Prosim nejake tipy, ja vzdy chvilu vydrzim a potom by som zozrala aj koňa🙂 potrebovala by som zhodiť tak 15kg
Kalorický deficit, nič iné neexistuje. Musíš mať väčší výdaj ako príjem. Kalórie sa dajú skresať tak, aby strava ostala chutná a ty bola nasýtená celý deň. Ja mám zostavený jedálniček, jem 5x denne a teda mám problém to niekedy všetko zjesť. Pokiaľ máš vyváženú stravu, tak chute na sladké a vyjedanie chladničky by mali prestať. 🙂
vydrzis co? nejest? to nie je dobry pristup...jedina moznost ako schudnut a udrzat si vahu je dlhodobo udrziavat zdravy zivotny styl
pravdepodobne na to ideš až príliš rapídne a preto ako píšeš potom nevydržíš, na chudnutie funguje kalorický deficit, žiadna mágia- tabletky, drinky, vynechanie pečiva, sladkého a pod... skrátka ide o to, že vydáš viac energie ako spáliš... vieš to docieliť čisto stravou alebo dopomôcť cvičením. je to veľmi komplexná téma, odporúčam si to dobre naštudovať 🙂)
treba sa tak zdravo nas*at sam na seba a proste lepsie si rozlozit jedla, mat kaloricky deficit ale byt syty. no a pridat pohyb.
ja od zaciatku roka idem kaloricke tabulky + cvicenie (doma). Obedy a vecere jem rovnake len proste som zmenila porcie co sa tyka priloh, viac zeleniny atď. Ale dam si aj kolačik, zmrzku, sladke ranajky, ovocie- vsetko ale tak aby som v tom deficite bola. Ono, jedla som tak aj predtym len proste vzdy som doobeda aj poobede vyjedala debiliny, neriesila velkost porcie, a v jeden den aj sladke rananky aj syty obed aj sladkosti poobede aj syta vecera a ziadny pohyb= nabalovanie kg… A ked som sa postavila na vahu a vazila som 73 som si povedala ze a dosť, cely zivot pred detmi som mala vahu cca 63kg a uz som sa na seba nahnevala ze kto sa ma o to moje telo starat ak nie ja a ak nie teraz?
Zrušiť "vyzobkávanie hocičoho" medzi jedlami a cvičiť. Mne sa tak podarilo 13 kilov pred 2 rok. I za 5 mesiacov a doteraz ich držím.... Samozrejme chce to aj kúsok sebazaprenia sa a dávať si pozor. Ale tak dá sa to.
@amelia89 presne aj ja som sa tak zatala pri 70 a "zišla" som dole na 57...a už sú to 2 roky od mojej premeny...
@elenajezova no super gratulujem! urcite sa to da len treba chciet a vediet prečo to clovek robi 😊
Odpovedala si si: nezrat🙂