Ako sa dostať do formy po pôrode?

28. mar 2022

Prosím Vás pekne, dajte tipy ako ste sa dostali do formy hneď po pôrode. Myslím postavu a naspäť získať energiu - aby som mohla fungovať. Kedy ste začali cvičiť? Pripadne nejaký tip ako si nastaviť denný režim. Pripadne sledujete nejaké maminky na IG na inšpiráciu ? Nepíšte mi tu,že potrebujem čas na zotavenie a uvidim,aké bude babatko. Mna zaujímavú kočky, ktoré sa prekonali a dokázali to. Dakujem 🙂

amelie2017
28. mar 2022

Ja som po porode schudla vdaka dojceniu. Ale slo to dole rapidne, kilo a pol za tyzden. Ked som prestala, zacal kolotoc maleho chorob, takmer 4 mesiace som vysla von max na hodinku denne, po dceru do skolky, 15 min ihrisko a domov, niekedy ani to. neprespate noci, takze ziadne cvicenie, unavena, nevyspata, aj na stravu som kaslala a mam 4 kila spat. Pred tyzdnom som si zaplatila fitshaker a cvicim podla nich, zatial tie jednoduche videa po porode, ale aj tak mam mega svalovicu 😀🙈 plus chodim kazdy den 6km rychlou chodzou s kocikom, trosku som si zacala strazit jedalnicek, hlavne nocne vyzieranie chladnicky a za tyzden mam kilo dole. Snad mi to vydrzi.

evica17
28. mar 2022

Nie, nesledujem IG a ani FB, je to strata casu pri babu. Energiu som mala asi po dvoch tyznoch, kym som sa zzila s malym. Cvicila som ale hlavne na diastazu a potom spevnenie, vsetko doma a potom rychla chodza s kocikom. Citila som sa zas olna energie a velmi dobre. Az kym som znova neotehotnela, a bola som unavena a po deuhom porode a pri dvoch detoch sa uz akosi neviem dat do formy, chyba energia a tak.

barborachors
29. mar 2022

Kazda zena je ina a doba dostania sa do formy je tiež ina, nenapísala si svoju vysku a vahy a nie kazda je geneticky modelka ako Jasmina alagic mozes mat predispozicie byt buchta a to sa dostáva do formy tazko, nevravím ze si taka ale ak si plnsia tak chudnutie nebude ako tie herecky v tv. A dojcenim nie kazda schudne, prave naopak. Ak si nabrala veľa a chces rychlo schudnut smer trener a vyzivovy plan. Vsetky IG herec maju trenera lebo su tiež lenive samy chudnúť, takze tak. A tie co su chude a vzdy aj boli, tie chudnu rýchlejšie a možno to zvládajú aj bez dohľadu cize samy vo fitku plus dieta....ale poviem ti ze bez driny to nepojde.

domiklik
29. mar 2022

Pred tehotenstvom 60 kg, nič moc postava na moju výšku... Narodilo sa mi náročné dieťa takže od narodenia na nohách, snažila som sa jesť normálne, neprezierat sa ale ani som si nijako extra nedávala pozor, dostala som sa na 63 kg... Potom som začala s malým chodiť na dlhé prechádzky (20 tis krokov denne), pijem čistú vodu, snažím sa jesť zdravo, vylúčila som polotovary, nejem sladkosti, raz za čas si upečiem nejaký koláč... Ale za mňa základom je pohyb, ten mi pomohol, nielen schudnúť, ale proste nikdy predtým som nemala také pekne nohy (celulitída, kŕčové žily, pekne lýtka)