Ako funguje Fitshaker?

luciaruz
Včera o 08:56

Ahojte baby, ja viem, že to tu bolo už sto krat, ale ja sa nikde neviem dočítať normalnej informácie, že na akom princípe vlastne funguje fitshaker. Chápem, sú tam videá s cvičením. Ale to ja si ich mám sama vyberať? Sama si vyberiem, čo mam cvičiť? To je od veci, keď človek nie je tréner a nevie, čo je pre neho dobré. Alebo inak to tam funguje? Prosím info 🙏🏼 alebo dajake ine tipy na cvicenie. Ja cvičím momentálne TripleF, ale za 5 mesiacov mam dole iba 3 kila a centimetre sa uz tretí mesiac nehybu, takže som strasne frustrovaná.

nynia
Včera o 09:11

Bez trenera je vsetko od veci ak cakas personalizovany treningovy plan. Ziadna aplikacia nevie tebe prisposobit presonalizovany trening vzhladom na tvoj zdrav. stav, svalovym nerovnostiam, kondicii, cielu atd... Vsetky aplikacie a weby, ktore sa nato tvaria maju vopred naprogramovane cvicenia, ktore ti ponuknu na zaklade tvojich odpovedi. Fitshaker teraz ma vyzvu kde kazdy den mas video podla ktoreho cvicit inak si vyberas sama co chces, zadarmo nieco podobne ma Heather Robertson na YT ma aj novorocnu vyzvu aj zoznamy s treningami na cca 24treningov v mesiaci ale opat zdoraznujem plan pre teba vie urobit len clovek, nie aplikacia ani web.

luciaruz
autor
Včera o 09:23

@nynia Ale ved ja sa preto pýtam, ako to tam funguje! Ci to tam niekto zostavi na mieru ked si priplatim, alebo ci su tam iba videa a nic viac.

nynia
Včera o 09:34

@luciaruz vsak ti tam aj nato odpovedam "Fitshaker teraz ma vyzvu kde kazdy den mas video podla ktoreho cvicit inak si vyberas sama co chces" a este raz opakujem ziadna aplikacia ani web ti nic nezostavi na mieru, tak daleko este ludstvo s IT nie je aby dokazalo aj v tom plne nahradit cloveka. To dokaze len clovek = osobny trener, online trener, ktory s tebou bude mat aj podrobnejsi rozhovor ako nejaky dotaznik a pocas celeho procesu ta bude pravidelne kontrolovat, upravovat co bude treba - zvysit/znizit narocnost cvikov alebo zataz, nahradit nejaky cvik..., budes sa moct nanho obratit.

zuzubb007
Včera o 09:36

Ja neviem ja by som si neplatila takéto veci, máš milión videi na YouTube a pokiaľ nemáš upravenú stravu môžeš cvičiť aj 3 x denne nepomôže to

luciaruz
autor
Včera o 09:40

Akoze ja sa pytam jednu obyčajnú otázku, na akom principe funguje fitshaker. A nie, ze aj na youtube su videa. Alebo ze osobny prístup je top. To ja vsetko viem. Moja otazka bola, ako funguje fitshaker, nic ine.

nynia
Včera o 09:44

@luciaruz ešte raz si prečítaj čo som napísala a skús s porozumením. Keď chceš na mieru môžeš si nájsť aj online trenéra nie len osobného. Ale tak škoda reči keď máš problém s čítaním s porozumením. Vo svojom príspevku uvádzaš aj "To je od veci, keď človek nie je tréner a nevie, čo je pre neho dobré." a na základe toho som ti odpovedala, že žiadna aplikácia ani web to nedokáže zostaviť na mieru, zbytočne budeš niečo také hľadať. Sama ešte píšeš "Prosím info 🙏🏼 alebo dajake ine tipy na cvicenie." - na základe toho som ti dala tip na cvičenie na YT, čo je niečo podobné ako fitshaker ale zadarmo alebo nájsť osobného alebo online trenéra.

