Ako naštartovať metabolizmus?

bambi186
4. mar 2022

Ahojte baby, ja by som sa chcela spýtať či náhodou nemáte radu ako naštartovať spomalený metabolizmus. Čo Vám pomohlo ku rýchlejšiemu spaľovaniu? Už dlhšie sa snažím chudnúť a ide mi to strašne pomaly aj keď tvrdo makam :/ Ďakujem 🤍

lucijalucy
4. mar 2022

@bambi186 pravidelná strava, pitný režim, možno nejaký zelený čaj, dostatok vlákniny..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninyart
4. mar 2022

@bambi186 nieco spomalený metabolizmus bohuzial neexistuje. Skôr len asi robíš niekde malé chyby a stačí máličko pozmeniť a chudnutie sa opäť naštartuje. Časté chyby v chudnuti ako napr. zle nastaveny prijem, dlhodobý kaloricky deficit, pretrenovanie, nedostatok oddychu, nekvalitný spánok, nepravidelne stravovanie, zlý pitny rezim, zle zloženie jedálničku a pod. Určite by som sa obrátila na odborníka, aby sa na to komplexne pozrel a poradil, pretože na každého platí niečo iné. Držím palce 🙂

gleep1
5. mar 2022

Spomalený metabolizmus neexistuje.
Neviem čo znamená že tvrdo makáš ale ak tým myslíš cvicenie tak ta sklamem, chudne sa v kuchyni.

kotvickaa
5. mar 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

@bambi186 co znamena strasne pomaly? zdrave chudnutie je pomale a zalezi aj od pociatocnej vahy, ako dlho uz chudnes, nastaveho prijmu, aky mas vydaj, spanok, .... vela mojich klientov si myslelo ako to robili dobre a ked sme vsetko rozobrali nasli sme vela nedostatkov...strava a pohyb nie su vsetko ;) telo a s nim aj chudnutie funguje komplexne ;)

sprituska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patresska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz