Ako mám schudnúť popri dojčení ???

vililienka
9. mar 2011

Moje dievčatko má 2 mesiace, kojím a ešte som neschudla ani gram - teda ak nepočítam čo som schudla bezprostredne po porode to bolo 10kg behom 2 dni, ale od vtedy ništ a potrebovala by som schudnúť aspoň 10. Problem je v tom , že nechcem drasticky cvičiť kôli vylúčeniu toxínov s tukových buniek do mlieka a ďalší problém je , že nechcem polohladovať , aby som nestratila mlieko.Možno som len príliš ustráchaná. Inak som šťastná že kojím a mám také úžasne deticky, ale vonku je zima a ja nezapnem bundu ☹((

mircalla
9. mar 2011

ja som tiez do 5 mesiacov po porode neschudla ani gram, len to, co tesne po porode....do 3 mesiacov sa ani cvicit neodporuca, neni dovod sa ponahlat. ale po 5 mesiacoch som upravila stravu netryznim sa, to nie je dobre, ale vyradila som prilohy (ak uz dam, si ryzu), chleba, sladkosti, jem mensie porcie a nie vecer....vysledok od vianoc 10 kil dole. viac zeleniny, ziadna majonezy, pizza, vysokokaloricke, vyprazane, omacky. varim na parnom hrnci a jem vela ryb a chude maso. malo solim. a mlieko mam stale, treba byt opatrny...v ziadnom pripade hladovat, skus vysadit urcite potraviny. ale mas cas, este by som pockala. necvicim vobec, pohyb akolo maleho a prechadzky stacia

jana776
9. mar 2011

Ahoj, ja som tiez nechudla prve mesiace, pri porode som stratila 10 kg, potom prve dni dalsich 5 a potom dllho nic. Pribrala som 25 kg, takze este ostala rezerva. Ked mala malicka 6mesiacov, tak som na dva mesiace vylucila sladkosti, inac som jedla normalne, a schudla som 7kg. Len tak, ani som si to nevsimla. Este na mne ostali nejake tie 3 kg, ale to hadam zide samo s nastupom jari 🙂

biehn
9. mar 2011

@vilienka
Cvičiť za účelom regulácie telesnej hmotnosti ale predsa pri dojčení bez problémov môžeš 😉
Dojčenie nie je prekážkou ani pre cvičenie ani pre rozumnejšie stravovanie vedúce k pomalému postupnému úbytku hmotnosti.

janka108
9. mar 2011

povzbudzujuci clanok od annag 🙂 http://dojcenie.wordpress.com/2010/04/18/cvicen...

bosoriak
9. mar 2011

Ja som mohla robit co som chcela, schudla som na svoju povodnu vahu az po roku a pol od porodu. Zase som toho az tolko nerobila 😀, vsetko to zislo same. Pribrala som 25 kg, asi 10 som nechala v porodnici a asi 8 som schudla pocas prveho mesiaca. Ostatne sa ma drzalo ako kliest.
JA by som nic neriesila, podla mna to odide samo a hladovat sa ti neoplati. Proste to ma telo tak nastavene. ked kojis, nechudnes. 🙂

zuzika914
29. mar 2011

Ahojte šťastné mamičky...ja mam osobnú skúsenosť s chudnutím popri dojčení.finta je v tom že som prešla na zdravú výživu ale normálne jem všetko varené neobmedzujem normálnu stravu a môjmu drobčekovi dodávam ešte viac výživy ,pretože všetko čo spapám ja ide aj jemu.je to super schudla som už 9kg a to som na produktoch 4 mesiace a cítim sa skvelo.Ak vás zaujíma o čo ide rada vám poradím

bellugia
29. mar 2011

Mne sa dnes snívalo, že cvičím Pilates, moje obľúbené 😀 Nie je to žiadne drastické cvičenie, k tomu by som sa potom rada vrátila... Lebo teraz si dám aj 4 rožky a za tým 2 keksy. Pribrala som dohromady 16kg... A v týchto dňoch by to malo vrcholiť, neviem, kedy sa malej zachce na svet. Táto otázka o chudnutí ma teda tiež zaujíma a dúfam, že to pôjde dobre. Myslím, že brutálne potenie po šestonedelí nezahájim, uvidíme, ako to pôjde dole samé... 😕

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patkaza
27. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

popri dojčení by ste chudnuť príliš nemala ... radšej počkajte ešte nejaký čas http://akoapreco.com/je-chudnutie-pri-dojceni-bezpecne/