Ahojte, mam problém a neviem ako z neho von. Cez deň ani nemusím sladké, ale v noci sa o 2-3h zobudím a musím si dať sladke. Zjem 2horalky, zápijem vodou a spim ďalej. Neviem ako z kola von. Ak si nedám, zobudím sa opäť. Takto noc čo noc
Tak to nekup..nebude ta mat co lakat
Tak mas zle zlozenie stravy cez den. Na jedenie v noci som sa budila len ako novorodenec,nie je to v poriadku. Evidentne nepravidelne a malo sa stravujes cez den. A je to len hlupy navyk. Daj si pohar vody bez horaliek. Naplnis zaludok a neumries do rana bez sladkeho neboj.
Toto robil kamarátkn muž celý deň jedol normálne a nežiadalo sa mu sladké a večer, keď išla s deťmi spat on vyjedal sladkosti.Normalne ich ukrývala a, keď nenašiel išiel na pumpu.Nie si cez deň hladná?
Nekupovat ich. Mozno par dni bude narocnejsich ale skusit vydrzat. Nepodlahnut. Zamerať sa nato ako sa stravujes cez den. Ci dostatocne, ci mas pestru stravu ktora zasýti a je bohatá. Ci vecerias.. atd
A keby si di dkusila dat uhorku, mrkvu?
zvýš príjem bielkovín
Keď už spíš a telo oddychuje, vydaj energie je minimálny. Mozog nemá racionálny dôvod zobudiť telo, aby doplnilo cukor. Chodíš na preventívky?
Zvýšená hladina progesteronu vyvolává hlad v druhej polovici menštruačného cyklu. Ale môže to byť nesprávne pracujúca štítná žláza rovnako ako hypoglykémia alebo diabetes. 🤔
Nemaj to doma.
daj si prvu noc 1,5 horalky, potom, jednu, potom len polku :D
Blbý zvyk a závislosť. Ako si s tým vôbec začala? V noci sa má spať nie jesť.
Súhlasím s názorom, že máš viac sledovať, čo cez den jes a jest výživné potraviny, nie bomby plné prázdnych kalorií. A jest bielkoviny.
Nekúp horalky, priprav si niečo zdravšie na začiatok, ak by si nevedela zaspať len po pití vody. Stanov si počet nocí, ktoré si ešte ochotná zhrešiť jedlom. Skús to dodržať. Ak ani po tom nebudeš vedieť zaspať bez nočného jedla, tak skús pred spaním sáčky Esoxx one z lekárne ale kôru z brestu červeného. Tá sa predáva vo forme tabliet alebo prášku. Tiež pred spaním, aby obalila sliznicu žalúdka. To nočné jedenie nie je len zlozvyk. Ničiš si zdravie. Alebo Ti takto telo dáva na javo, že niečo nie je zdravotne v poriadku už teraz.
To isté, to isté 😁😂😁😂👍👍👍..... zistila som, že keď sa nenahltám poriadne cez deň/ lebo nemám čas/ , hltám v noci ....a s duplou 😂😂😂🍰
O 3 hodine v noci by sme nemali jesť. Nepracuje žalúdok. Ako písali vyššie, sleduj čo ješ cez deň. Začala osm jesť viac bielkoviny, chuť na sladké pominulo.
Ak máš chuť na sladké, daj si ovocie. V noci len vodu.. aj po 19 hod. len čistú vodu piť.
Mas nedostatocny prijem cez den. Zameraj sa na bielkoviny
To by som nemohla tá predstava že dať si horalku a ísť spať a neumyt si zuby 😀..nejak si to ani neviem predstaviť že sa v noci zobudiť a ísť jesť toto som nerobila ani keď som tehotná bola
Mne sa osvedčilo nenakupovať domov sladké. No akonáhle mám sviatok alebo v práci od klientov dostanem nejakú pozornosť v podobe sladkého, tak to mám doma a už to ide, som schopná to zjesť za hodinu. Ale mala som aj take stavy na začiatku že keď som aj nemala doma, tak som mala pod domom večierku a išla som si sladké kúpiť. Teraz bývam inde a obchod mám najbližšie až pól km od seba, čiže hneď si rozmyslím či sa mi chce ísť alebo to vydrzim bez sladkého. Inak dobrý pomocník sú oriešky, pripadne ovocie. Keď má chytí chut na sladké urobim si takú zdravú misku - nakrajam ovocie čo mám doma a do toho nasypem oriešky. To mi vždy pomoze.
@anketkarka Aku ma Essox v tomto pripade funkciu? Sluzi pre ludi s GERD,aby ochranil sliznicu pazeraka proti kyseline,nie proti Horalkam😄
Takto v noci som sa budila asi pred 10 rokmi presne niečo sladké a ísť spať inak ma až triaslo. Odsledovala som si to mala som veľmi slabo zloženú stravu cez deň malo bielkovín malo kalórií , keď si upravis stravu cez deň v noci sa nezobudis
@iwesska ja keď mám zápal žalúdka, tak mám tiež vlčí hlad a musím dostať niečo do žalúdka a príde úľava. Vtedy mi na noc pomáha Esoxx one, lebo obalí aj sliznicu žalúdka, aby som nemusela do žalúdka niečo iné v noci dať a vyhla sa nezdravému hladu, čo vôbec nie je hlad, ale je to vlastne spôsobené tým zápalom.
Nekupovat horalky🙉