Mate tipy? Mne pomáhalo ako tak rátanie kalórií ale šiel mi dole iba zaludok. Cvicit veľmi nevladzem. Brucho mam neskutočné veľké, neatraktivne. A to ešte nemám deti 😔
@lenculienka akoze nevladzes cvicit? Preco nevladzes cvicit?
Keď nevládzeš cvičiť tak pohybom a úpravou stravy 80% chudnutia je strava 20% cvičenie.
@lenculienka bez cvicenia to pojdre velmi tazko...bolo by treba posilnit aj brusne svalstvo.. lahned na chrbat ruky k telu..nohy vystrete a pri sebe a snazis sa ich dvihnut obe naraz cca 20 cm nad podlozku a tak opakuj kazdy den viac a viac, vysledky sa dostavia.
@lenculienka urcite stravou ....80percent je strava cvičenie len 20....keď sa nastavíte na stravu po čase budete vládať aj cvičiť..(vlastná skusenost) je to tak....zdravá strava veľa piť a hneď bude bruško dole 😍držím palce !
@lindusss2016 Hladovka Fakt?
@lenculienka Ahoj, ja ak Boh dá plánujem po pôrode chudnúť. A môj manžel sa dosť zdravo stravuje ja nieee ...tak on mi pomôže. Aj kalórie mi porata raz dva 😄 Vždy mi povie ešte papaj keď si tehotná haha
@lenculienka brucho sa chudne v kuchyni😉 80% uspechu chudnutia je o strave. Neviem co si predstavujes pod pojmom najrychlejsie, ale rychle chudnutie znaci väcsinou jojo efekt. Ovela efektivnejsie je chudnut pomaly a zdravo prechodom na zdravy vyvazeny jedalnicek. Neviem co myslis pod pojmom ze ti isiel dole iba zaludok, ak mas pocit ze si ho mala stiahnuty tak si nemala dobre nastaveny jedalnicek a jedla si malo
@lenculienka Nikdy sa neda chudnut lokalne, teda len z brucha, len z noh, len zo zadku atd, vzdy chudnes alebo nechudnes. Bez upravy stravy to nepojde. Strava je u cloveka, ktory zacina chudnut mozno aj 95% uspechu. Ked budes cvicit aj 2 hodiny denne, nikdy neschudnes, ak si das klobasu alebo margotku. Jednoducho, ak nie si zbehla, niekoho skuseneho sa opytaj ako si nastavit kalorie a kolko a co denne jest. To je cely zazrak.
@lenculienka Aj chces nieco velmi jednoduche, tak jedz menej. Stale to iste co jes doteraz a co ti chuti ale daj si polovicnu porciu jedla.
Byt hladny je zdrave pre telo... nie vyslovene vyhladoveny, ale citit hlad 1-2 hodiny pred jedlom je normalne a zdrave.
Neda sa schudnut len z brucha. Vacsina ludi si uklada tuky v urcitom postupe. U mna sa pribera najskor na zadku, potom bokoch, stehnach, bruchu, prsiach a posledne su ruky. Ked potrebujem schudnut, dam si polovicnu porciu ranajok alebo vecere a zacnem chudnut v opacnom poradi. Najskor vidim zmenu na rukach, potom prsiach, bruchu, stehnach, bokoch a posledny je zadok.
Ak mas smolu a do brucha priberas ako prve, tak je pravdepodobne, ze ti bude trvat najdlshie aby si z neho schudla.
@0silvia0 so srdcom problémy
@vanda323 tak potom mi budeš písať tipy na jedla 😂 lebo mna to bavilo dva mesiace a potom som to už vzdala. Nebavilo ma rátať v škole keď som musela a nie ešte dobrovoľne 😂
@vanda323 ja akurat chudnem, no snazim sa 🙂 a drzim hladovku 16/8. Tzn v 8 hodinovom okne jem (ranajky a obed) a od obeda do druheho dna rana 16 hodin nic (takze proste bez vecere). Plus teda ja aj kazdy den cvicim. Za mesiac a pol som schudla zo 72 na 66kg. Na bruchu to krasne vidno ale to je aj tym, ze ho v ramci cvicenia spevnujem, nie je take ochabnute, padnute (porody)
@evkamotka hej viem aj kamoška takto schudla vyše 40kg
@evkamotka a vyhovuje ti ten fasting? ja som sa väcsinou stretla s ludmi, ktorym to nevyhovovalo a potom aj tak presli do normalneho stravovania
@evkamotka tomu rozumiem, ani mna nebavilo mat 86kg pri 172kg, ale chudnutie nemusi byt len o hladovani, ja som jedla bezne veceru o 20:00 a podarilo sa mi schudnut 17kg pocas 5 mesiacov....vela ludi ma potom jojo efekt, lebo si po schudnuti neodhadnu spravny prijem kalorii
@kotvickaa jojo sa nebojim. Su 2 kategorie ludi.
1 kategoria- ludia s nadvahou, lebo maju malo pohybu, zlu zivotospravu, hroznu skladbu a mnozstvo potravín
2 kategoria alias ja :D - pred tehotenstvami som mala dlhodobo stabilnu idealnu vahu, balans medzi prijmom a vydajom bol vzhladom k mojej životospráve idealny. Tehotenstvami sa na mna cez ne nalepilo 12kg. Po detoch dalej pokracujem v mojom beznom zivotnom style a vaha nestupa, stale sa drzi. Takze prijem a vydaj su v rovnovahe. Akurat je tam tych nalepenych 12kg.
Takze ked kratkodobo zvysim vydaj, znizim príjem za ucelom schudnutia a nasledne sa vratim k svojmu standardnemu rezimu, kde je vydaj s príjmom v rovnovahe, ziadny jojo efekt nenastane. Lebo nie som clovek z kategorie 1, ze po schudnuti si razom sadnem pred telku s kofolou a keksikmi po statnom vyprazanom rezni s majonezovym salatom a budem cakat, ze sa mi vaha udrží. Som denne v pohybe, doma jeme aj tak zdravo.
Ps, osobne mi styl nevecerat vyhovuje, nie som hladna. Je to aj zvykom a nastavenim
@evkamotka tak potom je to ok, preto som sa pytala ci ti to vyhovuje...pretoze to vyuziva hlavne ta prva spominana kategoria a zatial som stretla naozaj velmi malo ludi, ktorym to vyhovuje dlhsie ako mesiac ;)
@lenculienka hladovka