Ahojte stravujete sa niektora podla Julii Raslovej?
Jedine ako sa da schudnut je nie podla knizky, ale urobit si poriadok vo vlastnej hlave a zivote. Prist na to co mi treba a co nie, prestat sa prejedat, zacat sa pravidelne stravovat tym co potrebujem, nie tym na co mam prave chut... zacat cvicit a prestat sa stale stresovat a trapit. A ludom okolo mna pomohlo iba zaccat AKTIVNE zit. Knizky su knizky... citanie cloveka este nikdy nedonutilo nieco pre seba urobit... Ide iba o zmenu zivotneho stylu.. samozrejme ak niekto potrebuje schudnut 4 kila, tak je to nieco ine ako ked potrebuje schudnut 20kg...
A inak je tu milion ten o chudnuti, spytaj sa bab podla coho sa im podarilo schudnut? Knizkou, tabletkami ani nicim inym to urcite nebolo, iba vlastnou drinou a disciplinou 🙂
@janulienka01 ja som sa prave dostala k menu Julky 🙂 a vyzera to naozaj dobre, motivujuco a to potrebujeme? zacala si podla nej?
@luciaf13 ahoj vyzerá to ozaj v pohode ja som ešte nezačala hľadala
Som niekoho s kým sa podporíme.
@janulienka01 ja som zacala 🙂 minuly tyzden ale aj v spojeni s Mirom Veselym 🙂 www.chudnutie-ako.sk
@luciaf13 a ako sa cítiš už aj niečo išlo dolu?
@janulienka01 tak ten miro vesely je ozaj dobry, mne sa nieco podarilo schudnut podla neho, ale viac s jillian michaels. tuto juliu raslovu som tusim videla v Bez servitky (opravte ma, ak sa mylim, ale tusim sa nemylim) a nedostala ma z tychto dovodov:
jej dcera bola tucna
pani sa mi zdala nervozna
tieto dve veci ma utvrdili v tom, ze pri chudnuti mohli pomoct snad aj nejake lieky? ked sa zacnem zdravo stravovat a schudnem, tak urcite nebudem zle krmit svoje dieta, preto ta dcera...no sa mi to nezdalo, ked pubertalnej dcere nevie pomoct hoci s nou zije a ona sa akoze stravuje spraaavne, tak ako moze pomoct jej kniha uplne cudzim ludom?
nula bodov u mna
Prvu knihu mala Kilá ktoré mi zmenili zivot. schudla 62 kil.