Ako na spadnuté brucho?

123mamca
23. apr 2016

☹ Ahojte maminy. Ja som doteraz behavala, obviazovala sa foliou no teraz som prestala. Bolo aj zle počasie a vyhovorky 😀 Do práce idem na bicykli ,doma sa mi nechce už ani prt. Pokazila som si to cca po tyzdni. Nič moc vykon 🙄 Nestacili by nejake kvalitnejsie stahovacie gatky nosit denne?

alex49
23. apr 2016

ak sa nebudeš hýbať, tak neschudneš... s fóliou schudneš vodu a sťahovacie gaťky iba opticky zmenšia objem. Vydrž a výsledky sa dostavia 🙂

misel0806
23. apr 2016

Ak chces schudnut gatky ti nepomozu . gatky ta len stiahnu opticky zmensia no donekonecna ich nosit aj ta k nebudes.... Treba sa viac hybat vysledky si myslis ze zbadas po tyzdny... Skus brusaky behanie drepy...😁

katarinamarkova
23. apr 2016

@123mamca ono, trošku sa povoziť na bicykli ti ku krajšiemu brušku vôbec nepmôže. gaťky či fólia už vonkocom nie 🙂
- zdravá strava
- okrem vozenia sa na bicykli treba hlavne posilovať brušné svaly, krútením pedálov si tak možno trošku vyformuješ nohy a trošku ruky, ale brucho určite nie.

otázka: do práce, z práce je to koľko km? aspoň nejaký ten kopec? alebo rovnika? práca - aká?

svetluska82
24. apr 2016

@123mamca no mne pomohlo cvicenie, vysledky uz po 2 tyzdnoch...Ale ja som to vzala zhurta, 3x do tyzdna aj viac na skupinovy cycling s lektorom a hudbou, fakt makacka, bicyklujes do tempa v stoji a potom chodim este na bossu a trampolinky, samozrejme upravit stravu....pekne sa mi brusko stiahlo