Ako na chudnutie po cisárskom?

lusynka22
7. aug 2012

baby som 2 mesiace po cisarskom a chcela by som schudnut ako nato???

mamiedi
7. aug 2012

@lusynka22 Kojis este?

krpcok
7. aug 2012

Ahoj ja som po cisarskom skoro 5 mesiacov a schudla som 17kg ale nedržala som nijaké diety ono to išlo dáko samo

pizik
7. aug 2012

Z vlastnej skúsenosti je najlepším pomocníkom na chudnutie kojenie.... 😉

lusynka22
autor
7. aug 2012

@mamiedi nie nekojim

veronininika
7. aug 2012

JA som tiež skoro 5 mes. po cisárskom...cez tehu som pribrala 11kg a zhodila som 13kg...asi preto, že kojím 🙂 😝

mamiedi
7. aug 2012

Tak ja som pribrala 22 kg a zhodila 30. Beriem morsku Algu. Pomaha na mnoho veci a chudbutie je vedlajsim ucinkom 😉

krpcok
7. aug 2012

ešte som zabudla napísať že od 3. mesiaca nekojím

janicka11
7. aug 2012

no ja som kojila malinko ale schudla som teda všetko ešte aj niečo navyše...myslím že to príde aj samo hm? 😉

barcelona94901
8. aug 2012

čo robíš s tou soľou mamiedi? 😕

evina57
8. aug 2012

@mamiedi to by aj mna zaujímalo 🙂

Som 14mes po cisárskom a mám 10kg navyše ☹ 😕

barcelona94901
8. aug 2012

alebo to bude asi tou chorobou ktoru spomína..?
soľ predsa pri chudnutí obmedzuju všetci..alebo využíva na nejaký kupeľ ?zábal?
ako baby vyskušali kávu,škoricu,kadečo..
ale že by riasa v soli bola taká učinná?
to ,neviem,som zvedavá mamiendi čo s tou solou treba
aj chaluhu b,kupuju ,..ja som pri tej veru neschudla ,ale kupovala som kvoli jodu ,rozné riasy sa u nás vystriedali
svokra chlorellu,huby,teraz niečo ruské,stále niečo skuša ,ako doplnok ,no váhu si drží rovnaku

mamiedi
8. aug 2012

@barcelona94901 Kazde rano a vecer ju prehltnem s 2dcl vody 🙂

svetlusa12
8. aug 2012

ja som pomaly 1,5 roka po cisarskom a stale mam 5 kilo plus.... nejde to nijak dole....ale ono je to velmi individualne, drzim palce 😵

alenka600
8. aug 2012

@lusynka22 No ja som v tehotenstve pribrala asi 9kg, po porode mi ostala iba mala sunka na bruchu ale casom sa to zhorsovalo. A to som tiez plne kojila, takze podla mna tudy cesta nevede....teraz som znovu tehotna, takze mam vyhovorku 🙂

lante
8. aug 2012

Ja som kojením neschudla nič. Som 3 roky po druhom cisaráku a stále + 10kg ☹, takže mi "pekne" prevísa koža z brucha cez jazvu, je to hnus a som sama zo seba znechutená....

mamiedi
8. aug 2012

@evina57 Mozes si to pozriet aj na nete. Napis do google Alga Imune. Predavaju to za 55 a 60 eur. Ja to dávam za 50,preto mám aj viac záujemcov. Je to dávka na 3 mesiace pri preventívnom užívaní.

monika15
8. aug 2012

@mamiedi
tu predavas ???
mas webku ja to neviem najst

katkaaa22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamiedi
8. aug 2012

@monika15 Tu to nemozem,lebo mi to nedovolia.. V google si vhod Alga Imune,vyhodi Ti to,na co je to dobre. A ked Ta to zaujima,tak mi napis,ja mam este a uz budem aj objednavat.

danusskaaa
8. aug 2012

aj ja by som chcela vediet. ja som 5mesiacov po cisaraku a este stale mam 8kg navyse. aj ked som pocas tehu pribrala az 24 a slo to pomaly dolu, uz sa to zastavilo 😒 a niekedy sa uz sama na seba neviem pozerat, lebo sunka na bruchu je des 😢 😢 😢 zacala som cvicit po 2mesiacoch, ale musela som prestat, lebo to nerobilo dobrotu. teraz od pondelka som zacala zase, dufam, ze to bude lepsie a hlavne pojdu kila aj dolu. citala som tu o tej soli, nemoze to uskodit?

sosovica
8. aug 2012

@lante suhlasim s tebou...A ja som presne natom rovnako cela popraskana :-/...brucho mam ako v 4 mesiaci a som už 6 mesiacov aj niečo po cisarskom ☹.....Pribrala som 17kil a schudla som 4 kila som zo seba znechutena ☹

monika15
8. aug 2012

@mamiedi
do IP mi mozes... tam nezablokuju...

katren
8. aug 2012

@lusynka22 staci vyhladavac a najde ti hned niekolko diskusii ohladom chudnutia po cisarskom....

mamiedi
8. aug 2012

@danusskaaa To nie je sol je to morska Alga.

mamiedi
8. aug 2012

@monika15 Mozem,len ja som teraz v nemocnici,tak Vam neviem napisat ten podrobny popis.

monika15
8. aug 2012

@mamiedi
toje ok potom 🙂 jak budes doma 🙂))
skore uzdravenie !!

mamiedi
9. aug 2012

@monika15 Veľmi pekne ďakujem! 😉

andrea
4. sep 2012

caute baby,som presne 6 mesiacov po cisarskom.par dni po porode som bola zhrozena ake ostava velke brucho.pribrala som 18 kg v tehotenstve.vazilia som 56kg.uz mam len 2 kg navyse a vobec sa neobmedzujem v jedeni.cvicim pravidelne cviky na brusne svalstvo s pilatesu.mozem len doporucit,uz cvicim sice 4 mesiac ale ide to v pohode dole.takze treba len pevnu volu zienky aj ked je to niekedy tazke

lili14
5. sep 2012

Ahojte baby... som 4,5 mesiaca po cisárskom... pribrala som 17 kg a už mám dole 24 kg... raz mi jedna známa poradila... 2 hodinové prechádzky a fakt to zaberá... chodím von ráno a večer, samozrejme nie vždy sa to dá... ale ja na prechádzky nedám dopustiť 🙂 verím, že vám to pomôže 🙂 paaaa

zuzanka21
10. sep 2012

Ahojte dievčence, ktoré ste z BA (bohužiaľ zatiaľ iba v ba) máte čas jednu hodinu do týždňa a chcete chudnúť tak mi napíšte 🙂 Mám veľmi dobrú skúsenosť so skupinovým chudnutím Je to kurz zdravia, výživy a zdravého chudnutia, žiadne tabletky na chudnutie ak chcete vedieť viac tak IP Je to naozaj účinné ja som takto zhodila už 10kíl.
Alebo ak by ste chceli pribrať pár kíl a vyformovať si postavu tiež vám viem pomôcť🙂