Ako opticky zúžiť pás?

labela76
8. apr 2021

Ahojte viete mi poradiť ako opticky zúžiť pas. Som v kalorickou deficite, zdravo sa stravujem 4-5x do týždňa cvičím + robím kardio na spinning bicykli. Ocením každú pomoc a radu poprípade overené cviky ktoré Vám pomohli.

1angelika
8. apr 2021

toto ja mam s bokmi a stehnami,,,,cvičením som si len spevnila postavu, nemám žiadne faldy ale zúžiť to nejde....

1angelika
8. apr 2021

@labela76 čo sa týka cvikov skús si pozrieť na fitshaker sekciu six pack ..to je všetko na brucho,.,.

snazilka_bio_mamka
8. apr 2021

nejaky termopás okolo brucha si neskusala pri cvicení? taký po com sa ti viac spotí brucho.. alebo potom nejaky korzet na par hodin denne...

kubkovamama
8. apr 2021

@labela76 opticky-jedine oblecenim a drzanim tela.Cvicenim schudnes,spevnis,ale tvar postavy ako taký uz mas daný geneticky,stavbu kosti napr.sirku bokov,panvy,rebier veľmi neovplyvnis.Ved pozri aj vrcholove sportovkyne,presypacie hodiny,ze uzky pas ma máloktorá,jedine tak fitnesky a to hadam sa nechces az tak drilovat.Som po 3tom porode,panva zostala ako zostala a pas uz nikdy nebudem mat ako bol,ale vdaka cviceniu vazim co predtym,som pevnejsia a celkovo vyzeram lepsie ako ked som mala 20r.Skus pilates alebo cokolvek na hlboke brusne stabilizacne svaly.Zdvihne to panvove dno,bedra,panvu,krize.Precitaj si o tom,su to dobre cviky nielen pre maminy,chrbat a stred tela-brucho,pas budu pevnejsie a ako bonus nebudes mat problemy s chrbticou.Este spomeniem rotanu,to mi mierne zuzilo pas po druhom porode,len ono to velmi nespevnuje,zasahuje to sikme brusne svaly,spodny chrbat,podbrusko si pamatam zostalo vypukle.Ak si este nerodila aj to je dobra vec pre teba a za par eur

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
8. apr 2021

@labela76 ten pas co dala snazilka funguje. Ale nemusi byt ani pas. Staci ti siroky elasticky obvaz a ovinut si ho okolo brucha. Nemozes to ale robit silno lebo ti pride zle, ale ani slabo, aby ti to nepadlo. Musis v tom najst rovnovahu. Ja som si takto vytvorila pas - ziadny som nemala - a cvicenim a nosenim obvazu (bolo to v roku 1999) sa mi zuzil pas. Je super cvik na to - hodiny. Fotka nizsie 🙂

veronika996
8. apr 2021

Ja ti odporucam cviti nohy a vrch tela. Tym docielis ze pas bude uzky a cvicenim samotnym z neho aj schudnes. Ked budeš cviciť iba brucho a boky, schudnes z neho minimalne.