Pri mojej počiatočnej váhe 70 kg a výške 150 cm, to bolo hrozné. Od mája som keto dietou dala dole 30 cm,(v obvodoch)Od vtedy sa nevážim a k tomu som pred mesiacom pridala cvičenie . Päť krát do týždňa ajróbne cvičenie. Postava sa mi na pohľad spevnila ale stále ma trápi mäkký tuk na stehnách a bruchu. Poradte ako ho spevniť ,alebo ako, sa ho zbaviť.
@6789012345
@janett_6 tak šup šup za týmito číslami na facebuk 😀 a bude sa piť čajíček od liečiteľa.....hej, ty s tými číslami, aspoň štylistiku si mohol dať lepšiu! Takto je to fakt nedôveryhodné. Ale dobré na ráno-usmievam sa.
Ja na teba tiež môžem vyrobiť energiu a vypiť čaj. :D A ja ovládam aj štylistiku a gramatiku,mňa majú dodávatelia energie radšej! Za minútu, ako mi prídu peniaze na účet to môžeš cítiť - tak si oplieskaš hlavu o stenu, že sa všetok tuk rozbije. :D
Autorke gratulujem k úspechu, poradiť neviem, možno by som vibračnú plošinu skúsila.
@janett_6 na to si musis najst ken cas a po cviceni posilnovat.inak si to asi nespevnis.alebo odsat.
@janett_6 treba zabudnut na keto dietu, ale naucit sa zdravo a vyvazene stravovat, to je po prve, aby si poriadne nastartovala metabolizmus, nemusela hladovat a zaroven enzazivala jojo efekt.za druhe treba cvicit 5-6 tyzdenne, striedat silove a vysoko intenzivne treningy (HIIT) - tie su vyborne prave na spalovanie tuku s lahsimi treningami ako je beh, bycikel, plavanie. treba vybudovat svalovu hmotu, ktora bude spalovat, lebo keto dietou si prave tu svalovu hmotu odburala a teraz ti ostal tuk, ktory takmer vobec nespaluje...a nemusis sa bat, ze by si vyzerala ako kulturistka, pokial nebudes uzivat aj nejake latky na podporu rastu svalov, naopak, tvoje telo dostane formu.
@janett_6 nie som ziadny odbornik, ale tuk sa zrejme spevnit neda, je to skratka tuk. kazdy ma inu postavu, niekto ma tuk na stehnach, zadku, niekto na bruchu a niekto sa trapi vnutornym tukom... jedine tak schudnut a samozrejme cvicit. prijem a vydaj nepustia🙂 a cvicenim spevnis svaly, nie tuk🙂 ale kazdopadne po tych cislach, co si napisala, klobuk dole🙂
@janett_6 precitaj si aj tento clanocek o metabolizme
http://www.gorilla-academy.cz/metabolicka-flexi...
@zdena12345 lenze budovanie svalov do istej miery so spalovanim tukov suvisi, lebo svalove bunky spotrebuvaju omnoho viac energie aj v pokoji, ako akekolvek ine bunky. takze chudnut na diete sa do casu da, ale akonahle sa dieta porusi, okamzite sa buduju nove tukove bunky a postava nema formu
@sirinka ten clanok je dost zly. na zaklade odpovedi ano.mam akoze super flexibimlny metabokizmus co v skutocnosti vobec nieje pravda....okrem toho to budovanie svalov a nasledne .spotrby enrgie v pokoji.je tiez len fam nic ine.ak si telo zvykne na pohyb tak ho vyzaduje.lebo ak s tym pohybom z nejakych pricin telo raz skonci .telo automaticky priberie.vsetko je o genetike a metabokizme.na ten spomaleny castkkray nezabera ani pravidelne konzumovanie 5jedal denne...kto chce byt stihly a nieje mu to fo virnka dane. musi sa riadit len jednym pravidlom a to vyssi vydaj ako prijem a v podstate je jedno co clovek zje...i ked cukry v akelkovek podobe su out.
@lucinka511 . Pokud jste si odpověděli na všechny otázky ANO, pak jste na výborné cestě!
nie je tam napisane, ze mas super metabolizmus, ale ze si na dobrej ceste...ho raz mat 😉 niekde treba zacat.
budovanie svalov! znamena vydaj energie, znamena cinnost, trening... samozrejme, ze pokial clovek nevynaklada ziadne fyzicke usilie, tak nebude spalovat rovnako, ako ked pravidelne trenuje. bez pohybu (ked uz to potrebujeme vysvetlit tak polopate) svalove bunky degraduju a postupne ubudaju a tym padom aj spotreba energie sa znizuje a metabolizmus postupne opat spomaluje.
@lucinka511 este by som podotkla k tomu znizenemu prijmu verzus vydaju...treba byt opatrny, lebo pokial trenujes, davas telu zabrat, ale nasledne nedoplnis dostatok potrebnych zivin na regeneraciu, tak metabolizmus opat len spomalujes a navyse telo spracuva zase svalove bunky, aby si z nich doplnilo chybajuce ziviny...
