Ako sa donútiť cvičiť keď som akurát doma nezamestnaná ? Viem že čas mám ,ale ta lenivosť je hrozna,prácu mám vybavenú ale nástup je až o tri mesiace,ako sa nutite doma cvičiť ? A pritom som taká že príde leto a keď na kúpalisku vidím ľudí s dobrou postavou tak si v duchu nadávam,prečo necvicim aj ja aby som sa lepšie cítila ak vyzerala ,mám doma bicykel stacionárny ale nedá sa to proste donútiť ,hnevám sa sama na seba zato že mám čas a som leniva a niektoré pracujúce sú schopné aj o 21 cvičiť a ísť ráno do práce
Zaplat si online trening mozno zi bude luto tych penazi a odcvicis to
úplne sa v tomto vidím :D mám pekne vedľa televízora opretú karimatku už asi tri mesiace že budem jógu cvičiť alebo aerobik a donútila som sa presne 0x :D ale na stacionárnom som cvičila každý deň, a to tak, že ja som veľmi seriálová, takže som si položila notebook na stôl, pritiahla stacionárny bicykel a pustila si jednu epizódu seriálu (prípadne dokument na youtube) a išla som si aj 40 minút svojím tempom ani neviem ako to ubehlo. A hlavne som to nerobila kvôli postave (lebo tam treba upraviť aj stravu a kalórie a to ma nikto nedonúti vzdať sa mňamiek), ale čisto kvôli kondičke, aby som viac vládala.
Ja som tak kedysi chudla. Mojou motivaciou mi bolo to, ze som si bola vedoma ze ak to nedokazem teraz (ked som mala volnejsie pracovne) tak uz nikdy - pretoze potom fulltime a rodina atd atd, vedela som, ze to uz si cas a motivaciu nenajdem nikdy. Navyse som vedela, ze ak sa zatnem na tie tri mesiace, tak to bude aj krasne vidno uz po takom case.
Drzim palce.
Teraz alebo nikdy 🤣
už som tu písala v inej diskusii najprv moja motivácia na cvičenie bolo keď som sa pozrela do zrkadla a nepáčila sa mi postava, teraz keď svoju postavu milujem a chcem si ju udržať.
Donútiť sa máš tak, ako keby si bola zamestnaná. To už čo je za výhovorku :D
V prvom rade - super postava na kupalisku v lete nie je výsledkom LEN cvičenia, sú vždy tri piliere, aby človek vyzeral (a cítil) sa výborne. Cvičenie je len jedným z nich. Strava a regenerácia sú ďalšie dva.
Lenivosť je len v tvojej hlave, keď nevieš cvičiť ako nezamestnaná, myslíš, že ako zamestnaná to budeš mať ľahšie? To sotva.
Ja teraz necvičím, lebo viem, že sa blížia vianoce, kedy budem žrať punče a zapíjať ich medovinkou. Ale po novom roku zas začnem.
Pozri sa, sú ľudia ako ja, ktorí chodia cvičiť 5:30-6:30, lebo je to jediná možnosť počas celého dňa, kedy sa to dá (potom už deti, rodina, práca, bla bla bla). A je to fakt super začiatok dňa.
Pridete do novej praci a baby vás ohodnotia. Tučná, škaredá, lenivá...
Hnevaj sa nadalej a pestuj si nenavist k sebe samej
Ved zacni napr 20min zapni si telku nejaku telemovelu a ides
Dostatocna motivacia pre teba by mohla byt taka, ze budes dobre vyzerat, ked nastupis o 3 mesiace do prace. Vyuzi to, ked mas teraz cas, lebo ked zacnes pracovat, uz si ho budes tazko hladat, ked teraz sa ti nechce.
Migaj do prace tam budes mat cas premyslat nad chudnutim ked si urobis jedalnicek rano obed vecera ako som mal ja sama zelenina a kurace cecky za 5 mesiacov som schudol 25kg boli to taze casi ale efekt zaruceny
Ja som tiež leňoch, ale zaťala som sa a už 2 roky cvičím doma, 3-4x do týždňa. Vždy ráno. Poobede by som to dala ťažko.