Dobrý deň,
mám 17 rokov a potrebujem poradiť ako sa zbaviť brušného tuku pretože som skúšala už všetky možné spôsoby a stále nič.
Najhoršie to je v spodnej časti. Postavu mám na svoju výšku aj vek veľmi dobrú naozaj som spokojná len proste to brucho je problémová časť a nedá sa mi z neho schudnúť neviem čím to je.
Chcem ho mať pekne ploché tak poprosím nejaké rady. (Žiadne tabletky a iné odpady. )
strava a cvičenie, ak už teraz v tomto veku máš tento problém tak to musíš podchytiť čím skôr..
@aner18 ked pises, ze v spodnej casti, tak zarad cviky primarne na spodne brusko (napr.
https://www.youtube.com/watch?v=hF_oZUAjMPQplus vyvazena strava. Mozno to nie je u teba problem, ze z neho musis schudnut, skor spevnit a vyformovat
Obavam sa ze s tym neurobis nic.... Ked si inak chuda a len v podbrusku mas vela tuku, tak cvicenie ti nepomoze, svaly si sice vybudujes, ale stale budu schovane pod tym tukom. Posilovanim tuk nespalis. Musela by si schudnut este viac celkovo, ale to by si zas asi bola moc chuda.
Mas to tak proste geneticky.... Jedine nechat si odsat ten tuk. (ak je to ale naozaj kvoli tuku, nemas len nafuknute brucho? Rano hned po zobudeni mas ake brucho? )
@aner18 tak toto maju skoro vsetky baby take podbrusko. A staci ked sa napijes vody alebo najes a mas ho vypuklejsie, je to normalne. A na chudych je to este viac vidno hlavne ked sa najes, proste ak creva ti pracuju, plyny a podobne. Mam presne to iste, len mam pevne brucho, mam svaly, ale dole je tiez trocha vypuklejsie.
@jessicai to sa mi nejako nezda, ja nie som fanusik sladkeho a o strese u mna flegmaticky tiez tazko hovorit a brusko mam tak ci tak, inak som stihla... 🤷🏼♀️
@tyrkysova_kobyla tak to nerieš keď si štíhla. Buď spokojná so sebou lebo si určite aj tak krásna.
@aner18 brucho schudneš iba stravou