Ako mám začať sama chodiť do fitka?

famebazarik2024
6. sep 2024

Ako mám začať sama chodiť do fitka ? Chcela by som schudnúť 10kg ale hanbím sa ísť sama. Že sa tam strápnim a podobne.

kratucka
6. sep 2024

a keby zacnes s chudnutim doma? aspon kym naberies kondicku nejaku 🙂

wade
6. sep 2024

Netrap sa fitkom, naozaj tam nikto nikoho neocumuje. Kazdy kto sa hybe si zasluzi respekt. Zo 100 ludi ktorych vo fitku stretavam, jeden posobi namyslene. Aj to si pravdepodobne iba namyslam. Ostatni si "hledi sviho". Ale urcite zacni s trenerom. Aby si sa nezranila. Pomoze ti zostavit cvicebny plan. Bezne vidim ludi behat po fitku s kuskom papiera, kde si robia kriziky. Naozaj sa nie je coho obavat. A motivovat by ta mohli vysledky - fitko je jeden z najelspich sposobov ako sa dostat do formy.

wade
6. sep 2024

ESte dodam len jednu drobnost - nemam rad len tych zaciatocnikov, ktori si nenastuduju pravidla fitka (hlavne hygiena). Ked vidim mladych chlapcov bez uterakov, ako po sebe neutru naradie. Ako sedia na stroji 30 minut a z toho 27 su na instagrame, neodpracu zavazia.

zadda1
6. sep 2024

tiež som sa takto hanbila. nakoniec som poprosila kamarátku, ktorá toto odhodlanie urobila skôr o kontakt na trénerku. ale stiahla som so sebou ešte jednu kamarátku 🙂 ...ak ti môžem poradiť, na začiatok určite s trenerom

tim23
6. sep 2024

@famebazarik2024 neviem odkiaľ si, ale ja z menšieho mesta. Ja som do fitka prestala chodiť, lebo ma tam očumovali a vadilo mi to. Mám vyšportovanú postavu a chodila som tam sama. Spravila som si fitko doma, kúpila stroj, závažia atď a môžem tam cvičiť aj nahá a cítim sa lepšie ako v preplnenom, prepotenom fitku..

famebazarik2024
autor
6. sep 2024

@kratucka chudnem v podstate cely život ,doma cvičím 4x do týždňa, kardio, beh a podobne ale nie je to ono.

famebazarik2024
autor
6. sep 2024

@tim23 Áno ale keď dám dieťa do škôlky na 5 hodín tak sa mi nechce vracať zase domov

lakebabe
6. sep 2024

@famebazarik2024 nemáš v okolí
Fitka pre ženy ? Do takého som chodila veľa rokov a vždy som tam bola doobeda aj sama, nikto necumel. A v tom zmiesanom predtým ozaj niektorí ocumovali ako blbí, aj chlapi aj ženy. Všetci sa poznali a keď niekto nový prišiel tak každý pozeral. A to bolo veľké fitko. Teraz už máme fitko doma , ale keby som zas išla chodiť tak zas do nejakého pre ženy . Bol tam klud a malo ludi

joannita
6. sep 2024

@famebazarik2024 chodim do fitka roky a naozaj sa nemusis bat nejakeho hanbenia sa. Nikto nikoho tam neocumuje a urcite sa nikto nesmeje. Chodia tam aj zaciatocnici ale nikto si ich nevsima.
Idealny by bol aj trener aby ti ukazal cviky, ale ak ho mat nebudes, chod do toho.
Ak chces ocumovanie znizit na minimum, odporucam nejake velke fitko. Tam sa proste stratis v dave

mane01
6. sep 2024

@famebazarik2024 ja som to mala presne takto, tak som zacala cvicit s trenerom. Ten ta nauci, ako cvicit, ako dychat a neskor to uz zvladnes aj sama.

complyc
7. sep 2024

@famebazarik2024 vypi pred tym 3 dcl vodky 🤣