Ahojte baby, ja by som sa chcela spýtať či náhodou nemáte radu ako naštartovať spomalený metabolizmus. Čo Vám pomohlo ku rýchlejšiemu spaľovaniu? Už dlhšie sa snažím chudnúť a ide mi to strašne pomaly aj keď tvrdo makam :/ Ďakujem 🤍
@bambi186 nieco spomalený metabolizmus bohuzial neexistuje. Skôr len asi robíš niekde malé chyby a stačí máličko pozmeniť a chudnutie sa opäť naštartuje. Časté chyby v chudnuti ako napr. zle nastaveny prijem, dlhodobý kaloricky deficit, pretrenovanie, nedostatok oddychu, nekvalitný spánok, nepravidelne stravovanie, zlý pitny rezim, zle zloženie jedálničku a pod. Určite by som sa obrátila na odborníka, aby sa na to komplexne pozrel a poradil, pretože na každého platí niečo iné. Držím palce 🙂
Spomalený metabolizmus neexistuje.
Neviem čo znamená že tvrdo makáš ale ak tým myslíš cvicenie tak ta sklamem, chudne sa v kuchyni.
@bambi186 co znamena strasne pomaly? zdrave chudnutie je pomale a zalezi aj od pociatocnej vahy, ako dlho uz chudnes, nastaveho prijmu, aky mas vydaj, spanok, .... vela mojich klientov si myslelo ako to robili dobre a ked sme vsetko rozobrali nasli sme vela nedostatkov...strava a pohyb nie su vsetko ;) telo a s nim aj chudnutie funguje komplexne ;)
@bambi186 pravidelná strava, pitný režim, možno nejaký zelený čaj, dostatok vlákniny..