Nechcem aby to vyznelo že by som trpela ťažkou depresiou alebo čo ale ide o to že vždy som bola silnejšej postavy pred porodom to bolo celkom Ok tým že mám aj veľké prsia proste krv a mlieko… po pôrode som však neskutočne pribrala…. Dcéra ma 2,5 a ja sa neviem donútiť schudnúť… teraz mame mat grilovačku pri bazéne a známych s deťmi pozvaný a ja vidím ako jedna mamicka pridáva fotky teraz v plavkách s vymakanou postavou a necitim sa dobre pri pomyslení že tu bude… viem
Hrozna myšlienka ale cítim že mám kopu prace všetko
Pekne nachystat a ešte sa budem aj zle citit… neviem
Sama akú radu čakám.. mne po pôrode odišli komplet vlasy ona ich ma dlhé husté pri tom napr dojcila donedávna proste ešte aj veci ktoré by mali dávať zmysel mi akoby nepriali….
Srry za výlev
Na to musis prist sama. Proste skus si nieco nastudovat o sebalaske a vdacnosti. Hodnotu cloveka neurcuje ako aktualne vyzera. Je to len male obdobie v tvojom zivote. Musis zobrat zodpovednost do vlastnych ruk, lahsie to bude, ked bude aj dietatko vacsie. Uzi si tu party, naozaj si to nenechaj pokazit😊 znamych skor odradi tvoja “zduta huba” ako nejake kila navyse. A este jedno ti poviem, v hlave kazdy aj tak riesi seba (ako ty teraz tu pises), takze az tak sa nikto nebude zaoberat tvojou vizazou ;)
Asi najdolezitejsie - neporovnavaj sa. Viem, znie to jednoducho - sustred sa na podstatne, mate spolu stravit fajn cas, predpokladam, ze ide o skupinu ludi, ktori sa na seba tesia. Potes sa s nimi, tak ako je to tebe vlastne. Pre nieco si sucast tejto skupiny - mas tam svoje miesto, hodnotu. A ak nie a robi ta to smutnou, zacni tym, ze stretko s cudzimi ludmi, kde nevies co cakat odmietni. Nie je zivotne dolezite byt smutna v plavkach niekde, kde nechces byt…
Však sa nemusíš kupat.. nemusíš ísť do plaviek ak sa na to necítiš.. daj si niečo pohodlne nejaké šaty a povedz že napr máš svoje dni preto sa nekúpeš..
Ale chápem ťa.. ak sa necítiš dobre vo svojom tele treba niekde začať.. zo začiatku viac pohybu menšie porcie.. viac zeleniny ovocia..
A vlasy by mali dorásť viem že po pôrode enormne padajú ale potom by sa to malo ustáliť ak sa tak nestalo skús ist na kožné..