Ako na takéto bruško?

dadka128
11. jún 2023

Ahojte. Som po dvoch deťoch, po poslednom 4 roky.. minulý rok sa mi podarilo schudnúť 10kg ale 3kg som znovu pribrala.. nemyslim si, že taketo bruško mam z toho, ale nie a nie sa tej ovysnutej kože a toho stria zbaviť. Poradíte mi prosím? .. no pohybu mám dosť, pracujem aj vo vnutri aj vonku, chodim s detmi po vonku, no toho casu pre seba mam ovela menej na nejake cvičenie, fitko .. horsie je pre mna to, ze zabúdam na pitný režim, som hrozný migrenik, poslednú dobu mi začala haprovať aj menstruacia..
Snazim sa dodržiavať nejaký ten svoj jedalnicek, ranajky desiata, obed, olovrant vecera.. no pecivu sa nie vzdy nevyhnem, ale nejem ho každý deň, jem vela ovocia aj zeleniny, varim verziu jedál na zdravší sposob, aj kôli detom, pred ms mavam stavy ako PMS, čokoláda, to nesmie chýbať.. ked mi klesne glykemia to velmi pociťujem. Nechcem plziadne specialne diéty ani trápiť sa nimi, nejake špeciálne vyrobky a ampulky a podobne ako mi ponukali, chcem si variť sama z jedal ktore si kupim v obchode, ktore si sama priroavim pretoze ma variť baví, a hlavne aby som si nemusela nejak casto oddelovat vlastnú stravu...
Aj proteín som si kupila, robievam si ho do mlieka s bananom..
Ani ziadne kaloricke tabulky mne nepomozu lebo v nich neviem absolutne pracovať a to som si skúšala vela clankov ...
Tu skor ide o to bruško, je také rozliate do bokov, nohy ruky, tvar vobec nemam tučné, ake cviky aspon polhodinove na brusko, a ked tak spevnenie zadku, a to strie, to mi uz asi nikdy nezmizne .. mam 26 rokov, je to na moj vek strasna postava .. chcem sa pacit hlavne sebe, a hlavne aby som sa zbavila toho bruška.
Dakujem vopred za rady.

saxana000
11. jún 2023

Tu bude stacit aj klasika brusaky na podlozke aj na stolicke
dvihanie noh
Dlhe prechadzky
Plank
Pozri.aj youtube su tam super videjka
pol hodinku ale pravidelne a cokoladky obmedzit

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majlo1234
11. jún 2023

@jj298 haha, ja som kremovala ostosesto a strie mam aj tak. Strie su geneticka zalezitost. Niekto sa nekremuje vobec a nema strie.
Strie casom este vyblednu hadam. Brucho sa vravi, ze mizne v kuchyni 🙂 proste ta blba strava, mam podobne a nie a nie sa ho zbavit. Ale vyzieram sladke vkuse, takze asi preto. No a urcite pomoze spevnit chrbat a celkovo core

ikonica
11. jún 2023

@jj298 to nie je o natierani... Ja napr mam strie na zadku/bokoch z toho ako mi rychlo narastla prdel v puberte ale na bruchu po dvoch tehotenstvach (a dokonca vo vyssom veku) nemam ani jednu striu... A to som si myslela, ze genetika nepusti a budem mat brucho plne strii ako moja mama...

@dadka128 skus pohladat cvicenia, ktore sa zameriavaju na core... Mozno mas diastazu a brusakmi to nespravis... Treba podporit take tie hlbsie svalove skupiny... Skus mozno pozriet program mamacore... 7 dni je zadara... Ja som sa tam zapojila, ale nejako nemam stale cas na tom pracovat, tak to posuvam asi na jesen 😁

denkabemommy
11. jún 2023

@dadka128 ŽIADNE BRUŠÁKY, ŽIADNY PLANK, PREBOHA ŽENY NERAĎTE BLBOSTI!!! Smer fyzioterapeut, máš tam podľa fotky brušnú diastázu, brucho ti bude "trčať" nech ho cvičíš ako chceš a doknoca si môžeš cvičením ešte uškodiť, takže najskôr odborné vyšetrenie, fyzio ti poradí ako správne cvičiť, aby sa diastáza stiahla a ty budeš mať krásne, ploché bruško (samozrejme, ak sa budeš aj správne stravovať)

0silvia0
11. jún 2023

@dadka128 ako pise @denkabemommy zbehni za fyzio, nech ta pozrie. Ja mam diastazu ako svet a tu treba specialne cviky. Inak to tvoje brucho nie je nejake hrozne, si mlada, to sa spravi.

nikpa
11. jún 2023

@jj298 moje brucho počas tehu krém nevidelo a nemám ani jednu striu, nič, krásne brucho ako pred tehotenstvom. Podotýkam, že mám za sebou 2 tehotenstva a 1 z toho s dvojičkami, čiže brucho som mala obrovské. Nie je to o krémoch ale o génoch, o tom aku máš elasticku kožu.
Takže je to ako hovorí @majlo1234 🙂

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarinka89
11. jún 2023

@dadka128 ty máš ešte krásne brucho...keby mam také ako ty- som happy.ale verím, že si z neho na nervy, keď sa zmenilo a nieje už také ako byvavalo....