Ako pomôcť roztiahnutej koži na mojom brušku?

tomatka
19. jan 2012

Drahé priateľky, poraďte mi. V treťom trimestri moje brucho nadobudlo nevýdane rozmery a ľudia okolo ma podozrievali, že čakám aspoň dvojičky. Zakaždým som porodila len jedno dieťa a ani po roku od pôrodu som nedokázala dať svoje bruško do vzhľadného stavu. Cvičím 3-4x týždenne po 40 min, nemám nadváhu. Skôr si myslím že moja koža utrpela nejakú ujmu a stratila pružnosť, tiež je dosť suchá. Neviete mi poradiť, ako vyriešiť tento problém aspoň na 50% spokojnosť. Ďakujem za každú odpoveď. Martina

bucinka82
19. jan 2012

Myslím si že to trebalo riešiť hned po pôrode napr. stahovacie nohavičky, teraz to bude veľmi tažko 😒

ninka0512
22. jan 2012

skus nejake kvalitne spevujuce kremy, tak isto pi vela vody aby si kozu hydratovala aj z vnutra ked je sucha

vefi89
22. jan 2012

nechýba ti nejaký vitamín? asi by som požiadala o nejaké testy 😝 väčšinou to býva nedostatkom 😉

mimikyky
22. jan 2012

porodila som 4 decká, každý mal minimálne 4kg...natierala som sa celé tehotenstvo a aj po ňom-rôzne spevňujúce krémy...pribrala som vždy okolo 16-17kg v tehotenstve, a keď som potom schudla, ostali mi vysieť klokanie vaky, ktoré som maskovala vysokými nohavičkami so širokou gumou....dnes sa nosia bedráče a pod. tak to je otrasné, ťažko sa to maskuje...cvičím, pravidelne, ale kožu tým nedáš preč, ak raz stratila elasticitu, jedine odrezať--ale kde na to vziať a nekradnúť??,

stardust
22. jan 2012

tam myslim pomoze uz len vynikajuci skraslujuci chirurg 😉