Ako sa volajú prístroje, ktoré treba nalepiť na tuk?

5. jan 2025

Ahojte, ako sa volaju tie pristroje, ktore treba nalepit na tuk, napriklad na brucho a robi take pulzy, resp vibruje? Sluzi na zbavovanie sa tuku.

janai1
5. jan 2025

Marketingový ťah na oklamanie lenivých 😉

kavasmliekom
5. jan 2025

Vibračný pas na chudnutie? Ale je to hnusné, to radšej budem robiť každý deň po 30 brusakov.

zuzinka888
5. jan 2025

@kavasmliekom robit kazdy den 30 brusakov je absolutne zbytocne

domiklik
5. jan 2025

K*avina

vesimelonimarsista
5. jan 2025

EMS alias elektricka stimulacia svalov? Financne nakladne, ale za tie vysledky to stoji.

stanulienkat
5. jan 2025

Predpokladam, ze to ma schudnut za teba???😁 Dr. Streda to predaval pred 30 rokmi a uz vtedy to nefungovalo.

koniarova
5. jan 2025

@stanulienkat bude to fungovať. Keď bude popri tom v kalorickom deficite a cvičiť. 😁😁

amazonka13
5. jan 2025

🍏 Ak chceš ušetriť, určite to nekupuj. Tento "zázrak" nefunguje. Podobne ako nefungujú iné pasívne spôsoby redukcie - tabletky na chudnutie, nápoje, .... Predstav si napríklad maséra, ku ktorému pôjdeš na masáž, lebo uveríš, že masážou schudneš. Masér schudne, ale ty ... sotva 😂. Ak chceš schudnúť, musíš zamakať. Vynaložiť vlastné úsilie. Upraviť jedálniček, viac sa hýbať ako papať, dostatočne piť. Peniažky investuj radšej do knihy o zdravom životnom štýle... 😉

mandzula
6. jan 2025

Tieto temy hovoria jasnou recou - skoncili sa sviatky, hladam k schudnutiu skratky.

kavasmliekom
6. jan 2025

@zuzinka888 ako aj ten vibračný zázračný pas 😄

mandzula
6. jan 2025

@kavasmliekom alebo vibracne plosiny. Kamaratka sa ma pyta, ci to funguje - vravim jej, nech na plosinu polozi prerastany bocik a po hodine ho odvazi, ci z neho ubudlo.

sonula
6. jan 2025

Janur je teda divody. Najpredavanejsie knihy o chudnuti, na kazdom fore sa pytaju na tabletky, napoje a ine zazraky a milion “trenerov” generujucich online jedalnicek “na mieru” 😅😅😅😅 este buduci tyzden budu fitka plne a potom to ludia vzdaju😂

Tolko prachov miniete na tieto kraviny, ze vam nezostane na stravu, tak hej zchudnete.

kavasmliekom
6. jan 2025

@sonula na mňa vyskakuje ten kruh hulahop so zavazim 😄😄

sonula
6. jan 2025

@kavasmliekom to este nepoznam 😅 na mna same vyzvy 20 dnova vyzva pri stene, 30 dni chodenia doma, 50 dni stepovania… nie som fanusik, lebo clovek co necvici si moze online len ublizit.

kavasmliekom
6. jan 2025

@sonula keď som bola mladá 😅😅 tak po každých Vianociach som si kúpila raz stepper, potom pas na behanie, bicykel, činky, popruhy...a nakoniec ex ma doma posilňovňu 😂😂 ja som na tom za 15r cvičila možno týždeň dokopy 🙈 Ale odhodlanie bolo, len...

sonula
6. jan 2025

@kavasmliekom ja som tiez tak, trxko, cinky… som sa nastvala a zacala som chodit do fitka radsej. Ale aspon draheho to motivovalo.

zuzubb007
6. jan 2025

Neslúži to na žiadne zbavovanie tuku, ale na oklamanie kupujúceho, to vážne si radšej lahnes alebo sadnes? ako by si sa pohla reálne tomu sa hovorí vysoký level lenivosti

autor
6. jan 2025

@zuzubb007 presne tak! Som leniva! Vstavam o 4:15 do roboty a domov o 18, zavisi od zapchy. Neviem sa dockat, kedy sa osprchujem a sadnem si pred tv a dam si moje naj cokolady. Velmi rada by som prijala nieco pre lenive. Nie som tucna, ale ani tenka. No, potrebujem zhodit...

mandzula
6. jan 2025

Keďže nemáš čas a energiu cvičiť, musíš sa vzdať tej čokolády, inak to proste nepôjde, žiadny stroj to za teba nespraví, to je holý fakt.

sonula
6. jan 2025

Ale zhodenie nie je iba o cviceni. Skus napriklad upravit jedalnicek - pravidelna strava, dostatocne porcie. A hlavne vyvazena. Prechadzka napriklad. Henten pristroj ti fakt nepomoze, respektive nenaplni tvoje ocakavania. Keby chudnutie bolo take jednoduche, su vsetci chudi.

zuzubb007
6. jan 2025

No nepoteším ťa, ale neschudnes žiadnym špeciálnym strojom ani tabletkami ani ničím ani nápojmi, takže bud začneš menej jesť, hlavne take tukové kraviny alebo budeš vekom naberať ešte viac

autor
6. jan 2025

@mandzula 😢

purple_wolf
Včera o 00:51

tato sprostost ti nepomoze len ta je berie o peniaze ... zacni vnimat co varis

aleza
Včera o 11:47

To je Kavitacia
Daj si do googla Kavitacne pristroje

masinka
Včera o 11:57

Som na FB v skupine kaloricke tabulky, stari harcovnici si ju teraz na mesiac nechavaju vypnutu s tym ze sa vratia ked tento januarovy osial novych chudnutiachtivych pominie a skupinu opat opustia urazeni ze im niekto odpisal ze schudnut 20 kg za 3 mesiace je nerealne 😂