Ako dobre jesť a nepribrať - Júlia Rašlová

janulienka01
14. nov 2012

Ahojte stravujete sa niektora podla Julii Raslovej?

janulienka01
autor
14. nov 2012

Prvu knihu mala Kilá ktoré mi zmenili zivot. schudla 62 kil.

simca06022011
14. nov 2012

Jedine ako sa da schudnut je nie podla knizky, ale urobit si poriadok vo vlastnej hlave a zivote. Prist na to co mi treba a co nie, prestat sa prejedat, zacat sa pravidelne stravovat tym co potrebujem, nie tym na co mam prave chut... zacat cvicit a prestat sa stale stresovat a trapit. A ludom okolo mna pomohlo iba zaccat AKTIVNE zit. Knizky su knizky... citanie cloveka este nikdy nedonutilo nieco pre seba urobit... Ide iba o zmenu zivotneho stylu.. samozrejme ak niekto potrebuje schudnut 4 kila, tak je to nieco ine ako ked potrebuje schudnut 20kg...
A inak je tu milion ten o chudnuti, spytaj sa bab podla coho sa im podarilo schudnut? Knizkou, tabletkami ani nicim inym to urcite nebolo, iba vlastnou drinou a disciplinou 🙂

luciaf13
7. jan 2013

@janulienka01 ja som sa prave dostala k menu Julky 🙂 a vyzera to naozaj dobre, motivujuco a to potrebujeme? zacala si podla nej?

janulienka01
autor
7. jan 2013

@luciaf13 ahoj vyzerá to ozaj v pohode ja som ešte nezačala hľadala
Som niekoho s kým sa podporíme.

luciaf13
7. jan 2013

@janulienka01 ja som zacala 🙂 minuly tyzden ale aj v spojeni s Mirom Veselym 🙂 www.chudnutie-ako.sk

janulienka01
autor
7. jan 2013

@luciaf13 a ako sa cítiš už aj niečo išlo dolu?

pasteleria
11. sep 2013

@janulienka01 tak ten miro vesely je ozaj dobry, mne sa nieco podarilo schudnut podla neho, ale viac s jillian michaels. tuto juliu raslovu som tusim videla v Bez servitky (opravte ma, ak sa mylim, ale tusim sa nemylim) a nedostala ma z tychto dovodov:
jej dcera bola tucna
pani sa mi zdala nervozna
tieto dve veci ma utvrdili v tom, ze pri chudnuti mohli pomoct snad aj nejake lieky? ked sa zacnem zdravo stravovat a schudnem, tak urcite nebudem zle krmit svoje dieta, preto ta dcera...no sa mi to nezdalo, ked pubertalnej dcere nevie pomoct hoci s nou zije a ona sa akoze stravuje spraaavne, tak ako moze pomoct jej kniha uplne cudzim ludom?
nula bodov u mna