Dajte mi tipy na to ako sa začať hýbať keď mám depresiu ..nemám vôbec chuť vyjsť z domu ani nič robiť
aerobik môžeš aj doma cvičiť - podskakovať podľa hudby - hudba nech je tvoja obĺúbená...uvidíš ako kg pôjdu dole...len treba začať, potom to už pôjde aj samé....
beries lieky? ak ano, pockaj, kym zaucinkuju, ak nie, tak smer psycholog/psychiater.. a potom mozes zacat cvicit a radovat sa zo zivota
@deti95060810 nevies nic o depresii, ze? Ked to pride, tak ist na wc je extremny vykon a nie poskakovat do hudby 🙈
@elizabet173 nemám liečbu myslela som že pohyb pomôže
To co ta bavi. Ja mam úzkostno depresivnu poruchu, nevravím ze je to čisto depresia, ale tiež nam ťažké dni niekedy. Od narodenia milujem tanec, takže tancovať par minút do hudby pri upratovaní zvládnem
Vcera zacala vyzva ("plavkova") s Fitshaker, tak si zaplat členstvo - je to cca 10€/mes. Cvicis doma kedy chceš a každý deň ti dajú video co cvičiť
@sissy27 to asi nevieš o depke nič ty... 🙂
si ma teraz celkom dobre pobavila...
Tak prvú prechádzku si daj k psychiatrovi asi tu liečbu potrebujes
@luccija ❤️
@deti95060810 depka aku mame hadam vsetci raz za cas je nieco uplne ine ako klinicka depresia, ktoru treba riesit s psychiatrom 🙈 a ano, prejavy nie su u kazdeho rovnake, ale naozaj clovek v depresivnom stave ti hopkat do hudby nezvladne… ze ty si sa s nicim takym nestretla neznamena, ze to neexistuje.
Tak sa zacni hybat doma, staci aj pol hodina denne.