@sirinka no ono to je vsetko o teorii ale skutocnost byva zialbohu insia.ono aj tak 75%je stava a zvysnych 25%pohyb..ake ked nieko ma gen predispoziciu priberat na stehnach .tak moze neviem co ribit tie stehna budj vzdy tucnejsie.genetika sa neoklame len tak lahko.praveze trenovanim si telo ken navyka a ked si zvykne potrebuje stale vyssie davjympretoze metabolizmus sa rychlo dokaze prisposobit zvysenym narokom a ukalda si stale na horsie casy..darmo ked ma niekto postavu na 75kg tazko bude mat dakedy 45..moze mat ale krkolkmne a tie partie kt chce dat dole aj tak budu vzdy tucnejsie......mne sa nalr nikdy nepotarilo dat dole stehna lebo su take od prirody.schudla som to ano.ale stehna som nikdy nemala take ake som chcela mat...raz som mala take stehna ked som nejedla.ale taky stav saneda mat stale...a tieto fitnes centra a odborne casopisy takisto vsetci pisu jedno a to iste ale realita je uz tazsia....
@lucinka511 predispozicie a genetika...na to sa mozeme samozrejme vyhovarat, ale spravnou zivotospravou a vhodnym cvicenim nemusia nikomu ostat tucnejsie stehna.
ako som pisala, je potrebne a vhodne menit zameranie treningov, samozrejme, nikto neocakava, ze bude pri sporte niekde stagnovat, ale zaroven malokto z bezne trenujucich ludi dosiahne svoj vykonnostny strop. to neznamena, ze je nutne venovat treningu viac casu, ale skor sa zvysuje intenzita, pocty opakovani, vaha ciniek atd... a to suvisi so zvysovanim sily, odolnosti, kondicie, telo sa stava silnejsim a pruznejsim. no metabolismus funguje rovnako, alebo sa stale zrychluje.
ja napriklad pri mojej vyske 45kg nikdy nebudem mat, teda pokial nebudem trpiet anorexiou, cislo na vahe by nemalo byt ciel, ale forma, sila, zdravie... vaha je skutocne len cislo, nevypoveda to nic o aktulanom stave organizmu.
@sirinka ale prodim Ta mam s tym niekolko rokov skusenosti.inak by som ti mozno pritakavala.ono sa da nieco skresat ale nie vsetko.raz ked mas postavu jablko.budes ju mat aj po schudnuti a s hruskou je to takisto.da sa nieco skorigovat ale zakladne rysy posravy su .ako ked mas hnedr oci.ostanu ti navzdy...
@lucinka511 je mi luto, ze sa ti nepodarilo dosiahnut tvoju vysnivanu postavu, zrejme si niekde robila chybu, co hormonalna nerovnovaha? ta byva casto pricinou toho, ze prave v urcitych partiach sa nam tuk drzi zubami nechtami a nie a nie zmiznut.
@janett_6 Ak ešte stále nie si spokojná so svojou postavou a trápi ťa tuk, musíš urobiť nejaké úpravy v stravovaní. Tiež nie som absolútne zástancom akýchkoľvek diét vrátane keto. Chudnúť sa dá naozaj akýmkoľvek spôsobom, no otázne je, či je to spôsobom zdravým a ako dlho sa podarí výsledný efekt udržať.
Odporúčam ti prejsť na racionálne stravovanie, keďže potrebuješ chudnúť, tak nízkoenergetickú vyváženú stravu 5 - 6x denne. Dostatok tekutín a pohybu 4 - 5x do týždňa aeróbne aktivity + posilňovanie.
@sirinka hormony mam uplne ok.skratka ide o to ze ak ma zena od prirody plnsie stehna schudne z nich ale nikdy nebudu take ako maju modelky na predvadzacich molach....takesom mala raz ale to som vtedy malo jedla a ani som necvjcila.sportom sa mi uz nikdy take stehna nepoarilo dosiahnut.ani stravou....no zial nezdedila som to do vienka ako moja sesta.ta ma nalr top nohy...a cybu som urcite nikde neribila☺
@lucinka511 ok, ty proste mas tučné stehná, s ktorými sa nedá nič robiť... chvalabohu to tak nemáme všetky 😉
Ahoj ja by som ti vedel pomoc v chudnuti nazivam sa len tele 18,03,1987 na facebuku a volam sa Gabriel Kováč a význam sa v energiach a velmy silnymy na hocičo to funguje my a idem si založiť firmu mám 29 rokov a tak to funguje u mne že si urobím na teba energiu a vipijem na teba čaj a o 1 minútu to cítiš môžeš si to odskúšať hoci kedy ináč som liecitel s energiami ale aj toto tvoje želanie by som zvládol napis mi hoci kedy vyskúšam ak sa ti to nepáči tak s tym prestanem 🙂