Ako sa zbaviť celulitídy?

lorinet
15. mar 2022

Ahojte, baby prosím poraďte. Zbavila ste sa niektorá úspešne celulitídy, alebo ste ju aspoň zjemnili? Potrebujem rady a triky ktoré vám naozaj zabrali, zaberajú. Ja už som zúfalá a nešťastná sama zo seba...cvičila som pravidelne, nakúpila som si asi všetko čo som sa dočítala na internete čo vraj pomáha. A preto sa obraciam na vás žienky..budem vďačná za každú vašu skusenosť

veronika_sk000
15. mar 2022

@lorinet kamoska sa zverila do ruk nejakeho fitnessaka, jedalnicek na mieru a cviky..draha zalezitost, ale pomohlo jej to

klarissa25
15. mar 2022

Presne tak isto ako v 2021...

lorinet
autor
15. mar 2022

@klarissa25 tak prosím prispej čo pomohlo 😉

kiwi3
15. mar 2022

to znie ako nejaky specialny typ celulitidy... asi novy model. tak nic specialne nevymyslis. jedine znizit objem tuku a vyformovat svaly, vtedy ju opticky potlacis. zvysok je len tahanie penazi z naivnych a zufalych zien.

greta2017
15. mar 2022

@lorinet ono ta svina (celulitida) je v genoch a v nas zenach ...bohuzial. urcite sa da zjemnit a mozno aj uplne sa jej zbavit, ale je to asi komplex zdravej vyvazenej stravy, pitia vela tekutin, cvicenia a plus nejake terapie v roznych salonoch alebo lymfodrenaze...a xy dalsich veci..... jednoducho musis mat veeeela penazi na to a este vacsiu volu aby si to tak udrziavala staaale😊 kazdopadne drzim palce.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ankare
15. mar 2022

@lorinet ja aj keď som bola slečna mladá a chudá, mala som celulitídu. 🤷

luna18
15. mar 2022

@lorinet zmierni ti aj madeoterapia alebo razova vlna
Mne to teda pomohlo 🙂 a potom vela vela pit cistu vodu

janka54321
15. mar 2022

@lorinet ja dam svoju skusenost, po zapale pankreasu som drzala naozaj prisnu dietu a to znamena, ze vobec som nepouzivala olej, teda vsetko som.si robila na vode, vyradila som aj maslo..na vsetkom som citala obsah tuku ...jedla som.kazde tri hodiny, pila dostatok tekutin a za 7.mesiacov som si uvedomila, ze nemam celulitidu...ono to ma zase aj svoje nevyhody, lebo napriklad cholesterol som mala dost pod normu...ale zamna je celulitida naozaj len o tukoch

ajajaj00
15. mar 2022

@lorinet maderoterapia

dkethe
15. mar 2022

Zdrava strava, ziadne polotovary alkohol farbene vody. Vela pit, detox caje. Ja mam vela kil, ale celca mi za uplynule 2m skoro uplne zmizla 😊 celca je bordel v tele.

katka8895
15. mar 2022

Mne osobne veľmi pomohla joga, je to ako balzam na telo aj na dušu.

marina447
16. mar 2022

no suhlasim s tym ze sa treba hybat a zmenit stravovacie navyky, pokial je to uz fakt brutalna pomarancova kora, tak aj nejake tie zakroky su teraz in ze pomahaju.

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tyaja5
16. mar 2022

podla toho v akom je stave, ak je to este v takych zaciatkoch tak ano cvicenim a stravou sa da minimalizovat.

ema_65
16. mar 2022

@katka8895 Aký typ jogy vám na to (najviac) pomohol? Joga na lymfatický systém alebo len tak, kombinácia všetkého?

katka8895
18. mar 2022

@ema_65 Velmi pomáha joga pre tehotné ale aj klasicka joga nič nepokazí

kotvickaa
2. apr 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

Odporúčam nájsť a prečítať si

kates33
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lapersefona
31. dec 2023

@veronika_sk000 a zmizla jej úplne?