baby som 2 mesiace po cisarskom a chcela by som schudnut ako nato???
Ahoj ja som po cisarskom skoro 5 mesiacov a schudla som 17kg ale nedržala som nijaké diety ono to išlo dáko samo
Z vlastnej skúsenosti je najlepším pomocníkom na chudnutie kojenie.... 😉
JA som tiež skoro 5 mes. po cisárskom...cez tehu som pribrala 11kg a zhodila som 13kg...asi preto, že kojím 🙂 😝
Tak ja som pribrala 22 kg a zhodila 30. Beriem morsku Algu. Pomaha na mnoho veci a chudbutie je vedlajsim ucinkom 😉
ešte som zabudla napísať že od 3. mesiaca nekojím
no ja som kojila malinko ale schudla som teda všetko ešte aj niečo navyše...myslím že to príde aj samo hm? 😉
čo robíš s tou soľou mamiedi? 😕
alebo to bude asi tou chorobou ktoru spomína..?
soľ predsa pri chudnutí obmedzuju všetci..alebo využíva na nejaký kupeľ ?zábal?
ako baby vyskušali kávu,škoricu,kadečo..
ale že by riasa v soli bola taká učinná?
to ,neviem,som zvedavá mamiendi čo s tou solou treba
aj chaluhu b,kupuju ,..ja som pri tej veru neschudla ,ale kupovala som kvoli jodu ,rozné riasy sa u nás vystriedali
svokra chlorellu,huby,teraz niečo ruské,stále niečo skuša ,ako doplnok ,no váhu si drží rovnaku
@barcelona94901 Kazde rano a vecer ju prehltnem s 2dcl vody 🙂
ja som pomaly 1,5 roka po cisarskom a stale mam 5 kilo plus.... nejde to nijak dole....ale ono je to velmi individualne, drzim palce 😵
Ja som kojením neschudla nič. Som 3 roky po druhom cisaráku a stále + 10kg ☹, takže mi "pekne" prevísa koža z brucha cez jazvu, je to hnus a som sama zo seba znechutená....
aj ja by som chcela vediet. ja som 5mesiacov po cisaraku a este stale mam 8kg navyse. aj ked som pocas tehu pribrala az 24 a slo to pomaly dolu, uz sa to zastavilo 😒 a niekedy sa uz sama na seba neviem pozerat, lebo sunka na bruchu je des 😢 😢 😢 zacala som cvicit po 2mesiacoch, ale musela som prestat, lebo to nerobilo dobrotu. teraz od pondelka som zacala zase, dufam, ze to bude lepsie a hlavne pojdu kila aj dolu. citala som tu o tej soli, nemoze to uskodit?
@danusskaaa To nie je sol je to morska Alga.
caute baby,som presne 6 mesiacov po cisarskom.par dni po porode som bola zhrozena ake ostava velke brucho.pribrala som 18 kg v tehotenstve.vazilia som 56kg.uz mam len 2 kg navyse a vobec sa neobmedzujem v jedeni.cvicim pravidelne cviky na brusne svalstvo s pilatesu.mozem len doporucit,uz cvicim sice 4 mesiac ale ide to v pohode dole.takze treba len pevnu volu zienky aj ked je to niekedy tazke
Ahojte baby... som 4,5 mesiaca po cisárskom... pribrala som 17 kg a už mám dole 24 kg... raz mi jedna známa poradila... 2 hodinové prechádzky a fakt to zaberá... chodím von ráno a večer, samozrejme nie vždy sa to dá... ale ja na prechádzky nedám dopustiť 🙂 verím, že vám to pomôže 🙂 paaaa
Ahojte dievčence, ktoré ste z BA (bohužiaľ zatiaľ iba v ba) máte čas jednu hodinu do týždňa a chcete chudnúť tak mi napíšte 🙂 Mám veľmi dobrú skúsenosť so skupinovým chudnutím Je to kurz zdravia, výživy a zdravého chudnutia, žiadne tabletky na chudnutie ak chcete vedieť viac tak IP Je to naozaj účinné ja som takto zhodila už 10kíl.
Alebo ak by ste chceli pribrať pár kíl a vyformovať si postavu tiež vám viem pomôcť🙂
@lusynka22 Kojis este?