Ahojte chcem poradiť. Nedokážem sa zbaviť spodného bruška viete mi dať nejaké rady 😊
@labela76 ahoj,ak máš detičky,po tehotenstve už treba bruško cvičiť inak ako pred.Pilates a joga aspoň u mňa určite zaberá dosť rýchlo,po 6tonedeli aj pomedzi pôrody na udržanie postavy.Najprv spevní hlboké svalstvo a chrbát,bruško sa pridá.
@kubkovamama mas nejake dobre tipy napr.z you tube ...
@kubkovamama aj ja som zvedavá🙂
.
Pozrite cviky na diastazu. Ale ono to chce komplexnejšie cvičenie ako iba pár cvikov z internetu. Venuje sa tejto téme Monika Srenkova, pozrite si jej prednášku alebo kúsok z jej cvičení. Prajem veľa šťastia
@labela76 po oboch porodoch som cvicila podla Moms into fitnes - daju sa tam krasne najst poporodne cvicenia, neskor ked opadla najvacsia cast poporodnych kil som zacala spevnovat s Fitnes blender a pri nom som doteraz. Treba vela cvicit krdio(min 30-40min min 2x tyzdenne a brusne svaly posilnovat pravidelne, min 30min 2-3x tyzdenne efekt stojin za to)
Cvicenie je super vec ale na brusko je potrebne popracovat aj na strave... V kombinacii so spravnym cvicenim to vie spravit velmi pekne vysledky 🙂
.
.
Spodne brusko sa robi v kuchyni 🙂 a trva to dlhsie kym sa ho clocek zbavi. Cvicenie je uz len taky doťuk 😊
Kukni rehanfyzio napr. Alebo na fitshaker. monika prezentuje cviky pre mamicky alebo prave cviky na diastazu. Cvicit som zacinala podla kniziek uz dlhe roky,jogu som zacala jogou pre tehotne v prvom tehotenstve pred 12r,potom pre problemy po potratoch som skusila jogu pre zeny a to je top podla mna,ale zas nie celkom vhodne na diastazu,to az ked brusko trochu spevnie.Chodila som na kurz,nie podla netu,ale obcas sa inspirujem aj tak,som 3 tyzdne po porode a brucho uz pekne splaslo.Ale keby necvicim,bolo by riadne.Za mesiac sa da upravit pekne o 10-15cm.Len poctivo kazdy den si vyhradit
Pripnem sa ak nevadí🙂 tiež len to ma trápi🙂 asi daň zato, že sme maminky🙂