Ahojte, viem, že sa o tejto teme popisalo uz viac nez dost. Chcem sa Vas vsak spytat, co konkretne pomohlo Vam, aby ste sa jej zbavili. Nejake cviky, kremiky, domace procedury a zabaly atd. Celulitida sa mi dala na zadku. Nikdy som ju tam nemala a za posledne styri mesiace sa mi neskutocne rozrastla. Mam momentalne 53 kg, nie som tucna, za posledne styri mesiace som vsak pribrala 6 kg ani neviem ako. Tiez sa mi zhorsila plet a som stale unavena. Neviem ci to moze byt nejaka hormonalna porucha. Ta celulitida ma vsak stve. Pravidelne cvicim a preto som neocakavala takyto rozrast. Je sice pravda, ze sa nejako zvlast zdravo nestravujem, mam rada sladke, ale snazim sa do jedalnicka pridavat vela zeleniny a ovocia. Takze baby, co pomohlo Vam? Za aku dlhu dobu ste videli vysledky? Pomohli Vam nejake tabletky, vitaminy?
Radte, prosim 🙂
Dakujem
Vela vela pit - caje, mineralky, vodu - nesladene, neochutene. 3litre za den
@terez253 jedine zbaviť sa nadbytočného tuku - cvičením a úpravou stravy...aj keď občas veľa zjeme, telo hladuje - veľký prísun kalórií a nevyrovnaná nutričná hodnota....najlepšie nájsť vo fitku trénera - navrhne úpravu stravy aj cvičenie - nemusí byť len cvičenie s činkami, skôr zložené z kardia, precvičovania svalov tela - treba si níjsť spôsob, ktorý komu najviac vyhovuje....za mesiac prvé badateľné výsledky
@terez253 Veľa chudých žien má celulitídu tiež. Je to vo veľkej miere aj otázka genetiky. Zostáva ti jedine upraviť stravu - nie chudnúť, ale voliť zdravšie potraviny (zdravšie tuky) a vylúčiť, resp. obmedziť to, čo stav celulitídy ešte zhoršuje, napr. káva, alkohol, tesné oblečenie atď.
Skúsiť môžeš saunu a lymfodrenáž.
Keby som nevidela 2 - ročné dieťatko na mimoriadne zdravom jedálničku s celulitídou na zadočku 🙂 , tiež tvrdím, že je to problém len nezdravej stravy 😉
veelmi vela cistej vody pit 🙂
Odporúčam kvalitný píling, ja som sa jej zbavila rýchlo mám 51kg a 163cm, necvičím ale pohybu mám cez deň dosť, toto mi veľmi pomohlo https://www.facebook.com/getbodyscrub
caute baby, ja som volakedy robila v salone Vitality studio na Tupolevovej v Petrzalke s takym pristrojom LPG na odstranovanie celulitidy a spevnovanie.
Zeny si fakt pochvalovali a boli spokojne, ale tak aj to dost stalo... V takych salonoch ako je ustav lekarskej kozmetiky kde urcite chodia celebritky stala jedna masaz aj 50€. V tom salone na Tupke to bolo asi o polovicu lacnejsie alebo tak. Vsak si skuste vyhladat, maju aj webku
@terez253 Ahoj, a ako cvicis? Behanie, cinky, aerobik...? Celulitida je viac vec genetiky, ale da sa aspon trosku ovplyvnit. Zdrava strava, vela vody, a spravne cviky. Ked len, na priklad, behas, tak to moc nepomoze.