Ako sa dá rýchlo schudnúť po pôrode?

28. máj 2022

Ahojte dievčatá porodila som pred týždňom a som ako slon som z toho nešťastná nemáte skúsenosti ako sa dá rýchlo schudnúť?Vôbec sa necítim dobre je mi z toho do plaču ako vyzerám.Brusko mi zostalo nejaké vypuklé aj tá pupočna čiarka stehná pribrate som z toho smutná poraďte prosím nejaké recepty ako sa dá rýchlejšie schudnúť.?

angelous1991
28. máj 2022

No moja hádam si si nemyslela že porodis a postava bude s odrodenim akoby nič ? Si čerstvo po .. kašli na to ako vyzeráš daj sa dokopy zdravotne a venuj sa plnohodnotne bábätku. Predpokladám že kojis čiže musíš normálne jesť aby si mala dostatok živín. A keď sa budeš takto deptat tak určite to na pohode nepridá ani bábätku . Moja rada … začni papať pravidelne cez deň a ide leto , je pekne . Pridaj dlhé prechádzky s kočíkom a uvidíš ako sa pekne dáš do formy

h2
28. máj 2022

Priberala a zväčšovala si sa 9 mesiacov. Nemôžeš čakať, že po pôrode sa vrátiš k pôvodnej postave mávnutím prútika. Daj tomu čas, pôjde to aj samé.

snezienkaaa82
28. máj 2022

Záleží od toho, aká si bola predtým. Ja som šla z pôrodnice akoby som nerodila. Aši genetika, všetci sne stihli.
Ale kamoska, ktorá bola pred tehotenstvom tiež stihla, tak už tak neschudla späť nikdy úplne.
Všetko je to o tele. Niekto s hudbe rýchlo, niekto pomalšie, niekto nikdy.....

janulka1802
28. máj 2022

Ktorá ako... Niektorá ide z porodnica ľahšia ako pred tehotenstvom, iná sa ani po rokoch nedá dokopy... Nestresuj, ešte si len v šestonedelí. Máš kopec času.

mogaa
28. máj 2022

to budú ešte stále hormóny.....hlavne chladnú hlavu a používať rozum......nemôžeš očakávať že týždeň po pôrode budeš mať postavu ako pred pôrodom......to tak nefunguje.....brucho, koža, vnútorné orgány sa sťahujú aj niekoľko mesiacov....daj telu čas na regeneráciu....momentálne kojíš takže žiadne drastické diéty, cvičiť sa odporúča najskôr po 3-4mesiacoch od pôrodu....takže teraz sa v prvom rade sústreď na dieťa, kojenie, spánok, tvoju relaxáciu - skrátka aby sa telo dostalo čo najskôr zregenerovalo, aby ste si s drobcom urobili aký taký režim....o mesiac dva môžeš začať upravovať stravu(tým nemyslím diéty, ale nejesť blbosti) a môžeš pridať dlhšie prechádzky - prospeje to aj tebe(tvojej postave) a aj drobcovi - v kočíku ti lepšie bude spať.....neboj ono časom to tým že kojíš pôjde aj samo dole....

jaskolka
28. máj 2022

Kľud, si v šestonedeli, telo sa "vracia" do normálu. Máloktorá žena je tak, že okamžite po pôrode vyzerá ako pred otehotnenim.
Daj tomu čas

domka222
28. máj 2022

Niekde som čítala, že telo potrebuje približne rovnaký čas, aby sa dalo do poriadku, koľko trvalo tehotenstvo. Ja som po prvom nosila späť svoje veci tri mesiace po pôrode. Ty si len týždeň po pôrode. V tom čase som bola rada, že som si mohla po tom šití sadnúť. Moje kg boli to v posledné, čo ma vtedy trápilo

lucinka1988
28. máj 2022

toto je veľmi individuálne, ja som mala pred obidvomi tehu postavu modelky, v tehotenstve som pribrala oba razy cca 15kg, po pôrode som vyzerala dosť v pohode, ale najmä po druhom pôrode trvalo ten rok, kým som mala svoju pôvodnú váhu..Ppocas kojenia som neschudla ani gram a mohla som sa aj roztrhať..Ale!Aktualne mám naozaj krásnu postavu, svoju váhu, dokonca aj kožu na bruchu mám úplne pevnú a vyzerám, akoby som nikdy nerodila, a to mám doma 2 malé deti. Ono zase neni na škodu, keď vaha ide dole postupne a pomaly, pokožka sa lepšie prispôsobí a neostane ovisnutá, lebo to tiež nie je nič moc, ze síce schudnuta postava, ale ovisnutá...Všetko má svoj čas pekne pomaly a postupne..

juliasb
28. máj 2022

Nijaký zázračný rychy recept proste nie je. Proste len denno denný zdravy životný štý, cvičenie a zdravé jedlo, všetko čo do nás hustia od mala a pomaly nik to vážne neberie. Ak začneš dnes, prvé výsledky uvidíš tak o 2 mesiace.

livka_
28. máj 2022

Najrýchlejšie schudnúť znamená najmenej efektívne schudnúť z dlhodobého hľadiska. Len informatívne ako to s telom je. Dieta moje malo 6 mesiacov ked som dostala od obvodného rehabky na diastazu. Lekarka ktora bola na rehabkach povedala ze v 6 mesiacoch nie je telo zahojene natoľko aby mi na to mohla dať cviky, tak prehodila mi cvika na brucho za cvika na chrbát a krčnú. Takze po týždni ak sa ti zda brucho napukle, tak chapes ze to nebude ľahký proces. Hojenie, stah maternice, to neovplyvnis a ked zase prestanes jest aby si zhodila, tak pride jojo, takze postupne. Zacni pozvolna,.pomaly cvic a zvysuj náročnosť a o rok mozes ist aj na bikini fitness. Ale obratom to nebude. Nemas depresie? Lebo týždeň po pôrode postavu riešiť to bolo posledné v poradí. Este som ani tašku nevybalila..a len cumakovala do perinky a zoznamovala sa s babom.. mas v pohode muza? Nerieši to skôr on?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
enata
Odpoveď bola odstránená
Zobraz