako balzam na telo aj na dušu.
no suhlasim s tym ze sa treba hybat a zmenit stravovacie navyky, pokial je to uz fakt brutalna pomarancova kora, tak aj nejake tie zakroky su teraz in ze pomahaju.
podla toho v akom je stave, ak je to este v takych zaciatkoch tak ano cvicenim a stravou sa da minimalizovat.
@veronika_sk000 a zmizla jej úplne?
@lorinet kamoska sa zverila do ruk nejakeho fitnessaka, jedalnicek na mieru a cviky..draha zalezitost, ale pomohlo jej to