luciaruz
autor
Včera o 09:47

@nynia Ty si nemtudom? Kokooos 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ziadam ta aby si mi sem uz nepisala, iba ma vytáčaš.

luciaruz
autor
Včera o 09:50

Mohol by mi sem napisat niekto, kto ma skusenosti s fitshaker?

skusihu
Včera o 09:50

@luciaruz na fitshakeri si nastavíš nejaký program (sexy body, tabata, leto vo forme, pilates, joga... ) a každý deň ti to dá v kalendári nejaké cvičenie, ak sa ti nebude páčiť môžeš ho vymeniť za iné. Teraz je novoročná výzva 2025.

luciaruz
autor
Včera o 09:51

@skusihu DAKUJEM!

zuzinka888
Včera o 10:04

Akoze co cakas za 10€ na mesiac? Tie videa su pre "vsetkych" rovnake nejde o individualny plan. Pustis si video a cvicis- je to fajn pre zaciatocnikov- aby vedeli ako a co cvicit v pohodli domova-a nerobili denne1000 brusakov v nadeji ze budu stihli. Ja to hidnotim kladne zaplatila som si vyzvu a nemusela som vyberat video podla ktoreho cvicit- sla som den po dni. Predtym som hodinu skrolovala koho a co si vybrat z miliona videi co je na yt. Ked som si konecne vybrala uz bol cas ist do prace. Tam mas system rozdelene partie atd.

luciaruz
autor
Včera o 10:10

@zuzinka888 vo by som akoze mala cakat? Ved ja som sa iba pytala, ako to tam funguje😆

zuzinka888
Včera o 10:15

@luciaruz no ak cakas ze ti niejto urobi individualny trening za 10€ na mesiac. Hid si to na googl a hned ti vyskocia videa s popisom ako to funguje od autirov appky ci od timu co je zodpovedny za stravu a cvicenie. Vsetko tam najdes dopodrobna vysvetlene. Celkom slusnu appku ma sn " dminikah" na IG- ak nieco nevies mozes napisat atd atd.ci fitlavia schudnisdave.....

luciaruz
autor
Včera o 10:17

@zuzinka888 ale ved práve preto som sa pytala, ze ako to funguje! 😆

pralinka86
Včera o 10:26

Mas 2 druhy clenstva, to zakladne premium mas ukazkovy jedalnicek na par dni, plus tie videa su delene podla druhov cvicenia/programov .. mozes si ich prepinat, ak zistis, ze napr tabata nie je pre teba. Videa su oznacene úrovňou. Sú rôzni treneri, ktori maju rozne styly vysvetlovania, ukazovania, cvicenia ..aj tie vyzvy mozes cvicenia v podstate preskakovať, ak sa ti nepaci alebo nieco ine odcvicit v dany den..alebo neskor ak nestíhaš. Alebo odcvicit aj viac videí za den ak chces. V podstate je to take lahke, motivacne cvicenie do 30min, ktore by ta malo nakopnut hybat ta pravidelne. ale myslim, ze vela info najdes aj na nete
Ak mas union, mas zlavu a to uz je potom fakt taka cena bežného clenstva za mesiac, ze nemas v podstate co stratiť. Vip je drahsie, neviem ci sa oplatí

luciaruz
autor
Včera o 10:50

@pralinka86 ďakujem velmi velmi pekne! Konecne niekto pochopil, co sa pytam 👍🏼

nikola81
Včera o 11:22

Ja som s fitshaker spokojna, mam zaplatene clenstvo, cvicim s nimi skoro tri roky, cvicenia si vyberam podla nalady, zdravotneho stavu a je tam zo vsetkeho nieco. Teraz som prihlasena do novorocnej vyzvy, jedalnicky maju super, a cerpam aj z inych stranok. Schudla som s nimi 10kg.

luciaruz
autor
Včera o 11:24

@nikola81 diki moc za povzbudive slova. Asi pôjdem do toho, este mam aj Union, cize zlava bude tiež.