Ako sa donútiť cvičiť?

alofinka
7. aug 2022

Mam 104 kíl, neviem sa donútiť cvičiť, pritom raz som schudla na 80 a raz na 90,upravila som stravu ale vždy tam bol pohyb, ináč som neschudla, keď počítam napr. Kalórie samo o sebe neschudnem, bez pohybu to asi nejde, už dlhšiu dobu sa neviem donútiť, pritom vtedy keď som začala tabata, bicykel, plávanie to ma bavilo lebo váha išla dole, možno keby sa donútim cvičiť prvé razy a váha pôjde dole sa mi to zapáči, keď si hovorím ze pohyb je len 20 % úspechu

caroline_
7. aug 2022

@alofinka ja sa tiez neviem donutit cvicit sama, mam lahsiu nadvahu a ked cvicim podla videi z yt doma mam pocit ze tie cviky robim nespravne, co je podla m a este horsie, ale tak ja sa chystam buduci tyzden na skupinove cvicenia, ked uz si to zaplatis tak proste musis...a podla mna je dolezite najst si taky druh pohybu co ta bude bavit

xnatalkax
7. aug 2022

@alofinka mne vždy pomáha keď idem na nejaké skupinové cvičenie a prihlásim sa dopredu 😀 a presne najs si pohyb ktory ta bavi, u mna to je dlha prechadzka rychlou chodzou 5-7 km, plavanie, bicykel

benit
7. aug 2022

Nemam nasvahu potrebuhem spevnit😉. Tiez sa doma neviem dokopat, max tak drepy a cviky na brucho. Ale uz aj to nie pravidelne. Chodila som na skupinove cvicenie a to som brala ako pravidelnost. Uz sa tiez obzeram po niecom u nas v okoli. Len sa k tomu rozhybat. Suseda si zaplatila zidekovu na 3 mesiace a ze to ju nuti, ze ked uz za to dala €. 😆

bosorka2302
7. aug 2022

ja si chcem najat trenerku od septembra

ivangeline
7. aug 2022

Kazdy den sa spytat sama seba co mozem aktivne spravot. Vyjst po schodoch? Prechadza? Tura? Bicykel? Posilka? Pol hpdina doma light xvicenia..