Ako rýchlo schudnem aspoň 4 kg?

9. apr 2022

Prosím vás, ako rýchlo schudnúť aspoň 4 kg? Potrebujem sa vopchať do šiat, sťahovacie prádlo má opačný efekt. Zvýrazní ešte viac problematické partie.
Nejaký detox, čaj, voda, strava. Cvičenie nie, to pri 8m dieťati neexistuje. Pohybu mám dosť, aj 4 hodiny prechádzky vonku, vonku robím na záhrade.
Pijem aj 3l denne, nejem sladké (len ráno kávu, cukor, mlieko) , ani pečivo.

h2
9. apr 2022

Ako rýchlo?

autor
9. apr 2022

@h2 za 2 týždne

marci77
9. apr 2022

skuste 90dnovu rozlisovaciu dietu, za mesiac aj 5-10kg (vsetko zavisi z akej vahy idete)
tu je skupinka
https://www.modrykonik.sk/group/4281/

alebo delenu stravu, ze si date iba napr. maso so zeleninou, na obed normalnu porciu, na veceru polovicnu porciu

alebo este som tu citala dobre skusenosti s 8hodinovou dietou
https://www.modrykonik.sk/group/7797/

pripadne detox od Macingovej, ale to ked sa tak prestanete stravovat, tak pride jojo efekt

alebo klasika kaloricke tabulky

h2
9. apr 2022

Za 2 týždne 4 kg dáš, ale bude to kruté. Ja by som ti poradila pôst, ale baby ma tu zožerú (ako vždy, keď ho tu niekomu radím). Ak máš záujem, napíš mi súkromnú správu, keď budem mať čas, napíšem ti k tomu viac.

zuzubb007
9. apr 2022

Zbavis sa akurat vody to je nerealne 4 kila za dva tyzdne pokym nemas 150 kilo, navyse by to muselo byt drasticke a to ti telo vrati

jaja20
9. apr 2022

Bielkovinová diéta je najlepšia voľba,prvý týždeň síce stratíš hlavne vodu,ale pokiaľ ti stačí len to,aby si sa momentálne zmestila do šiat,tak určite pomôže.

draik
9. apr 2022

Keď si spočítajte, koľko kj je kg tuku, tak je to nereálne dať dole udržateľne za krátku dobu.

jaja20
9. apr 2022

@draik Ona si to nechce udržať dlhodobo,aspoň ja som to pochopila tak,že potrebuje urgentne schudnúť do šiat,zrejme na nejakú blízku udalosť.

veronika3110
9. apr 2022

čím rýchlejšie sa schudne, tým skôr sa to vráti späť.. a to dvojnásobne... jojo efekt... poznám to dobre... 🙂 takže radšej so 4 kg navyše ako potom s 8 a viac

draik
9. apr 2022

@jaja20
To je v pohode, ale 4kg len odbúraním "vody" neschudne, tá sa navyše nejaví ako problém.

jaja20
9. apr 2022

@draik Ak sa veci rozumieš,tak určite vieš,že tá bielkovinová diéta,ktorú som jej poradila,je kľudne dlhodobo udržateľná a normálne ju odporúčajú aj lekári obéznym ľuďom. Za 2 týždne schudne už aj nejaký tuk,ale momentálne najdôležitejšie bude pre ňu to,že jej sadnú vybrané šaty. Ty si zrejme chlap,takže asi si nikdy nemal taký problém,že si nutne potreboval " narvať " sa do šiat.

stanulienkat
9. apr 2022

Tukozrava polievka

mims_03
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mims_03
9. apr 2022

Synefrín

draik
9. apr 2022

@jaja20
Bavíme sa o dvoch týždňoch a nepredpokladám, že zadávateľka váži xxx kg.

zarrinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sardinka32
9. apr 2022

@stanulienkat hej, ta polievka je zazracna...je taka hnusna, ze radsej clovek nic neje...teda aspon ja som to tak mala...ked som si mala dat tanier tej polievky, tak som radsej nejedla nic a najlepsie je..."ze cim viac jej zjes, tym viac schudnes"...😂 😂

angela85
9. apr 2022

Bielkovinová dieťa je super,odvedie sa voda,sólisti brucho,ale ak ti na postave skutočne záleží,tak potom nezačnú jesť hlava nehlava, potom trochu pozvoľni a dodrzuj nejaký režim dalej

jaja20
9. apr 2022

@draik To už nechám na ňu. Ja som jej poradila priamo k téme,na rozdiel o teba,ktorý si nič produktívne na jej otázku nenapísal.

scacchi
9. apr 2022

@mims_03 co to je?

andrejkap123
9. apr 2022

@h2 napis to tu pls 🙂))

mims_03
9. apr 2022

@scacchi spalovač tukov, používajú ho aj športovci k lepšiemu výkonu, len nemal by sa brať ak máš problémy so štítnou žlazou, ale ja som to riskla a stačilo mi to brať týždeň a dala som dole toľko koľko som potrebovala, na mňa to malo dosť silné účinky

stanulienkat
9. apr 2022

@sardinka32 hej je hnusna, ale funguje. A mas aspon ziviny-zeleninu a vlakninu.

draik
9. apr 2022

@jaja20
Na rozdiel od Vás nebudem radiť nereálne/nezdravé veci v nereálnom termíne.

scacchi
9. apr 2022

@mims_03 ved praave ze mam problem so stitnou .....

jaja20
9. apr 2022

@draik Tak si nájdi inú diskusiu,kde svojou radou niekomu aj reálne pomôžeš. Nechápem,keď majú niektorí ľudia potrebu komentovať odveci...
A ešte mi napíš,čo je na tej bielkovinovej diéte akože nereálne a nezdravé,keď ju bude dodržiavať len 2 týždne. Ty odborník.

barborachors
9. apr 2022

Rano beh nalacno, 30 min. Potom ranajky - biely jogurt s ovocim desiata banan a na obed salat s kuracim masom. Poobede tanec alebo plavanie cca hodinu denne a na olovrant, uhorkovy salat so syrom a na veceru grilovana zelenina a dusena chuda morcacia sunka. Spanok devat hodin a v pripade hladu medzi chodmi latte s hnedym cukrom. Schudnutie zarucene ale treba to dodrzat.

iwesska
9. apr 2022

Jednoducho,kup si vacsie saty😅

miskajerry
9. apr 2022

@barborachors aký syr davate do uhorkoveho salatu a aj dako ochutit?

h2
9. apr 2022

Ahojte, viaceré ste mi písali súkromné správy ohľadom toho pôstu, tak som sa rozhodla napísať to sem. Dopredu upozorňujem, že nie som žiadna výživová poradkyňa, ani iná odborníčka v tomto odbore. O pôste som prečítala zopár kníh a mám ho viackrát odskúšaný na sebe. Takže radím len z vlastnej skúsenosti. Ja som vždy držala tzv. džúsový pôst, kde sa neprijíma žiadna tuhá strava. Povolené sú voda, nesladený bylinkový čaj a vodou riedené ovocné a zeleninové šťavy, najlepšie čerstvo odšťavené, ale v prípade núdze môžu byť aj z obchodu, ale nie tie pasterizované (v tetrapakoch), ale tie, čo bývajú vo fľašiach v chladiacich plutoch a sú určené na rýchlu spotrebu. Ja som si okrem toho robila ráno detoxikačný nápoj, je to vlastne domáca verzia toho, čo možno niektoré poznáte pod názvom Neera detox. Zmieša sa 1 lyžica javorového sirupu, šťava z 1 citróna a pol kávovej lyžičky mletého čili. Zaleje sa to pol litrom vlažnej vody. Môžete do toho pridať aj lyžicu jablčného octu.
Na pôst je dobré sa pripraviť 2-3 dňami, počas ktorých treba zo stravy vylúčiť všetky živočíšne produkty a obilniny. Čiže napríklad na raňajky ovocie, na obed zeleninový šalát a na večeru zeleninová polievka, alebo na pare varená zelenina. Potom môžete prejsť k samotnému pôstu, čiže už žiadna tuhá strava. V domácich podmienkach neodporúčam držať pôst dlhšie, než 5 dní. Kvôli črevám. Keď to mám dak otvorene napísať: keď nič nejete, nič z vás nevychádza. A to nie je dobre. Črevo by sa malo pravidelne vyprázdňovať. Na klinikách, kde sa držia dlhodobé pôsty pod lekárskym dozorom, sa robia črevné sprchy, alebo iné podobné metódy (klystír). Keďže toto asi doma robiť nebudete, tých 5 dní je ešte v pohode, ale pokojne aj menej, napr. 3, keby sa to niekomu zdalo príliš kruté.
Po skončení pôstu je veľmi dôležité nezačať "žrať", treba telo zase pomaly a opatrne pripraviť na jedlo. Čiže zase 2-3 dní so stravou, podobnou tej pri príprave na pôst: ovocie, zelenina. Moje obľúbené prvé jedlo po pôste je jablko.
Počas celého pôstu, vrátane prípravných a ukončovacích dní, treba piť veľa vody, určite aspoň 2 a pol až 3 litre. Treba odhodlanie a pevnú vôľu, nie je to nič pre "slabé povahy", ale ak to vydržíte, budete sa cítiť skvelo! A tie 4 kg za ten čas určite odídu (keď rátame napr. 3 dni príprava, 5 dní pôst, 3 dni prechod na tuhú stravu).